Žene drage, pa nemojte se odmah ljutiti.

Zara1 moja zadnja rečenica nije išla tebe, to je moj osobni stav, jako mi je važno da zbog mojih postupaka ili nastupa u javnosti ne dovodim u pitanje ugled jedne poveće grupe ljudi. A to se konkretno zna često dogoditi kad se ljudi neoprezno koriste nekim informacijama koje se između ostolog mogu naći i na Roda portalu ili forumu.

A na ovo:

Tiwi, pa ne trebaš se pozvati na Rodu da te povežu. Nije baš da se planovi poroda dijele u ordinacijama Undecided . A dotičnoj dr. to nije nikakva iznimka, nego uobičajeni obrazac ponašanja, kao da smo stoka.
Pa nije Roda izmislila plan poroda. Otkud takve ideje.

I ovo također:
Stvarno je teško zbrojiti 2 i 2. Ne treba ni njima doktorat da shvate neke stvari. Ako ti dođeš u rodilište sa planom poroda (pretpostavjam sa istim sa kojim sa došla i ja i još bar 50 drugih žena), svojim željama, dobro informirana ( i to još iz Zagreba) sigurno si neće misliti da si sve informacije našla na recimo Coolinarika.com
Ja nemam isti plan poroda. Ja sam jedinka za sebe. Imam jednu verziju, koja mi se uopće ne sviđa, jer kako reče i MM - zvuči kao sms poruka, pa ću ga napisati sasvim drugačije.

Ni doule ni planovi poroda ni stolčići i kade nisu nastali u Rodinom gnijezdu da bi udruga bila za to zaslužna ili kriva. Samo je jedna od lijepih stvari što se to može na Rodinom portalu pronaći, a na forumu i iščitati iz nekih pozitivnih iskustava žena koje su to prošle.

Ne mislim da je itko ovdje naivan ili bedast. Pišem ono što ja mislim a ne što mislim da misle drugi.

I recimo, osim što su mi zaista sestra Erika i doktor Jukić divni ljudi, uvjerena sam da nisu jedini i da je bolnica u Varaždinu jedan divan kolektiv u kojem je većina ljudi usmjerena puno drugačije nego u drugim bolnicama u HR. Naravno da ima iznimaka (a gdje ih nema) ali iznimke potvrđuju pravilo