rospija prvotno napisa
Drage žene i ja sam našla "mjesto za jadanje". Ako netko uopće gleda još ovu temu. U svoje 4 god braka sam silno željela dijete ali muž je uvijek financije stavljao ispred toga. Nikad nije bilo vrijeme. Znali smo se baš posvađat. Ovo ljeto je jedan dan on jednostavno odlučio da mi napravi dijete. Ja se nisam uzbuđivala jer mi je O bila 2 dana prije i mislila sam kako neću ostati trudna. Kako god, pojavio se plusić. Ja sretna do neba, on isto. E sad počinju ona silna pitanja koju vjerujem ima svaka žena u prvoj trudnoći. Jedno od tih pitanja je da li je curica ili dečko. Inače imam 100% točnu intuiciju ali od silnih nagađanja okoline i bapskih priča, više nisam bila sigurna da li mislim da nosim dječaka ili moja želja prevladava. Uglavnom jako želim dječaka, nekako mislim da bi se lakše s njim snašla, a i ja sam sama po svom ponašanju u djetinjstvu "trebala biti muško". Trudna sam 16 tjedana i na uzv se ne vidi spol ali svi govore kako nosim curku. Čak i onaj kineski kalendar tako kaže. Da li je normalno da sam pomalo tužna ili razočarana jer silno želim dečka? Odbila sam i testove za down jer mi nije bitno, voljet ću to dijete kakvo god da je i najvažnije mi je da je živo i zdravo, pa da li onda pretjerujem sa tim spolom? Vjerovatno da pretjerujem... bojim se bilo kome izjadati jer će me svi smatrati luđakinjom... A mm ne želi znati spol i to me još više izluđuje jer njemu je fora da se na porodu iznenadimo...