Ovo je nesto sto ne priznajem ni bliskim osobama jer znam da bi me puno njih osudilo i kako ni sama ne znam sto sve osjecam lakse mi je reci vama. Bila sam vec uvjerena da je i ova beba curica i bio mi je mali sok kad je dr. otkrio pisana. :?
Od tada se stalno cudno osjecam, malo me je strah imati sina i nisam bas sretna zbog toga. Nijedno musko ime mi se ne svida a zenskih ima gomila. A ne volim imena koja su cesta a opet se drzim neke jednostavnosti u pisanju istih bez ywq i sl. Pomozite sa prijedlogom imena ili cisto svojim iskustvom. Treba mi to.![]()

Odgovori s citatom
.
i ja sam bila uvjerena da je curica, vec sam tako nekako skroz s "njom" u mislima razgovarala, i Hana, pa Hana, medjutim vec s 13 tj. doc je rekla da misli da vidi pisu. mislila sam da cu biti razocarana, ali u tom trenutnku stvarno nisam. ipak sam svima govorila da jos nije sigurno, da je rano (mora da sam se jos malo nadala
, al nama je lijepo
)
) imala sam muška imena, do poroda se nisam privikla da je cura (a nisam baš ni vjerovala dok ne vidim međunožje)
tražila drugo mišljenje.
) shvatim da ime mog sina nosi bar 60% dječaka :/ ili je više od pola mama zvalo moga malca :/