Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 226

Tema: decko je a tako sam zeljela curicu

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno decko je a tako sam zeljela curicu

Ovo je nesto sto ne priznajem ni bliskim osobama jer znam da bi me puno njih osudilo i kako ni sama ne znam sto sve osjecam lakse mi je reci vama. Bila sam vec uvjerena da je i ova beba curica i bio mi je mali sok kad je dr. otkrio pisana. :?
    Od tada se stalno cudno osjecam, malo me je strah imati sina i nisam bas sretna zbog toga. Nijedno musko ime mi se ne svida a zenskih ima gomila. A ne volim imena koja su cesta a opet se drzim neke jednostavnosti u pisanju istih bez ywq i sl. Pomozite sa prijedlogom imena ili cisto svojim iskustvom. Treba mi to.

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Sorry, sad cu ja ko u onoj reklami za Coldrex ili vec neki taj Drek(s):

Znam kako vam je!
    Ne, ne znate!
    O znam!

Proci ce te vrlo brzo. I naci ces prekrasno ime za sina.

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ah, mene su iznenadili kad su mi rekli da nosim curicu

bio mi je to mali šok (iako nisam preferirala niti jedan spol) - jer nisam znala što se radi s curicama :? ... kakve su, kako se igraju, što vole a što ne vole... naime - oko mene su svi imali sinove, i tu sam se već "uhodala" .

ime? eh, tu sam imala lude kombinacije za dečka: xavier, frederic, kristian...

ne volim "mala" imena... nekako mi fali "nastavak" :/

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

eh, samo da me ne "cuje" moj mali mis u stomaku i ja sam bila uvjerena da je curica, vec sam tako nekako skroz s "njom" u mislima razgovarala, i Hana, pa Hana, medjutim vec s 13 tj. doc je rekla da misli da vidi pisu. mislila sam da cu biti razocarana, ali u tom trenutnku stvarno nisam. ipak sam svima govorila da jos nije sigurno, da je rano (mora da sam se jos malo nadala ). al eto, sad smo se skroz preustrojili na naseg deckica, nasli mu ime na koje svi ostali frcu nos , al nama je lijepo idi na topic imena za decka, al fakat ima puno ljepsih imena za curice...
    p.s. prijateljica je dva tjedna iza mene u trudnoci i jos ne zna sto je, al imamo feeling da je cura i mislim... da ce mi biti malo krivo... a je ruzno za reci. ne mislim ja to tako (evo lupa me bebo za kaznu )

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

proći će te i biti ćeš presretna radi sina
    ipak su dečki mamini
    ja sam tako željela curu
    i rekli su mi da je dečko
    i bila sam malo razočarana, što mogu, ružno rečeno, pogotovo jer je to bila tako željena trudnoća
    ali brzo sam se navikla, na maminog sina, dečki su naklonjeniji mamama i tako to i kad su mi u 33. tj. rekli da je cura pak to je bio šok, tako sam se navikla da imam muško (toliko o majčinskoj intuiciji ) imala sam muška imena, do poroda se nisam privikla da je cura (a nisam baš ni vjerovala dok ne vidim međunožje)

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Uvijek sam svima govorila da cu 100% imati samo zensku djecu
    Kad smo otkrili da ce ipak biti decko sad mi je kao nova fora pa bolje da je starije djete musko, mladje zensko
    Cak sam zezala MM i rekla mu mozda bebek bude gay pa je to ond kao da imamo curicu
    Priviknut ces se! Svi kazu da su deckici ionako vise privrzeni mami :shock:
    Pa i ak neces imati zensku djecu, mozda ces jednog dana dobiti prekrasnu unucicu ja ti se tak nekak tjesim
    A i kad vidim bolesne bebace na tv-u stvarno mi postane svejedno i vazno mi je jedino da je beba zdrava
    A kaj se imena tice meni se svidjaju sva neka obicna i precesta pa cemo napraviti listu top 5 i kad se bebek rodi vidjet cu koje mu jabolje pase :D

Rhea avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Do 30. tjedna prve trudnoće sam živjela u uvjerenju da nosim malu curicu (2 doktora vidjela curicu na uzv), već sam se vidjela u šetnjama s curicom obučenom u rozo, kad odjednom preokret - ispostavilo se (u 30.-om tjednu) da ćemo dobiti sinčića. Totalni šok, nisam mogla doći sebi danima :shock:
    Ubrzo me prošlo i bila sam presretna (i dalje sam), a evo sad smo dočekali i malu curicu

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ja sam eto oduvijek mislila kako cu imati sineka i otkad sam ostala trudna znala sam da je to nas mali jakov... u15.tj je doktorica rekla da je 100% decko,pa onda drugi doktor da mu se CINI da je musko, pa opet u 21.tj. da mu se jos uvijek CINI da je musko... A ja vec sa malim Jakovom pricam.. Bas me zanima kaj ce u pon reci... :D
    Nemamo ni jedno zensko ime za curicu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja ni ne znam kak izgleda muško dijete kod nas u familiji su sve cure i svi se nadaju dečku jer to čudo već desetljećima nisu vidli, meni je svejedno al doslovno iako moram priznat da ne znam kak bi sa dečkićem bilo bi mi čudno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

.. znaci nisam jedina!
    Kad sam MM-u komentirala da me zanima je li decko ili cura, da bih ja skoro radije da je curica, a on me blijedo pogledao i pita a zasto?
    A, ja ga gledam i komentiram, pa svi kod mene imaju curice, nekako mi je to poznat teren, sto cu ja sa pisonjom..MM se odvalio od smijeha , kao nisam nmormalna 8)

Ali eto... saznali smo da je decko i nekako sam bila iznenadjena i uzbudjena i ... ok, drago mi je da je sve u redu i da je decko

Pa nekako se ja brzo adaptirala.. ime nasli vrlo brzo: Gregor !!!
    Jedino je Elena jos malo razocarana, jer je htjela seku - ali i kod nje ide prilagodba

stize Gregor ...

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mel prvotno napisa
    sto cu ja sa pisonjom..MM se odvalio od smijeha
    da, baš.... sad kad ovo izdvojim, i ja se odvaljujem od smijeha...

MGrubi avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

ja sam trebala biti sin

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja htjela sina.
    i svi balkanci oko mene mi ga prognoziraše.
    a kad ono-curica!

oš se mjenjat??

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Ja cure obožavam a cure oko mene ni nacratane.

Ja sam s oba miša rano saznala da su pišonje i čak kad sam ih rodila nadala sam se da su cure. Priželjkivala sam da su svi ginići pogriješili. U prvoj trudnoći sam bila kod više njih na UVZ tražila drugo mišljenje.

Delphine_ tako sam i ja MM zezala da će drugi sin biti gay.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja mislim da će bit popišanca po mom licu ak bude dečko ( a i svud okolo )

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj MGrubi prvotno napisa
    ja sam trebala biti sin
    i ja .

zato mi je dan danas kuhinja strano mjesto, a uletavam u mehaničarske radione da se malo "nafiksam"... tak fino šnjofa po ulju i benzinu.... (čeznutljivogledajućismajlić)

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja nisam htjela znati bebin spol prije poroda. zeljela sam curicu, no kad sam vidjela svoje prvorodjeno dijete, prekrasnog deckica, nije mi uopce bilo jasno kako sam mogla zeljeti bilo sto i bilo koga drugog osim njega.

i tebi to zelim, predatorice...

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ja cekam treceg decka i ako mi iko vjeruje da sam sretna sto je decko valjda sam navikla

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

I ja obožavam svoje dečke i nema te cure s kojom bi njih mjenjala,...a kad bi opet ostala trudna isto bih proživljavala i priželjkivala curu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam trebala bit Hrvoje
    ma u svakom slučaju lijepo je imati bar po jedno muško i žensko pa onda sve ˝isprobaš˝, moja kćerkica mi je najbolja, ona bi silno da dobimo blizance i to seku i bracu u paketu ( skromnost joj nije vrlina )

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    ja htjela sina.
    a kad ono-curica!

oš se mjenjat??
    ovo mi je predobrooooo

Meni svi zivi govorili decko i kraj price! Musko ime imamo skoro pa 4 godine i uvijek u svakoj prici je bilo musko u igri. I bez obzira na to MM mi je rekao da bi volio curu sto je meni bilo cudno nakon svega. Ja osobno sam htjela deckica iz razloga sto patim za muskom privrzenoscu, ako me razumijete (rastavljeni roditelji, bez kontakta s ocem) - jer u MM gledam i muza i prijatelja, brata, oca...pa ga dosta gusim ovako bi se gustala sa sinom a i kazu da su oni vise vezani za mame. Kada su nam rekli da je curka MM veseo a meni cudno, kao u stilu ma kak sad to! No sada sam sretna jer znam da nam dolazi jos jedna maza, na mamu...jadan MM
    Naravno ako slucajno ne bi bilo kakvih promjena
    Imena: Ivano, Borna, Damian a za curku jos trazimo....

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

pa kad smo već kod imena meni se sviđa Antonio ( stalno u sebi pjevam onu pjesmu : Antonio je beba na mlijeku i dudi, on se ovom svijetu već danima čudi, važno je da znate glavne stvari dvije - kad je gladan plače, kad je sit se smije ), zna li još tko tu slatku pjesmicu

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

i sestra i ja smo trebala biti muski. ala se stari razocarao

ja jos uvijek tesko prihvacam da nosim curu (sad sam u 34. tjednu :shock: ), toliko sam bila uvjerena da cu imati samo sinove. i totalni mi je bed zbog toga. jos se nije ni rodila, a vec ju zakidam

nadam se da ce se to promijeniti, bas imam opaku griznju savjesti.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

moram priznat da bi ja radije dečkića jer sam znatiželjna a i mm bi bio sretan ( jer ga cijela familija gnjavi ) al obožavam curice i naravno svoju malu princezicu tak da nije baš da bi mi bilo žao da je jedno ili drugo, u svakom slučaju ja ne bih stala na dvoje djece ( ja bi troje sigurno - što nas je više to je veselije )

mici85 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

moja familija se isto veselila da ce biti curica. iako ne znam zakaj. moj tatica si uvijek zelio sina kojeg nije imao pa je mene odgajao uz nogometne utakmice, formulu 1 i sl. u obitelji je uvijek bilo vise curica. iako sam ja sad prva od ove nase mlađe familijske populacije koja ce imati bebaca pa sad je vec svima svejedno spol, vec se svi svađaju dal ce ga smjeti cuvati, dal cu im ga dovoditi na praznike i svi mu vec nesto kao potajno kupuju i vjerovatno kuju planove kaj ce studirat jednoga dana

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Meni dr. rekao, potvrdio i na trećem pregledu zaključio da nosim curicu. Ubila sam se tražeći neko neobično ime za curicu (budući da sam opsjednuta time da mi djeca imaju rijetko ime) i našla savršeno - Tana.
    Kad sam se porodila donesoše mi pišonju . I šta sad za ime :?
    Hajd, budući da nismo baš imali vremena nađemo jedno koje se sviđa i meni i MM.
    Kad sam izašla prvi put na igralište (i svako put od tada ) shvatim da ime mog sina nosi bar 60% dječaka :/ ili je više od pola mama zvalo moga malca :/
    Eto meni neobično ime

BTW, ja sam bila drugi (neuspješan ) pokušaj mojih staraca da dobiju sina.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Ja sam mama dva dečkića i jako bi voljela imati i trećeg,ne znam zašto ali jednostavno se nikad nisam vidjela kao mama curice, možda zato što sam više sportski tip a ne za neke lutkice

tinkie winkie avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

Citiraj ewa prvotno napisa
    možda zato što sam više sportski tip a ne za neke lutkice
    Moja M. je definitivno tip za autiće, vlakiće i životinje.... lutkice ne dolaze u obzir...

a ja bih još barem dvije takve

Arwen avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2005

Početno

meni nikad nije bilo jasno gledanje spola na UZV pa sam mislila
    kad ostanem trudna razjasnit će mi se,bit ču i ja radoznala da znam
    šta je
    ali..... ništa,apsolutno me nije zanimalo je li muško ili žensko ali baš niti,niti malo :?
    jesam li ja normalna?

(da ne bi bila krivo shvačena;naravno da znam da je svima najbitnije da je zdravo a ne je li dečko ili cura to se podrazumjeva,samo se sebi čudim)

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mama_mia22 prvotno napisa
    ja htjela sina.
    a kad ono-curica!

oš se mjenjat??

OVO JE SUPER!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa

ja jos uvijek tesko prihvacam da nosim curu (sad sam u 34. tjednu :shock: ), toliko sam bila uvjerena da cu imati samo sinove. i totalni mi je bed zbog toga. jos se nije ni rodila, a vec ju zakidam

nadam se da ce se to promijeniti, bas imam opaku griznju savjesti.

E tako se i ja osjecam. Grize me savjest pa to zato hocu sto prije rijesiti sama sa sobom jer mi je zao bebice.
    Ja imam curicu 16mj i obozavam ju i imam gomilu haljinica i minica i roza stvari jer sam se stalno tjesila u shopingu "da ce to iznositi i druga cura..." pa sam joj svasta kupovala i obozavam ju sredivati. Uopce ne znam sto cu s deckom? Netko je isto napisao da joj je frendica trudna pa da bi mogla biti ljubomorna. E pa moje dvije najbolje frendice su trudne isto (a nismo se dogovarale :D ) i jedna nosi curicu (a mene malo streca oko srca) a druga jos ne zna. Tako da ce one dobiti svu tu slatku robicu.

clio180 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kada budeš rodila i kada ga budeš uzela u ruke, zaboraviti ćeš na sve te misli koje ti se sada motaju po glavi i biti ćeš najsretnija na svijetu!
    čekamo fotkice!

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj tinkie winkie prvotno napisa
    Citiraj ewa prvotno napisa
    možda zato što sam više sportski tip a ne za neke lutkice
    Moja M. je definitivno tip za autiće, vlakiće i životinje.... lutkice ne dolaze u obzir...

a ja bih još barem dvije takve
    Uvijek ima izuzetaka, to je prava curka :D :D

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj mikka prvotno napisa
    moj stari se nije razočarao . koliko su mi pričali - bio je sretan što sam živa i zdrava.

momze avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2004

Početno

predatorica, prvi puta sam se nadala da je curica - izasao sin.
    drugi puta sam se nadala da je curica - izasao sin.

sad mi nekako i tesko zamisliti da bi mogla imati curicu...

proci ce te taj osjecaj, ne brini. to sto ne mozes odabrati ime, nista ne znaci - nisam niti ja mogla u pocetku, mjesecima trazila, smisljala.
    a onda kad se rodi i kad mu nadjenes ime, shvatit ces da je to ime bas najbolje za njega i da ne mozes zamisliti da si rodila neko drugo dijete, nego bas njega.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Evo ja imam i curu(prvo) i decka. Cura sad ima 8 godina a decko 5. Nedavno sam dosla do zakljucka da je ustvari s deckima puno lakse, pogotovo kad ti osmogodisnja cura kao udje u pubertet s nekih 7 godina i misli da je pobrala svu pamet ovog svijeta(na mamu). Deckima opet sve dobro kako god da okrenes.

pinocchio avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj momze prvotno napisa
    paaaa...treći put je bila curica

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj pinocchio prvotno napisa
    paaaa...treći put je bila curica

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Uvijek sam zeljela vise djece ALI da mi prvo bude curica, nekako mislim da bi mi lakse islo sa zenskim celjadem a i slatke su i kad pomislim da im mozes raditi lijepe frizurice i na suknjice i sve roza....Mozda je to nekome bezvezan razlog ali meni je dovoljan.

Mala digresija: moji su roditelji rastavljeni i jednom mi je njegova druga zena rekla da se nikada ne bi udala za tatu da sam ja bila SIN i da je oduvijek zeljela djevojcicu --- u braku joj se prvo rodio moj brat a par godina kasnije moja sestra - izgleda da te uvijek snadje ono cega se bojis.

Ja sam bas zato sto sam zeljela curu bila uvjerena da cu dobiti decka. Pretpostavljala sam da moj dragi zeli decka ali je on bio siguran da ce biti curica.

Nisam inace sklona bapskim pricama - ali od trbuha prakticki jos nemam ni T (17.tj) a uhvatila me neka manija ciscenja a i rucnih radova, heklam, skrpala sam, potkratila i sredila stvari koje cekaju skoro pa godinama da im posvetim paznju, ukratko, komentar zena oko mene je bio da je 100% zensko u mojoj busi jer one nisu prismrdile rucnim radovima sa sinovima a s curama ih je isto nonstop drzalo. Dakle prognoza moje okoline je bila zensko. Na pregledu s 12 tj dr je rekla da misli da je cura ali da su u to doba slicni na "onom" podrucju pa bi ona definitivno potvrdila na slijedecem pregledu. Ja svima rekla da je cura i vec ime odredili, pomirila se s time da mi je intuicija zakazala i dodjem slijedeci puta da mi potvrdi a kad ono mali misonja. Ajd u tom trenutku sam malo bila u soku ali dosta me brzo proslo. Muz skroz :D , njegovi cvatu, jedino moja mama nekako pokisla.

Sad mi je vec svejedno, bitno da se rodi zdravo, imamo i za njega ime i cak mi se cini da je bolje da je decko.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ljudski je žaliti za špangicama ili igranjem nogometa, ali to su sitnice... onog trena kad zagrlimo svoje dijete znamo da je savršeno baš takvo kakvo jest i da smo ga baš takvog trebale roditi.

gađaj, momze, gađaj!

Datum pristupanja
    May 2005

Početno

Citiraj Kikica1 prvotno napisa
    Uvijek sam zeljela vise djece ALI da mi prvo bude curica, nekako mislim da bi mi lakse islo sa zenskim celjadem a i slatke su i kad pomislim da im mozes raditi lijepe frizurice i na suknjice i sve roza....Mozda je to nekome bezvezan razlog ali meni je dovoljan.
    Ja imam curku pa još je niti jednom u 3 i pol godine nisam uspjela nagovoriti da stavi špangicu ili sveže repić Kad je ujutro prije vrtića pitam želi li šnalicu, odgovri mi da želi ali ne na glavi nego u ruksaku

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj cure, tako je svejedno jel cura ili dečko...

najveća sreća je živo i zdravo dijete.

kod takvih stvari - uvijek se sjetim one stare priče:

bio sam nesretan, jer sam imao stare cipele... lutao sam gradom tako nesretan, a onda sam sreo čovjeka bez nogu...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    joj cure, tako je svejedno jel cura ili dečko...

najveća sreća je živo i zdravo dijete.

kod takvih stvari - uvijek se sjetim one stare priče:

bio sam nesretan, jer sam imao stare cipele... lutao sam gradom tako nesretan, a onda sam sreo čovjeka bez nogu...

x

I da se nadovežem...koliko samo parova sanja o tome da uopće dobije dijete. Znam da sam partibrejker, ali tak mi ružno zazvuči kad netko kaže da je razočaran jer nosi dečka ili jer nosi curu...!

aleksandra70vanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

joj sorciere i ana.m pa nitko tu ne govori u tom kontekstu
    ovo su samo takve neke sitne željice, više nekakav razgovr uz kavu, babska čavrljanja
    a uvijek se mogu izvući neki crni primjeri
    joj, zašto netko kuka da je debel, a drugi nema za jesti
    netko kuka da je podstanar, a ima ljudi koji spavaju pod golim nebom
    nezadovoljan si plaćom, joj koliko ima ljudi bez posla

naravno da je osnovna želja dijete kao takvo i da takvo dijete volimo najviše na ovom svijetu i znamo da je to jedino dijete na cijelom svijetu koje želimo uz sebe, jer je naše bilo muško, žensko, plavo, crno, visoko, debelo...

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj aleksandra70vanja prvotno napisa Vidi poruku
    ovo su samo takve neke sitne željice, više nekakav razgovr uz kavu, babska čavrljanja
    a uvijek se mogu izvući neki crni primjeri
    joj, zašto netko kuka da je debel, a drugi nema za jesti
    netko kuka da je podstanar, a ima ljudi koji spavaju pod golim nebom
    nezadovoljan si plaćom, joj koliko ima ljudi bez posla
    Moram ovo potpisati.

Naravno da je najvažnije da je beba živa i zdrava,
    naravno da ćemo ju voljeti kojeg god spola bila,
    ali tko mi može zamjeriti što sam nakon dva dječaka poželjela djevojčicu?

I, da, bila sam razočarana kada su mi rekli da je opet dečko,
    iako sam to zapravo podsvjesno cijelo vrijeme predosjećala.
    No, brzo me prošlo, privikla sam se na to da stiže treći sin,
    i obožavam ga od prvog trena kada sam ga ugledala.

Gogica 24 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2004

Početno

Normalno da nam ke svima najvažnije da nam je dijete živo i zdravo, ali svaka od nas sigurno, iako neke neće priznati, priželjkuje sina ili kćer. Evo ja svaki put htjela curu. Imam dva sina i dvije kćeri i to ovim redom: sin, kćer, sin, kćer. Tko zna kako bi bilo da nastavimo dalje

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

A70V, ma slažem se ja s tobom, i naravno da mi svi imamo želje, ali ružno mi zazvuči kad netko kaže da je nesretan ili razočaran. To mi je ipak malo pregrubo.

ewa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

ana.m čekamo tvoj odgovor na topicu adsl-a,jaaavi seee

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

I samo da curama iz potpomognute pošaljem jedan
    nadam se da će vas što prije mučiti slatke "trbušaste" brige...

ana.m avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2004

Početno

aaaaaa, evo idem...

Stranica 1 od 5 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •