Pokazuje rezultate 1 do 17 od 17

Tema: Primamo rođene do...

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno Primamo rođene do...

Ma jel to istina? Da se mogu prijaviti za vrtić samo rođeni do 31.08. za tekuću godinu? A šta oni koji su se rodili 1.9., moraju čekati sljedeću godinu :shock: Ljudi moji, pa jeli to normalno?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Anima, odakle ti ta informacija?

anima avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Pa iz našeg vrtića, niti jedno dijete rođeno iza 31.08. nije primljeno, i to već mame znaju, ja sam tek neki dan to čula i šokirala se, pa reko idem na forum da malo vidim o čemu je tu riječ?

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

po svoj logici to ne bi smjeli raditi, ali me za taj vrtic nista ne cudi :/

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

takvi su im propisi al primaju tokom ciejle godine...

nas su otkantali za jaslice krajem prošle godine i da ne možemo do 1.5. uopće predat papire...al mi smo predali (na Gradu nam rekli da moraju primiti i razmotriti) i sad smo 2. na listi čekanja....

Tashunica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2007

Početno

frka oko toga je bila i prošle godine.
    najprije su rekli da se ne mogu niti papiri predati pa su ih ipak primili, onda su rekli da će se o tim zahtjevima za upis razmišljati tek kad predškolci odu iz vrtića da se vidi koliko će biti mjesta. na kraju su sve primili odmah, samo smo morali pred polazak u vrtić na još jedan razgovor kod psihologice.

u stvari mislim da je to vrijedilo samo za one koji neće napuniti godinu dana do 31.08. tekuće godine, a vidim da je tvoja 2005. godište pa nisam sigurna da se to i na vas odnosi.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ništa novo, tako je bilo i prošle godine. mi smo svejedno predali papire za margitu (tada je imala samo 2 mjeseca) i bili smo upali na B listu čekanja.
    tjedan dana prije njenog prvog rođendana nazvali su me iz vrtića i pitali hoćemo li ju doći upisati i da ju mjesto čeka.

Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno Re: Primamo rođene do...

Citiraj anima prvotno napisa
    Ma jel to istina? Da se mogu prijaviti za vrtić samo rođeni do 31.08. za tekuću godinu? A šta oni koji su se rodili 1.9., moraju čekati sljedeću godinu :shock: Ljudi moji, pa jeli to normalno?
    bok curke!
    opet ja s istim komentarom...al čujte ovo:
    i mi mame koje smo rodile u proljeće imamo jezivu frku kaj s bebama do jeseni!!! ipak je to 5-6 mj. koje se moramo snaći kako znamo i umijemo i još uvijek nam nitko ništa nemre garantirati dali ćemo uopće dobiti jaslice-pritom mislim na gradske jer su ipak 5 puta jeftinije.
    eto...ima li još takvih koje nemaju blizu bake pa nek mi kažu kako su se one snašle. lijep pozdrav!

yasmin avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2005

Početno

Citiraj anima prvotno napisa
    Pa iz našeg vrtića, niti jedno dijete rođeno iza 31.08. nije primljeno, i to već mame znaju, ja sam tek neki dan to čula i šokirala se, pa reko idem na forum da malo vidim o čemu je tu riječ?
    vi ste u jabuci ako se dobro sjećam?
    i moj ivan ide tamo a kako se vidi u potpisu lucija je rođena u listopadu i ja
    namjeravam predati papire
    ne znam jel se što mijenjalo posljednjih godina ali moja je frendica prije 3 godine bez problema upisala malog koji je bio rođen 12.10.
    a i unašu grupu su tokom cijele godine kapala djeca kasnije rođena

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Da to je novost od prosle godine, a da li ce se upasti nakon 1.9. ovisi kolika je lista čekanja.
    Maleni od frendice je rođen u 10 mjesecu, bio je na listi čekanja, ali nije uspio upasti u 10 mjesecu u DV Jarun.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ali moja je frendica prije 3 godine bez problema upisala malog
    ovo pravilo staro je samo godinu dana, nije ga bilo prije 3 godine

papak, unatoč tome, ponavljam se, mi smo predali papire prošlo proljeće kad je margita imala samo 2 mjeseca, upali smo na listu čekanja (jer službeno ne možete upasti na listu) i evo sad su zvali da može doći ako želimo (u srijedu navršava godinu dana). mi smo u međuvremenu odustali od jaslica, ali eto, da nam je trebalo, mogla bi preksutra krenuti u jaslice.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj larmama prvotno napisa
    Da to je novost od prosle godine, a da li ce se upasti nakon 1.9. ovisi kolika je lista čekanja.
    Maleni od frendice je rođen u 10 mjesecu, bio je na listi čekanja, ali nije uspio upasti u 10 mjesecu u DV Jarun.
    a da, uvijek zaboravljam da mi živimo u "staračkom" kvartu pa se lakše upadne u vrtiće

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

A moj se jako pomladio 8) , prije 5 godina kad sam L. upisivala u jaslice nitko nije ostao neupisan (ako je imao oba roditelja zaposlena, i imao boravak u kvartu). I k tome u grupu su bila upisana djeca koja su tek tokom godine navrsavala godinu dana. Tako da ih je u 9 mjesecu kad je moja krenula na privikavanje nije bilo ni desetak.
    S ovim načinom sada grupe startaju s puno vise djece.

U gornjem postu gdje sam pisala o frendici, zaboravila sam napisati da je papire mogla predati u 5 mjesecu.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ima li netko informacije u kojim jaslicama ima još mjesta, za proljetnu bebu?

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jel predan zahtjev prošle godine za tu bebu ili tek sad?
    Ja sam se interesirala prošli mjesec i zvala sam 10-ak jaslica, po redu i nije bilo nigdje mjesta. Ali nije ti svugdje ista gužva, npr. na Jarunu su mi rekli da je 40. na listi čekanja, a negdje u Vukovarskoj 2. po redu.

Maja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Tek sada, beba je godinu dana i mama i tata su u panici.
    Najbolje zvati redom, a?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

nek proba u onom kod Botaničkog vrta
    tamo je ova moja prijateljica nasla mjesto u 10. mjesecu, no na kraju se ipak nije odlucila zbog raznoraznih razloga

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •