Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 52

Tema: bosch ili gorenje - za veš

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno bosch ili gorenje - za veš

kupujemo novu veš mašinu pa se dvoumimo između boscha i gorenja. platili bi između 4000-5000 kn. za bosch sam dobila peporuku Maxx liniju, ali ništa ne znam o gorenju, pa molim iskustva vas koji imate njihove novije modele.

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

već sam više puta napisala koliko mrzim svoju gorenjku i jedva je se čekam riješiti. nema šanse da bih ikad više kupila gorenje (iako s frižiderom, npr, nikakvih problema).

sorciere avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i ja sam se jedva riješila gorenjke. uzela sam candy, gornje punjenje - i za sada sam zadovoljna.

bubanj je skroz širok, pa mogu sve ubaciti i izvaditi bez problema - a ima mi "brzi" program na 50 koji najčešće koristim.

ne skače mi po kupaoni kad centrifugira. a to je za mene divovska promjena

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj sorciere prvotno napisa
    ne skače mi po kupaoni kad centrifugira. a to je za mene divovska promjena
    i tvoja je skakala? i urlikala? je l' se blokirao bubanj čim bi zaključila da danas nije raspoložena oprati toliko veša? svako treće pranje mm glumi centrifugu a serviser tvrdi da je sve ok.

nikad više!

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mi smo svoju Gorenje vešmašinu kupili prije 12 godina. Dala sam je baki i didi, eno je još pere, niti jedan popravak. I ne skače. Tiha je. Tak je i s frižiderom. Isto Gorenje.

cvijetak avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Bosch, mi svojoj svakodnevno pjevamo hvalospjev I ima super programa! Model je 1260 WVT EU.

kinder avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2005

Početno

Bosch,naša je stara 11 g ,odradila dvoje djece i platnene pelene bez ijednog kvara ,pere savršeno

marta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam isto mrzila Gorenje masinu. Bas sam neki dan kupila novu. Nisam presretna sto je puna elektronike, ali SVE je bolje od one stare. Moja je centrifugirala onako odoka, koliko je po njoj bilo dovoljno...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Bosch definitivno
    nama je majstor rekao da je Gorenje ok samo ako je min 10godina stara
    ove novije da ne izdrze ni garantni rok.
    ja imam Bosh i sudjericu i blender i mikser.
    i super sam zadovoljna

Matilda avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Arkana10 prvotno napisa
    Zato moja još uvijek radi.

paci avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

imali smo gorenje prije 5 g. bila je tak-tak, znala je npr ne uzeti omekšivač, dosta je skakala i sl.

u zadnjih 5 godina imamo bosch perilicu/sušilicu i stvarno je bolja, uzeli smo najviše ju zbog sušilice.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Matilda prvotno napisa
    Zato moja još uvijek radi.
    da i to nam je rekao majstor za Gorenje proizvode, ne neka konkurentska firma zato mu i verujem

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

ma izdrže garantni rok, u tome i jest nevolja - moja u 6,5 godina nije imala nijedan kvar koji se mogao popraviti, ali zato ima hrpa "nepopravljivoga": skakanje, blokiranje bubnja, pristojno pranje samo s dodatnim uzimanjem vode i 2/3 punom mašinom...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

da i to sa skakanjem je napomenuo i bubnjem
    *
    mi smo imali staru gorenje 15g. od svekrve i kada nam je menjao motor pre neko vrijeme, pitali smo ga za novu, to nam je rekao. zato smo se odlucili za Bosch

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

prije imala gorenje uh šta je skakala ...nikad više mužbi svaku noć samo komentirao ..ova će nam u krevet jedan dan doskakati
    sad imamo bosch i zadovoljna sam ali ipak nakon dvije godine i minimum dvi mašine dnevno nije više baš toliko tiha kao što je bila

lara01 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imam Bosch 2,5 godine.
    Savršena :D

ms. ivy avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2003

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    prije imala gorenje uh šta je skakala ...nikad više mužbi svaku noć samo komentirao ..ova će nam u krevet jedan dan doskakati
    jao, kishon

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Hm, hm...Gledali smo danas u Elipsu novu mašinu jer naša Gorenje polako otkazuje. I idemo pogledati Bosch (govorim o mašini koja se puni odozgo), a kad ono, iznutra identična kao ova koju sad imamo. Isti spremnik za deterdžent, isti bubanj, isti filter, a tko zna što je još isto. :/
    Osim što je vanjski dizajn drugačiji, Bosch košta cca 1000 kuna više, i ima garanciju samo dvije godine.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

evo mi se odlučili za Bosch Maxx for kids (4300 kn). kao neka linija sa nekim programima za dječje fleke, iako ja ne vidim razliku između moje masne fleke i njegove, ali neka... u biti smo htjeli jednu malo skuplju, ali bi morali čekati oko mjesec dana, jer je nema niti dobavljač. sutra mi dođe i jako se veselim :D ! gledali smo i gorenje, ali s obzirom na vaše komentare, bosch je pobijedio! svi kažu super je gorenje ali one starije mašine. od moje bake ima 25 god (neka bijelo-smeđa) i nikad ništa, ali stvarno! a u servisu su mi preporučili bilo koju iz linije Maxx, pa eto, ako neko kupuje...
    hvala, svima

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

vidim da si već odlučila, i mogu samo čestitati!

moji starci su imali gorenje mašinu, stariju od tih famoznih 10-15 godina, i osim što je bila alter ego Kishonovog Jonathana (najdraže mi je bilo kad bi svako malo doskakala do vrata i blokirala ih), ta je osim putešestvija po kupaoni svakih 17 dana!!! poplavljivala. u kući je najčišći bio pod u kupaoni, ostatak stana nikad nije vidio toliko vode.

konačno kad su se moji urazumili i kad se tata predao i odustao od uzaludnih popravaka, kupili su Bosch Maxx. prije nekih 5-6 godina i od tada se za mašinu niti ne zna. A pod je ujednačeno zmazan sa ostatkom kuće.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

super je! malo je glasna kad uzima vodu i nekako bubanj u pranju čudno zvuči, kao da ga treba podmazat. idem zvat servis, pa ćemo vidjet šta kažu. inače sve 5!

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

ma mašina je zakon!
    meni je jedino u početku zvučala kao da se sprema poletit! (prvih mjesec dana je fakat bila nešto glasnija, doslovno ko polijetanje aviona). ali zato i pere ko avion. moja electrolux se može sakrit.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

gledala sam perilicu susilicu od boscha u elipsu i razocarala sam se kad sam vidjela made in china. mislim jasno mi je da vecina proizvoda dolazi od tamo ali nisam mislila i za bosch. mislila sam da ce pisati da je proizvedena u poljskoj. e sad koliko to znaci nemam pojma...tek cu vidjet jer nisam uzela bosch,a gorenje mi se zamjerilo, pa sam uzela electrolux jer miele ipak pjeva 12000-15000 za perilicu-susilicu a to mi je previse..

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj PetraRi prvotno napisa
    pa sam uzela electrolux
    draga moja, ja se spremam napisati svoju priču vezanu uz electrolux, ali nisam htjela dok mi nisu odobrili povrat novca za mašinu pod garancijom - nakon 6 mj popravljanja!!! kupila sam ju u merkuru i morala sam kod njih uzet novu mašinu, jer nisu htjeli dat novce. stigla mi u četvrtak. nadam se da ćeš imat više sreće sa njima..

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Moja Bosch je made in Germany
    mali kucni aparati su Made in Slovenia (rekli mi da je Boch kupio ngorenjsku tvornicu malih kuhnjskih aparata)

niccoleta avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

ja imam gorenje, stara je 2god skoro i nikako zadovoljna....
    kad sam kupovala nisam gledala dobro i nema 90 s pretpranjem, samo 60, ima velik br obrtaja 1400 pa mi je veš kako god da je zgužvan, jer ona ga cijedi i centrifugira pri svakom ispiranju i na 40 za sintetiku joj treba 2h da oprere, ma strašno.
    Nije digitalna, i nemaš pojma di je recimo stala i koliko ima do kraja, čak se ni taj kolut ne okreće.

ko ju je smislio nije ni malo razmišljao

Zara1 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Ja imam i jednu i drugu. Obje su mi ok. Gorenje je stara oko 10 godina i super pere. Bosch dvije godine i digitalna je (ima puno veći broj programa pranja nego Gorenje), ali mi se čini kao da mi uzima premalo vode za pranje. Često mi izgleda kao da se roba pere na suhom.

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj willow_tree prvotno napisa
    pa sam uzela electrolux
    draga moja, ja se spremam napisati svoju priču vezanu uz electrolux, ali nisam htjela dok mi nisu odobrili povrat novca za mašinu pod garancijom - nakon 6 mj popravljanja!!! kupila sam ju u merkuru i morala sam kod njih uzet novu mašinu, jer nisu htjeli dat novce. stigla mi u četvrtak. nadam se da ćeš imat više sreće sa njima..
    koji model imas?
    vec mi slabo, a jos ju nismo ni spojili...
    moja je: INSPIRE EWW12470W

neznam vise sto reci za tu bijelu tehniku, jel to stvar srece ili...

Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

mali kucni aparati su Made in Slovenia (rekli mi da je Boch kupio ngorenjsku tvornicu malih kuhnjskih aparata)
    a di si nasla tu made in germany, ove sto sam ja gledala sve made in china?

Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

gorenje je gorenje,al svabo je svabo ,dakle glasam za bosch

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

usporedit bosch i gorenje je isto kao usporedit ferari i zastavu

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a di si nasla tu made in germany, ove sto sam ja gledala sve made in china?
    u Makedoniji od ovlastenog dilera
    proverili smo u Nemackoj dali oni uvoze od njih potvrdili nam napismeno.

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

pa sam uzela electrolux
    koji model imas?
    vec mi slabo, a jos ju nismo ni spojili...
    moja je: INSPIRE EWW12470W

neznam vise sto reci za tu bijelu tehniku, jel to stvar srece ili...
    IMALA :D sam onu sa gornjim otvaranjem, model EWT 1316. super je prala, ali je zezalo ispiranje. uvijek je ostajalo pjene na poklopcu kad bi ga otvorila. čak i nakon 5 punih programa ispiranja uvijek bi bilo pjene. bilo je tu svega, ali je bitno da je više nema. možda tvoja bude super, ja se iskreno nadam

Osoblje foruma krumpiric avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

ja ne mogu vjerovat koliko je ova koju imam (ARISTON ) dobra mašina, ariston je ono polu-karlamburgur marka i ja bi narafski za svoj stan najradje miele...a ovu smo uzeli za podstanarske stanove di živimo (perilica+sušilica) nije došla ni 2000 kn onda, jadna seli ko Rom, svako malo, pere ko manijak ( nema u mene 2 puta ista roba, obavezno pranja odma ), suši ručnike i sl uglavnom i radi ko zmaj.
    Nažalost nije kolko para-tolko muzike, jer se sad sve više na istu unutrašnjost proizvedenu u selu u središnjoj Kini navali oklop i natpis Miele pa ti daj 10000 kn.
    Nepovjerljiva sam skroz prema markama više...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Da li je netko u skorije vrijeme kupio Bosh Maxx, gdje, po kojoj cijeni, koji proizvođač i kako je zadovoljan?

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Ja sam kupila Bosch Maxx veš mašinu i prezadovoljna sam. CCa 3000 kn na akciji u Elipsu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Utpala, hvala!
    Baš joj se veselim!!! :D

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

Citiraj Utpala prvotno napisa
    Ja sam kupila Bosch Maxx veš mašinu i prezadovoljna sam. CCa 3000 kn na akciji u Elipsu.
    jel mozda znas ima li i susilica Boschova na kakvoj akciji?
    pred terminom sam pa mi nije do nasetavanja po ducanima, a trebat ce nam susilica ziher

tnx unaprijed na bilo kojem info

Ines avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ja imam gorenje ves masinu, stara je oko 6 godina i stvarno nemrem rec nis protiv nje.
    imala je dva kvara, jednom nesto sitno i jednom je zapela kovanica od pet kuna u crijevu (al to nije kriva ves masina )
    eto- ima i ok gorenjica

moji svi imaju candy, raznih godina proizvodnje i svi su jako zadovoljni.

Dream avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

Citiraj Ines prvotno napisa
    eto- ima i ok gorenjica
    Ooo, ima i te kako! Moju je mamu Gorenjica služila dobrih 36 godina sa svega 2-3 manja kvara! I onda jednom jednostavno samo izdahnula...

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

eto, ja izabrala mašinu, i onda skužila da ju po dubini ne mogu utrpati u prostor predviđen za nju...MM me sad nagovara da uzmemo onu od 4.5 kg pranja, ali ne znam, ipak nas je petero...

Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

moja boschova je za 6 kg. Mislila sam da pretjerujem ali se pokazalo da jedva utrpam sve u nju a troje nas je.

Osoblje foruma emily avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nas je 4, i gorenjica od 6kg nam je taman

malena beba avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

ja iman gorenje, dobila kad smo se zelnili prije 5 god... nikad joj nista nije bilo a stvarno se napere... neznan koji je model, neda mi se sad ici gledat ali nikad joj nije triba majstor, malo je bucna kad centrifugira ali nista strasno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

navodno je ovdje najjeftinije nabaviti kućanske aparate.
    Frendica je opremala cijelu kuću (svu aparaturu), obišla je CIJELI Zagreb, sve trgovačke centre i na kraju završila ovdje.

Na cijene daju neke dodatne stalne popuste (bez obzira na način plaćanja)

http://www.kralj.hr/

Velika Gorica
    Zagrebačka 51 TEL: 01/6225-105

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

i mi smo znali kupovati u "kralju" i ok su, pogotovo prije cca 10 god. cijene su im bile prepolovljene tako da si se pitao kakvi su uređaji. mislim da to više nije tako a sa cijenama vjerojatno konkuriraju ostalima...
    a što se tiče 7 kg, mislim da neću odustati osim što ću dati vremena da se "udomaći" ideja da treba dovesti vodu u dio gdje bi mogla perilica prebivati

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj amica prvotno napisa
    Da li je netko u skorije vrijeme kupio Bosh Maxx, gdje, po kojoj cijeni, koji proizvođač i kako je zadovoljan?
    od Uskrsa imamo model Maxx for kids 7 kg i super je! htjeli smo jedan jači model, ali jedino su ovog imali odmah na raspolaganju. a trebali smo odmah! prijatelji imaju Bosch servis i oni su mi rekli bilo koju iz Maxx linije i ne može se pogriješit, jako dobra mašina. za pranje od 1-7 kg. ne treba čekat 7 kg veša.

magriz avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

gorenje zadnje 4 godine i prezadovoljna sam...
    istina, moji isto imaju gorenje, drugi model, i užasna im je...

candy su imali prije - 2x - i nikad više...

da biram ponovno, ja bih opet gorenje

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj amica prvotno napisa
    od Uskrsa imamo model Maxx for kids 7 kg i super je! htjeli smo jedan jači model, ali jedino su ovog imali odmah na raspolaganju. a trebali smo odmah! prijatelji imaju Bosch servis i oni su mi rekli bilo koju iz Maxx linije i ne može se pogriješit, jako dobra mašina. za pranje od 1-7 kg. ne treba čekat 7 kg veša.
    Willow, jel ti još uvijek glasna kak si pisala?
    Ja sam uzela prije 4mj. Bosch maxx, neznam koji model, bila je oko 4000kn, i to samo zato kaj imamo boschovu perilicu suđe koja fenomenalno pere i jako je tiha.
    MM je htio samsungovu u istom rangu za 3000kn, al sam ja inzistirala na boschu jer mi je suđerica jako tiha pa će bit i vešerica.
    Al nije!!!!
    Zvuči doslovno ko da imam avion u stanu, nemoram ni reć da mi MM pije krv na slamku sad.
    Sad umjesto da pere po jeftinijoj struji, palim ju kad nikome ne smeta i kad nas nema doma.
    A dali smo toliko puno novaca za nju...

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

Citiraj iki prvotno napisa
    Willow, jel ti još uvijek glasna kak si pisala?
    Ja sam uzela prije 4mj. Bosch maxx, neznam koji model, bila je oko 4000kn, i to samo zato kaj imamo boschovu perilicu suđe koja fenomenalno pere i jako je tiha.
    MM je htio samsungovu u istom rangu za 3000kn, al sam ja inzistirala na boschu jer mi je suđerica jako tiha pa će bit i vešerica.
    Al nije!!!!
    Zvuči doslovno ko da imam avion u stanu, nemoram ni reć da mi MM pije krv na slamku sad.
    Sad umjesto da pere po jeftinijoj struji, palim ju kad nikome ne smeta i kad nas nema doma.
    A dali smo toliko puno novaca za nju...
    i moj aje bila 4360 kn! nije glasna...ili sam se navikla! nije, nije...meni mašina stoji u jednoj prostorijici gdje je samo ona i police na zidu, a visoki strop (stara kuća), tako da se malo jače čuje. probaj nazvat servis pa pitat. e jel imaš ona 3x bip kad završi pranje? i tako po xy puta! mene to totalno živcira, a ne znam ga isključit!
    koju za suđe imaš? ja sam upravo u potrazi za svojom i isto bi bosch

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •