uh, ja sam se tako loše osjećala kaj sam htjela sina i samo sina... Nisam to htjela na glas reći... Ne znam, jednostavno...Oduvijek sam htjela sina i nekako imala filing da ću ga i dobiti. Moja seka je htjela samo kćeri i dobila dvije cure... Dva dr su mi rekla da je dečko. Nadam se da nisu pogriješili, jer će mi biti teško... A opet si mislim s druge strane da nisam normalna i kaj brijem....curice su tako slatke![]()

Odgovori s citatom
. I danas je taj moj pišulinac mazniji od obje svoje seke zajedno.
Meni je iskreno totalno svejedno je li curica ili dečko...ali on bi definitivno bio razočaran da nije curica
Toliko je zapeo za curicu da sam mu ja nakon što smo saznali da je stvarno curica rekla: "Sad se ne bih čudila da ti i svako dijete bude curica...uglavnom, nećeš mi sad ganjati dečka pa da na kraju imam petero djece samo zbog tvog izvoljevanja!"
I kaže on: "Gledam ja dijete, a ono lijepo ko lutkica!"....bila je to curica od neke žene što je ležala sa mamom u sobi i koja je isto trebala izaći taj dan, ali muž nije došao po nju jer je htio sina!
A kaže moj stari: "Kad su mi je odnjeli onako slatku, i donjeli d-a, a on ružan ko lopov, došlo mi da plačem!"
pogotovo jer sam uvijek zamišljala da imam curicu, dečko mi nije padao na pamet, onda sve te pinki stvarčice i slatkasto za curku, a dečko :/