Pokazuje rezultate 1 do 20 od 20

Tema: JEŽ -Bajka o posvajanju

sasana avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno JEŽ -Bajka o posvajanju

Slatka prica, barem prema prvom dojmu iz ovog teksta.

http://www.jutarnji.hr/clanak/art-2007,11,8,,97336.jl

ina33 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Djeluje zanimljivo - hvala ti na linku .

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Upravo sam se spojila, zeleci vam preporuciti tekst u danasnjem Jutarnjem listu. Knjiga je doista divna, iskrena, tesko je suspregnuti suze.

Zena je hrabra i posve otvoreno piše i govori o ovoj nimalo lakoj temi.

LeeLoo avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

...jeli se i ova knjiga može nekako kupiti?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

U svim Profilovim knjizarama (Megastore u Bogovicevoj, ali i u Rijeci i Splitu.

Dok traje Interliber na štandu izd. Durieuxa /Paviljon 6, štand 6E) i Autorske kuće /Paviljon 6/.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Bas steta, Beogradski sajam knjiga je upravo zavrsen, mozda sam tu mogla nabaviti knjigu. Nije lose biti spreman na decja pitanja kojih moze biti bezbroj. :?
    Mozete li mi napisati ime izdavaca u Hrvatskoj koji je objavio knjigu, pa da pokusam preko prijatelja tamo ili peko interneta ?
    Isto tako pokusacu da zainteresujem neke nase izdavace, mi imamo Kreativni centar, veoma uspesan izdavac bavi se objavljivanjem knjiga za decu, ali ne "obicnih" bajki, slikovnica i sl. nego su knjige prozete edukativnim sadrzajima za roditelje i decu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Knjiga je tek otisnuta, to su nove, vruce vijesti u svim medijima uz izuzetno pozitivne reakcije. Ne bih rekla neocekivane, prije prizeljkivane.
    Knjiga daje odgovor na pitanje kako objasniti posvojenoj djeci da njihova mama nije ujedno i bioloska, ali i pomaze približiti posvojenje i svoj ostaloj djeci. I odraslima, naravno, koji cesce zaziru od ove teme nego djeca .

E-mail izdavača je: naklada-md@zg.t-com.hr
    i sigurno se od njih može neposredno naručiti.

Ugodno čitanje!

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala ti na tako brzom odgovoru :D .
    Ja sam jos sinoc pisala "Kreativnom cenru", poslala link i predlozila da ovu knjigu uvrste u svoj sledeci godisnji plan.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Dodala bih nesto na ovo sto sam gore napsala, ali ne postoji opcija editovanja.
    Gledajuci knjige "Kreativnog centra" naisala sam na :
    "Umece roditeljstva"
    Citiram izdavaca :
    Knjiga iz koje roditelji mogu naučiti ključne veštine komuniciranja s decom: kako slušati dete i razgovarati s njim da bi nam se obraćalo s poverenjem, kako razrešavati sukobe bez dobitnika i gubitnika, kako upotrebiti ove dragocene veštine da biste podigli odgovorno i samostalno dete.
    Autor: Gordon Tomas"
    O ovoj knjizi cula sam sve najbolje i to od vise strucnjaka - psihologa, psihijatra. Verujem da je prevedena i kod vas, mozda je naslov drugaciji, ali mozete da nadjete po autoru.
    Pa da budemo pozitivni i pripremimo se za

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Super, hvala.

Na Interliberu je knjiga rasprodana, najavili su novu posiljku za sutra. U novinama je proglasena hitom, a znamo da se novinari bas i ne razmecu takvim epitetima kad su u pitanju knjige ovakve tematike.

Zelim Ti da je sto prije procitas. I javi dojmove, bas me zanima.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hvala i tebi.

Kao si se potpisala kao mama, verujem da ce ti knjiga Tomasa Gordona pomoci da budes jos bolja u najlepsem zanimanju na svetu
    :D

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Tražila na Interliberu, al nitko nije čuo za slikovnicu. Jedino su napomenuli kako se jako puno ljudi raspituje za nju.
    Potražit ću u knjižari.

camel avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj sanja74 prvotno napisa
    Tražila na Interliberu, al nitko nije čuo za slikovnicu. Jedino su napomenuli kako se jako puno ljudi raspituje za nju.
    Potražit ću u knjižari.
    ja kupila jučer. u paviljonu 6. naklada MD.
    bila sam oko 16 h i bilo je još dosta knjiga.

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Kupila danas u Profilu.
    Bila sam s malenom u gradu, a Profil nam je super "stanica" za odmoriti se, prolistati slikovnice, crtati, poigrati se, popiti sokić (a po novom i piškiti ).

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Osim u Profilu, moze se kupiti i u knjizari u Kaptol Centru, u knjižarama u Importancu, Veble itd. itd.

Doznam li za novu promociju, javljam!

sanja74 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Mene slikovnica baš dirnula.

Rado bi pročitala i njenu knjigu za odrasle, isto o posvajanju “Kula od kocaka” - ako i kad bude prevedena.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Bit ce, bit ce - autorica ce doci iduce godine u Zagreb, a do tada ce sigurno i druga knjiga biti prevedena.

Evo link na jos jedan tekst o knjizi Jez:

http://www.glas-koncila.hr/rubrike_z...?news_ID=13095

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Info i na ovom postu - promocija knjige u Rijeci, u srijedu 9. 4. u 18 sati u Gradskoj knjiznici!

eva71 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Za knjigu Jez saznala sam evo bas na ovom forumu i jos sam ju narucila prije Bozica. Doduse ne preko izdavaca nego moje tete u Zagrebu. I jucer je stigao paket.:D

Jucer sam ju navecer procitala svom sedmogodisnjem sinu. Dok sam citala nije ni trepnuo i cinilo mi se da je prstao i disati. Mene je knjiga jako dirnula, i jako sam se trudila da se ne rasplacem prije nego zavrsim zadnju stranicu.
    Mog sina je jako zanimalo kakve su tete u domu (i Kraljica doma), da li vole dijete bez roditelja. Takoder mu se dopala metafora o bodljama - to mu se cinilo vrlo korisno kad se moras sam boriti i opstati na svijetu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Autorica, i sama posvojiteljica, boravila je u Hrvatskoj prosle godine na Interliberu. Ako hoces, rado cu ti poslati fotokopije clanaka i intervjua koje je dala. U njima nudi i neke odgovore na pitanja koja ti postavljas i koja nas sve muce. Samo mi posalji adresu.

Dijelim s tobom sve dojmove o knjizi. Vec nekoliko godina, otkako znam za knjigu!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •