Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 52 od 52

Tema: bosch ili gorenje - za veš

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Imam bip, ne živcira me, jer nakon sušilice koja tuli da ti uši puknu (nju znam stišat al je bolje da ju čujem i na vrijeme izvadim veš), vešerica je pjesma.
    Servis - tak je radila i kad je serviser iz boscha sve složio i pustio ju da radi prvi put i kaže čovjek da je to u redu da tak radi. Ja sam već tada bila :shock: i :/ , al reko možda drukčije radi kad je puna...
    E sad dal me mulja ili ne, to nemrem znat, pere dobro al je strašno glasna i zbog toga sam vrlo nezadovoljna sa njom.

Suđerica je neka najskuplja i najbolja koja se mogla kupiti prije 5godina u elipsu (dobili od kuma za vjenčanje), bila je preko 6000kn tada. Piše na njoj logixx automatic. Za preporučit.

Ak imaš nekog u boschu, baš pitaj jel to normalno da vešerica zvuči ko avion, čisto da znam dal da trošim vrijeme i novac na nekog drugog servisera ak već boschov serviser kaže da je to "normalno". Tnx.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ima li itko LG perilicu?

Moj serviser kojem vjerujem 8) mi je rekao da je trenutno LG number one na našem tržištu, a BOSCH samo ako je proizveden u Španjolskoj.

Pa dijelim info s vama

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •