Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345
Pokazuje rezultate 201 do 226 od 226

Tema: decko je a tako sam zeljela curicu

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ne znam, zašto se uopće trudim, kako mi se čini, ovdje na forumu podršku dobivaju samo one koje se slažu sa nekolicinom koje izgleda vode glavnu riječ u većini tema, a ako se nadje netko tko se ne slaže sa njihovim mišljenjem, bude izvrijeđan i popljuvan. Starno za svaku pohvalu, kao da smo u osnovnoj školi.

REJA25 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tema nije aktivna već tjednima - čemu daljnje poticanje negativne energije?!? I čisto sumnjam da se na ovom forumu osobe "sektaški" skupljaju samo da bi bila jedni drugima podrška bez obzira na vlastito mišljenje. Forumi služe za rasprave koliko ja znam, a bit rasprava i je da postoje SUPROTNE strane i suprotna gledišta... Kao što ti ne želiš mijenjati svoje mišljenje, tako ne možeš niti očekivati od drugih da mijenjaju svoja. Još uvijek mi nije jasna smisao posljednjeg posta...

Marsupilami avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Nije stvar u tome da podrsku dobivaju samo neki, pa maloprije si napisala "hvala na podrsci", sto si sada zakljucila da tih par koji se slazu s tobom nije dovoljno?
    Zasto bi se SVI trebali sloziti s tobom? Pomiri se s time da nikada neces svima udovoljiti, ne mogu se svi sloziti s tobom kao sto se i ti ne slazes sa svima....takav ti je zivot

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Uh, tema ko stvorena za mene, ja sam prije par dana saznala da nam dolazi decko a bas sam zeljela curicu, mastala, sanjala, vec i ime odabrala, robicu za curice gledala, ma bila sam 100% sigurna da je zensko i onda kad mi je gin.rekla da je decko ....sok Nisam od onih koji govore svejedno mi je, svejedno bi mi bilo da vec imam curu i decka, pa trece sto god bude super. Naravno da cu svoje dijete voljeti najvise na svijetu ali..... htjela sam curicu.... prvo dijete...drugo tko zna kad ce i da li ce doci

artep avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Sasvim normalno je željeti, svi mi želimo nešto...pogotovo ono što nemamo..
    Nemoj biti tužna..znam da si nemožeš pomoć..poslije će ti možda biti krivo..
    kad ma čim rodiš bit ćeš najsretnija na svijetu bez obzira što je...bit ćeš
    sretna što imaš nešto neprocijenjivo i tad neće biti važno dal je pišonja ili kokica

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Nsam se dugo javljala u vezi ove teme, jer me prilično uzrujalo prepucavanje sa nekolicinom sudionica, ali evo. porod je prošao, rodio se dečko. Mirna je beba, dobro spava i jede, veseo je i stalno se smeška. Oni strahovi i nezadovoljstvo što nije cura, već dečko, prošli su. Mali Vitomir je moja mala maza i volim ga isto kao i moju curicu.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Naravno! To je sve tako normalno. Uživaj u svom princu i princezi.

Dragonfly avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Diana, samo da se nadovežem, jako si lijepo ime odabrala za malog princa.
    Uživaj u svojoj dječici.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Prošlo je već skoro godinu dana i vidim da više nitko ne svraća na ovu nesretnu temu.
    Čudno je kako se ovo uopće našlo na forumu gdje se nalazi dosta MPO trudnica i mama, a da ne spominjem one koje tek pokušavaju, kojima nije bitno da li je dijete muško li žensko, bitno da je živo i zdravo. I ja sam se , malo zbog straha od nepoznatog a malo i zbog zbog nekih primjera iz okoline našla ovdje. Shvatila sam da sam pogriješila čim sam rodila i svakim danom sve više uviđam svoju zabludu. Da ne ispadne da se hvalim, ali kad bi sve bebe bile kao
    moj mali Vitomir, i one koje nikad nisu poželjele djecu, htjele bi imati jednu takvu bebu.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Drage žene i ja sam našla "mjesto za jadanje". Ako netko uopće gleda još ovu temu. U svoje 4 god braka sam silno željela dijete ali muž je uvijek financije stavljao ispred toga. Nikad nije bilo vrijeme. Znali smo se baš posvađat. Ovo ljeto je jedan dan on jednostavno odlučio da mi napravi dijete. Ja se nisam uzbuđivala jer mi je O bila 2 dana prije i mislila sam kako neću ostati trudna. Kako god, pojavio se plusić. Ja sretna do neba, on isto. E sad počinju ona silna pitanja koju vjerujem ima svaka žena u prvoj trudnoći. Jedno od tih pitanja je da li je curica ili dečko. Inače imam 100% točnu intuiciju ali od silnih nagađanja okoline i bapskih priča, više nisam bila sigurna da li mislim da nosim dječaka ili moja želja prevladava. Uglavnom jako želim dječaka, nekako mislim da bi se lakše s njim snašla, a i ja sam sama po svom ponašanju u djetinjstvu "trebala biti muško". Trudna sam 16 tjedana i na uzv se ne vidi spol ali svi govore kako nosim curku. Čak i onaj kineski kalendar tako kaže. Da li je normalno da sam pomalo tužna ili razočarana jer silno želim dečka? Odbila sam i testove za down jer mi nije bitno, voljet ću to dijete kakvo god da je i najvažnije mi je da je živo i zdravo, pa da li onda pretjerujem sa tim spolom? Vjerovatno da pretjerujem... bojim se bilo kome izjadati jer će me svi smatrati luđakinjom... A mm ne želi znati spol i to me još više izluđuje jer njemu je fora da se na porodu iznenadimo...

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

rospija, normalno je, normalna si.
    Željeti je u redu. U redu je biti i tužan i razočaran (i sto drugih emocija) zbog spola bebe (ili bilo čega drugoga, uostalom).
    Odlično je da ćeš voljeti to dijete i da bude sto puta muško. Jer ako bude (a ima oko 50% šanse da bude, kao i da ne bude), nakon što se rodi (a možda i ranije) vrlo brzo nećeš moći zamisliti da nije to što je.

galicia avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

E, da.
    A mužu reci nek se on iznenađuje koliko želi, a ti ako želiš znati spol, saznaj! :D
    Ne moraš njemu reći ako ne želi znati.

Btw, meni je s prvim bilo neizvedivo ne saznati spol i da nisam htjela. Na uzv-u se u prvom planu pojavio visuljak koji ni neupućena u uzv nisam mogla protumačiti ničim drugim nego penisom. A nema šanse da nećeš htjeti gledati bebu na uzv-u.

Ako te iole tješi, beba je od prvog dana bila muško ili žensko (o varijacijama nećemo sad), dakle, stvar je već odlučena. Samo što ti još odluku ne znaš.
    Svejedno, želim ti dječaka kao i što sebi sad želim djevojčicu.

Osoblje foruma Kaae avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

Moze se bez problema ne vidjeti spol na UZV do samog kraja trudnoce. Ako su ginekolozi I tehnicari korektni I upozori ih se da ne zelis znati.

ellica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ja u prvoj nisam htjela znati spol i stalno sam im to ponavljala i nisam izdrzala.Pred porod sam pitala.Ja sam siiiilno htjela curku i bila razocarana kad sam cula da je decko-sram me reci uopce.

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

ja nisam znala ni za jedno koji su spol, oni pitali, ja rekla ne zanima me i više nitko nije pito, valjda oni kasnije su mislili da znam pa nisu pitali

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja nisam pitala na UZV, ali sam saznala preko nalaza od amnio.

Beti3 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj rospija prvotno napisa Vidi poruku
    Drage žene i ja sam našla "mjesto za jadanje". Ako netko uopće gleda još ovu temu. U svoje 4 god braka sam silno željela dijete ali muž je uvijek financije stavljao ispred toga. Nikad nije bilo vrijeme. Znali smo se baš posvađat. Ovo ljeto je jedan dan on jednostavno odlučio da mi napravi dijete. Ja se nisam uzbuđivala jer mi je O bila 2 dana prije i mislila sam kako neću ostati trudna. Kako god, pojavio se plusić. Ja sretna do neba, on isto. E sad počinju ona silna pitanja koju vjerujem ima svaka žena u prvoj trudnoći. Jedno od tih pitanja je da li je curica ili dečko. Inače imam 100% točnu intuiciju ali od silnih nagađanja okoline i bapskih priča, više nisam bila sigurna da li mislim da nosim dječaka ili moja želja prevladava. Uglavnom jako želim dječaka, nekako mislim da bi se lakše s njim snašla, a i ja sam sama po svom ponašanju u djetinjstvu "trebala biti muško". Trudna sam 16 tjedana i na uzv se ne vidi spol ali svi govore kako nosim curku. Čak i onaj kineski kalendar tako kaže. Da li je normalno da sam pomalo tužna ili razočarana jer silno želim dečka? Odbila sam i testove za down jer mi nije bitno, voljet ću to dijete kakvo god da je i najvažnije mi je da je živo i zdravo, pa da li onda pretjerujem sa tim spolom? Vjerovatno da pretjerujem... bojim se bilo kome izjadati jer će me svi smatrati luđakinjom... A mm ne želi znati spol i to me još više izluđuje jer njemu je fora da se na porodu iznenadimo...
    On jednostavno odlučio! Oprosti, ali ovo baš i nije neki dobar postupak u braku. Mislim, i odlučiti da, jednostavno, kupi auto, nije u redu, a kamoli ovo. Ali, dobro, možda sam te krivo shvatila.

Inače, statistički, ako si ostala trudna nakon ovulacije, imaš nešto veće šanse da nosiš dječaka. Muški spermiji su brži i vjerojatnost da će jedan od njih prvi stići do jajašca koje već spremno čeka, je veća. Statistički, naravno. Kako bili da bilo, sve najbolje vam želim.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

I taj kineski horoskop je bez veze. Meni je oba puta predvidio curicu. Drugi put sam upisala točan datum rođenja, kad je dečkić već bio rođen, pa je opet pisalo curica.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Ljudska smo bića, pa je normalno da imamo želje i najčešće nam se "grožđe u tuđem vrtu" učini slađe nego naše... Ali spoznaja da smo na svijet donijeli malo biće, živo i što je najvažnije, zdravo, sve drugo se čini zaista nevažno! Moja mama je bila uvjerena do kraja u trudnoći samnom da nosi sina( a već je jednog imala doma-mog brata). Do poroda nije znala što nosi i kada je konačno rodila i pitala sestru što je rodila, na njen odgovor "curicu" kaže da je složila tako razočaranu facu da je doktor pitao sestru što već ima doma... Nije par dana mogla doći k sebi, ali naravno da je poslije i brata i mene voljela jednako. Ja sam pak nakon dvije curice, evo priznajem, željela dječaka i pratila sam sve "kineske horoskope", bapske priče o želji za slatkim ili slanim... Vjerujem da bih bila "razočarana" da sam dobila još jednu curicu, ali isto tako vjerujem da je nebih ništa manje voljela.

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Citiraj Diana72 prvotno napisa Vidi poruku
    I taj kineski horoskop je bez veze. Meni je oba puta predvidio curicu. Drugi put sam upisala točan datum rođenja, kad je dečkić već bio rođen, pa je opet pisalo curica.
    Meni je "pogodio" za prvu curu i za dečka. Mlađa kćer je trebala biti dečko . Ono što je bilo "točno", prema tim nekim bapskim pričama, jest da mi se pojavila "linea negra" na trbuhu, što sa curama nije bio slučaj, da sam imala veću želju za slanim i kiselim kad sam nosila dječaka (sa curama sam se davila u Kinder jajima...), ten mi se proljepšao sa sinom,... Ali, sve su to bapske priče...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj LEIRmam prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je "pogodio" za prvu curu i za dečka. Mlađa kćer je trebala biti dečko . Ono što je bilo "točno", prema tim nekim bapskim pričama, jest da mi se pojavila "linea negra" na trbuhu, što sa curama nije bio slučaj, da sam imala veću želju za slanim i kiselim kad sam nosila dječaka (sa curama sam se davila u Kinder jajima...), ten mi se proljepšao sa sinom,... Ali, sve su to bapske priče...
    Meni sve obratno. Sa dečkom sam stano pikirala na slatkiše i banane, a sa curom, kruh, sir i jagode. Što se tiče tzv. linee negre, o njoj sam samo čitala, ali ni jednom nisam imala to čudo na trbuhu.

Datum pristupanja
    Oct 2015

Početno

Drage žene hvala na svim riječima utjehe ako se to tako može nazvati. Jedino što je bitno je to da mi sve volimo našu dječicu kojeg god su spola. Kad me netko pita kojeg bi htjela da mi je dijete spola, odgovorim da bi htjela dječaka i djevojčicu a treće je svejedno.

Beti3 ma on je stalno govorio kako ćemo na moru praviti bebu (valjda ga tada puca extra romantika), ali ja mu to nikad nisam uzimala zdravo za gotovo pa je možda tako zvučalo.

Spol ću svakako (nadam se) saznati na pregledu i samo se nadam da ću izdržati do poroda da se ne izblebečem pred mužem kad se on već tako silno želi iznenaditi. A kad bi slušala sve te bapske priče i nagađanja babe Vange mislim da bi prošvikala...

Datum pristupanja
    Jul 2015

Početno

Bilo bi mi zanimljivo čuti kako na ovakve teme reagiraju budući očevi? Jeli njima važno nakon curice dobiti sina ili se samo sin "važi"?

Datum pristupanja
    May 2014

Početno

ja cu samo komentirat onaj dio saznati ili ne saznati spol. ja sam zeljela znati spol. ja sam smatrala ..dobiti dijete je ogroman sok (pozitivan, predivan) i ulazak u nesto nepoznato tako da je ta neizvjesnost pored 10000000 drugih neizvjesnosti mi nije trebala. saznala sam spol i pripremila se. ali istina je sta cure kazu..koji god spol bio, ubrzo neces htjet da je drugacije nego sta je hehe... cestitam ti.. uzivaj i nek sve bude ok

jelena.O avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

i tak je jedna moja frendica imala doma sina, i bila na pol trudna saznala da nosi curu, do kraja trudnoće se nisu odlučili za ime, a ni skoro mjesec i nešto kasnije kad je rodila, u zadnji čas nadjenula ime detetu.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj jelena.O prvotno napisa Vidi poruku
    i tak je jedna moja frendica imala doma sina, i bila na pol trudna saznala da nosi curu, do kraja trudnoće se nisu odlučili za ime, a ni skoro mjesec i nešto kasnije kad je rodila, u zadnji čas nadjenula ime detetu.
    Znam i ja jednu takvu. Teško se odlučila na dijete, i mislim da je na kraju pristala zbog dečka (sada već muža) ali cijelo je vrijeme brijala nešto o curici, ime joj je izabrala i prije nego je začeta. Pitala sam je što će ako bude dečko, ali ona je rekla da nema šanse da bude dečko. Srećom,ne za nju već za to dijete, rodila je curicu.
    Ja priznajem da sam željela curicu i drugi put, ali kad sam ipak rodila decka, bilo mi je svejedno. Bitno da je s njim sve u redu. Sad ne mogu zamisliti život bez tog slatkog malog stvorenja.
    Kad sam se javila na ovu temu, raocarana (čitaj: blesava) javilo mi se puno žena koje su izrazile negativan stav, a među njima i jedna J. skoro sam napustila rodin forum zauvijek. Znam da je glupo biti razocaran zbog spola djeteta, ali to je sve ljudski. Na kraju ipak se sve svede na jedno. Ljubav prema djetetu. Bez o zira kojeg spola bilo. Iako mi je malo krivo to što se muškarcima toleriraju takve vrste želja, a žene bivaju napadane zbog istog.
    Posljednje uređivanje od Diana72 : 03.04.2016. at 22:46

Stranica 5 od 5 PrviPrvi ... 345

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •