Slatka prica, barem prema prvom dojmu iz ovog teksta.
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,11,8,,97336.jl
Slatka prica, barem prema prvom dojmu iz ovog teksta.
http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,11,8,,97336.jl
Upravo sam se spojila, zeleci vam preporuciti tekst u danasnjem Jutarnjem listu. Knjiga je doista divna, iskrena, tesko je suspregnuti suze.
Zena je hrabra i posve otvoreno piše i govori o ovoj nimalo lakoj temi.
U svim Profilovim knjizarama (Megastore u Bogovicevoj, ali i u Rijeci i Splitu.
Dok traje Interliber na štandu izd. Durieuxa /Paviljon 6, štand 6E) i Autorske kuće /Paviljon 6/.
Bas steta, Beogradski sajam knjiga je upravo zavrsen, mozda sam tu mogla nabaviti knjigu.Nije lose biti spreman na decja pitanja kojih moze biti bezbroj. :?
Mozete li mi napisati ime izdavaca u Hrvatskoj koji je objavio knjigu, pa da pokusam preko prijatelja tamo ili peko interneta ?
Isto tako pokusacu da zainteresujem neke nase izdavace, mi imamo Kreativni centar, veoma uspesan izdavac bavi se objavljivanjem knjiga za decu, ali ne "obicnih" bajki, slikovnica i sl. nego su knjige prozete edukativnim sadrzajima za roditelje i decu.
Knjiga je tek otisnuta, to su nove, vruce vijesti u svim medijima uz izuzetno pozitivne reakcije. Ne bih rekla neocekivane, prije prizeljkivane.
Knjiga daje odgovor na pitanje kako objasniti posvojenoj djeci da njihova mama nije ujedno i bioloska, ali i pomaze približiti posvojenje i svoj ostaloj djeci. I odraslima, naravno, koji cesce zaziru od ove teme nego djeca.
E-mail izdavača je: naklada-md@zg.t-com.hr
i sigurno se od njih može neposredno naručiti.
Ugodno čitanje!![]()
Hvala ti na tako brzom odgovoru :D .
Ja sam jos sinoc pisala "Kreativnom cenru", poslala link i predlozila da ovu knjigu uvrste u svoj sledeci godisnji plan.
![]()
Dodala bih nesto na ovo sto sam gore napsala, ali ne postoji opcija editovanja.
Gledajuci knjige "Kreativnog centra" naisala sam na :
"Umece roditeljstva"
Citiram izdavaca :
Knjiga iz koje roditelji mogu naučiti ključne veštine komuniciranja s decom: kako slušati dete i razgovarati s njim da bi nam se obraćalo s poverenjem, kako razrešavati sukobe bez dobitnika i gubitnika, kako upotrebiti ove dragocene veštine da biste podigli odgovorno i samostalno dete.
Autor: Gordon Tomas"
O ovoj knjizi cula sam sve najbolje i to od vise strucnjaka - psihologa, psihijatra. Verujem da je prevedena i kod vas, mozda je naslov drugaciji, ali mozete da nadjete po autoru.
Pa da budemo pozitivni i pripremimo se za![]()
Super, hvala.
Na Interliberu je knjiga rasprodana, najavili su novu posiljku za sutra. U novinama je proglasena hitom, a znamo da se novinari bas i ne razmecu takvim epitetima kad su u pitanju knjige ovakve tematike.
Zelim Ti da je sto prije procitas. I javi dojmove, bas me zanima.
Hvala i tebi.
![]()
Kao si se potpisala kao mama, verujem da ce ti knjiga Tomasa Gordona pomoci da budes jos bolja u najlepsem zanimanju na svetu
:D
Tražila na Interliberu, al nitko nije čuo za slikovnicu. Jedino su napomenuli kako se jako puno ljudi raspituje za nju.
Potražit ću u knjižari.
ja kupila jučer. u paviljonu 6. naklada MD.sanja74 prvotno napisa
bila sam oko 16 h i bilo je još dosta knjiga.
Kupila danas u Profilu.
Bila sam s malenomu gradu, a Profil nam je super "stanica" za odmoriti se, prolistati slikovnice, crtati, poigrati se, popiti sokić (a po novom i piškiti
).
Osim u Profilu, moze se kupiti i u knjizari u Kaptol Centru, u knjižarama u Importancu, Veble itd. itd.
Doznam li za novu promociju, javljam!
Mene slikovnica baš dirnula.![]()
Rado bi pročitala i njenu knjigu za odrasle, isto o posvajanju “Kula od kocaka” - ako i kad bude prevedena.
Bit ce, bit ce - autorica ce doci iduce godine u Zagreb, a do tada ce sigurno i druga knjiga biti prevedena.
Evo link na jos jedan tekst o knjizi Jez:
http://www.glas-koncila.hr/rubrike_z...?news_ID=13095
Info i na ovom postu - promocija knjige u Rijeci, u srijedu 9. 4. u 18 sati u Gradskoj knjiznici!
Za knjigu Jez saznala sam evo bas na ovom forumu i jos sam ju narucila prije Bozica. Doduse ne preko izdavaca nego moje tete u Zagrebu. I jucer je stigao paket.:D
Jucer sam ju navecer procitala svom sedmogodisnjem sinu. Dok sam citala nije ni trepnuo i cinilo mi se da je prstao i disati. Mene je knjiga jako dirnula, i jako sam se trudila da se ne rasplacem prije nego zavrsim zadnju stranicu.
Mog sina je jako zanimalo kakve su tete u domu (i Kraljica doma), da li vole dijete bez roditelja. Takoder mu se dopala metafora o bodljama - to mu se cinilo vrlo korisno kad se moras sam boriti i opstati na svijetu.
Autorica, i sama posvojiteljica, boravila je u Hrvatskoj prosle godine na Interliberu. Ako hoces, rado cu ti poslati fotokopije clanaka i intervjua koje je dala. U njima nudi i neke odgovore na pitanja koja ti postavljas i koja nas sve muce. Samo mi posalji adresu.
Dijelim s tobom sve dojmove o knjizi. Vec nekoliko godina, otkako znam za knjigu!![]()