Pokazuje rezultate 1 do 8 od 8

Tema: folikularna cista-AIH

Datum pristupanja
    May 2007

Početno folikularna cista-AIH

Drage moje nekon aih-a mi M kasni 4 dana danas sam bila kod dr i ona mi je rekla da je sluznica 11mm i da nista drugo ne vidi, ali na lijevom jajniku je folikularna cista od 3 (neznam cega). Kada sam radila folikulometriju na desnom jajniku je bio veliki folikul, pa mi sad nije jasno da li je prerano da s evidi zuto tijelo i sta je sa ovim lijevim jajnikom. Dr mi je rekla da sacekam tri dana i da uradim test pa da joj se javim. Ja vec ludim. Molim vas da mi pomognete :?

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

:? :? :? ne znam sta da mislim dr je rekla da je mozda i zuto tijelo ali kako kad je taj folikul bio manji od onog na desnom jajniku :? :? molim vas bar neki komentar

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Koliko sam naucila ciste nisu tolika rijetkost.Nemam iskustva s tim da jedan folikul prestigne drugi, no s obziram kako sve skupa funkcionira ne bi me cudilo da se i to desava. Takodjer je moguce da na desnom jajniku imas zuto tijelo a na lijevom cistu (to sam imala), a i uz ciste je moguca trudnoca.
    Znam koliko je to tesko, no sada se probaj smiriti i sacekati tih par dana do testa. Sretno

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

hvala ti od srca, a samo jos nesto da li je bilo prerano nakon tri dana izostanka da sevidi pravo zuto tijelo? Necu vise dosadjivati hvala, hvala

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

lana ja se nadam da je ipak prerano da bi se što vidjelo

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

i ja se nadam samo me strah da mozda m ne kasni zbog te ciste koja je 3 i formirala se u ovom ciklusu, ali orekosutra radim test pa opet kod dr da vidimo. Ja se nadam da test bude pozitivan a za sad bitno je da M ne dolazi. Hvala ti puno na podrsci

Osoblje foruma rahela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

evo vibre da testić bude pozitivan~~~~~~~~~~~~~~~~

a na UZV da se sve vidi lijepo~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj lanaaa prvotno napisa
    da li je bilo prerano nakon tri dana izostanka da sevidi pravo zuto tijelo?
    Zuto tijelo se treba vidjeti
    Sretno

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •