Psihološki centar Medveščak, naručili se telefonom: http://hr.tealpages.com/HR/psiholosk...medvescak.html
To smo napravili nakon što dugotrajna terapija u Suvagu nije dala rezultate (odnosno, ja sam mislila da ne daje, ali nije bio problem u njima nego u meni, očekivala sam brže rezultate - nije bilo puno bolje ni nakon ovoga).
Jednostavno, dijete mora prerasti neke svoje frustracije. U biti i u Suvagu i u PCM smo dobili potpuno istu garnituru savjeta i njih smo se pridržavali, ali trajalo jeeeee.... Morali smo uvježbati strpljenje, svoje i djetetovo. Sad je bolje. Zapravo, puno se popravilo nakon što je ipak uspio bolje savladati čitanje, tako da sad njegovu primarnu dijagnozu disleksije mogu objesiti mačku o rep, he he he.... Dijete je patilo zato što nije moglo neke stvari napraviti onako brzo kako je zamislilo (isto kao i ja s njegovom terapijom). Morala sam ići po drugo mišljenje. Na oba mjesta dobila sam iste rezultate - dijete ima sposobnosti za NEKE stvari dosta iznad prosjeka, a opet neke druge stvari kaskaju.
Na radionice nismo išli. Problem je riješila glazbena škola koja je postala "karika koja nedostaje" - tamo je relativno brzo došao uspjeh, a za to je trebalo vježbati. Kolateralne koristi su višestruke, ali bilo je .... svega.... Sad vidim da je zapravo sve to dio odrastanja. Svakom djetetu treba naći ključ. Nadam se da smo s ovim na dobrom putu.

Odgovori s citatom