Smijem koristiti ili ne? Radi se konkretno o ovoj http://www.biomedis.hr/proizvod.aspx?idPr=11
(navedeni su sastojci, pa tko se kuži, molim pomoć...)
Smijem koristiti ili ne? Radi se konkretno o ovoj http://www.biomedis.hr/proizvod.aspx?idPr=11
(navedeni su sastojci, pa tko se kuži, molim pomoć...)
a onu novu Niveinu, kažu da skida 3 cm (moš mislit)?
nekaj ne valja s linkom, evo ga ponovo
http://www.biomedis.hr/proizvod.aspx?idPr=11
hm, http://www.biomedis.hr/katalog.aspx
tu pod njega tijela-krema protiv celulita
Ne kužim se baš u sastojke, ali ja ti savjetujem da probaš s prirodnom kozmetikom (bazna ulja+eterična ulja). Kobila_suzy je na par mjesta dala recepte za ulja za celulit prilagođen trudnicama i dojiljama.
Ili pogledaj na aromaterrinim stranicama, mislim da tamo ima recept.
bas sam ja to htjela pitati..i za kremu za ucvrscivanje grudi
mislim,mazemo se svakakvim kremicama inace..pa me zanima sto bi opasno moglo biti u takvoj kremi?to su uglavnom kreme koje zaglade kozu a ne micu celulit zapravo..
Pa čuješ, većina krema sadrži raznorazne štetne sastojke koje ulaze u naš krvotok i u mlijeko (ako dojiš, pa ga imaš, naravno). Moj moto je što manje krema i sličnih proizvoda, to bolje!
pa ne bih pitala da ne dojim..nego bih se vec naveliko trackala![]()
CELULIT TRUDNICE - PREVENCIJA
80 ml bu ljesnjaka
20 ml bu centelle
15 kapi eu cempresa
15 kapi eu geranija
25 kapi eu sjemena mrkve
15 kapi eu paculia
CELULIT DOJILJE
80 ml bu ljesnjaka
20 ml bu centelle
30 kapi eu atlaskog cedra
20 kapi eu cempresa
15 kapi eu ruzmarina kt. cineol
20 kapi eu sjemena mrkve
10 kapi eu limunskog eukaliptusa
bu = biljno ulje
eu = etericno ulje
Molim lijepo paziti na kvalitetu etericnih ulja
anchie76 uklonila linkove u skladu s pravilima foruma
može još samo info gdje da nabavim sve navedeno...![]()
Je li pomaže? Iskustva? I prije trudnoće sam bacila gomilu love na kreme koje ne pomažu...
ovo i mene zanima. koliko je to uistinu djelotvorno. i prije trudnoće sam imala celulita po guzi i bedrima, a sad je to zbilja bljak...meni bljak. MM ni ne primjećuje al ja sam sebi fuuuuuj s tim.anitalu prvotno napisa
prije trudnoće sam probala od vichy-a do colistara sveg i svačeg i niš. pa si nekak mislim da je to sve magla
ako netko ima iskustva sa ovim prirodnim uljima nek se javi...pliiiiz
A imaš li što za nedojilje i netrudnice?I može li se te tvoje mučkalice nabavite već napravljene?U mom kraju enma šanse da dođem do svega togakobila_suzy prvotno napisa
Komercijalno oglasavanje u svrhu vlastite zarade nije dozvoljeno na forumu. Molim da se pridrzavate pravila. Hvala![]()
Nikako da čujem stručno mišljenje - smije li se mazati bedra kremom protiv celulita dok se doji :?
Ima li neki kemijski sastojak na koji posebno treba paziti?
Znam da je bolje ne, ali ljeto je tako blizu... Možda ipak postoji neka krema... Pleeeaseeeee...
Angie75, ja sam odustala od krema protiv celulita i tijekom trudnoce i tijekom dojenja (sveukupno vise od 3 godine, obzirom da jos dojim)
ne sjecam se tocno koji sastojak, ali kao sto je jedna od cura gore navela, te kreme imaju dosta kemije koja izravno ide u krvotok, pa i u mlijeko. ja bih svakako nabavila onu drvenu 'cetku' za razbijanje celulita i pokusala sa biljnim pripravcima (etericna i biljna ulja).![]()
Ma da, i ja već treće ljeto il' sam trudna ili dojim, pa se naslage samo slažu... Hvala momze!
Imam iskustva utoliko sto se time bavim. Da li pomaze? Pomaze, ali ne treba ocekivati rezultate za 15 dana. Etericna ulja rade svoj posao polako ali sigurno, i djeluju tamo gdje komercijalna kometika cesto ne djeluje.bleeda prvotno napisa
ja sam kupila taj mix, moram priznati da je koža glađa, osjećam na bedrima da djeluje, celulit je još tu, ali kratko se tretiram...
problem je u tome što se brzo potroši, a cijena je puno veća nego što sam ja prije trošila na anticelulitne kreme. nikad nisam bila od marki baš zbog toga što mi je recimo afroditina cecropija od nekih 70kn bila učinkovita (i dugotrajna).
Pa sam i mene zanima postoji li neka krema koja ne djeluje na mlijeko i šta bi se desilo da se mažem recimo provjerenom afroditom, a dojim 16-mjesečnjaka.
Mislim da je jedino na trzistu sto je bas namjenjeno dojiljama neko weledino ulje od breze, za sve ostalo treba provjeriti sastav.
Ja sam prije trudnoće celulit tretirala baznim uljem + eu cimeta i bilo mi je super. Smijem li cimet koristiti kad dojim (beban 8 mj.)?
veda prvotno napisa
Cassia (Chinese Cinnamon)
No contraindications known for nursing moms. Also known as Cinnamomum aromaticum, False Cinnamon, Bastard Cinnamon or Rou Gui, cassia is closely related to cinnamon. Because its active ingredients may have an abortive effect, do not use during pregnancy. Also, in rare cases, people may develop a sensitivity to the herb. Some general info can be found at HealthyRoads and WebMD.
annie zlato,pa kaj će to tebi :shock:
Žena koja radi u afroditi mi je rekla da ništa od nijuh po pitanju krema za celulit,tretmana....nije za dojilje
Etericno ulje kore cimetovca je agresivno za kozu (moze izazvati trajna ostecenja - zato se koza crveni, a ne zato sto se nesto dogadja s celulitom), a ne pomaze kod celulita. Etericno ulje lista cimetovca je nesto manje agresivno, a takodjer ne pomaze kod celulita. Ni jedno ni drugo nije prikladno za dojilje.
hvala, znaci nista od toga
Od toga nista, ali imas gore recepturu koju mozes koristiti. Samo treba paziti na kvalitetu etericnih ulja, jer se kod nas prodaje svasta. Trenutno sve krijeterije kvalitete zadovoljavaju samo marke Oshadhi i Pranarom, stepenicu ispod njih je Primavera life (nisu kemotipizirana). Na Oshadhievim stranicama imas navedena i prodajna mjesta.