Žene drage, pa nemojte se odmah ljutiti.![]()
Zara1 moja zadnja rečenica nije išla tebe, to je moj osobni stav, jako mi je važno da zbog mojih postupaka ili nastupa u javnosti ne dovodim u pitanje ugled jedne poveće grupe ljudi. A to se konkretno zna često dogoditi kad se ljudi neoprezno koriste nekim informacijama koje se između ostolog mogu naći i na Roda portalu ili forumu.
A na ovo:
Pa nije Roda izmislila plan poroda. Otkud takve ideje.Tiwi, pa ne trebaš se pozvati na Rodu da te povežu. Nije baš da se planovi poroda dijele u ordinacijama Undecided . A dotičnoj dr. to nije nikakva iznimka, nego uobičajeni obrazac ponašanja, kao da smo stoka.
I ovo također:
Ja nemam isti plan poroda. Ja sam jedinka za sebe. Imam jednu verziju, koja mi se uopće ne sviđa, jer kako reče i MM - zvuči kao sms poruka, pa ću ga napisati sasvim drugačije.Stvarno je teško zbrojiti 2 i 2. Ne treba ni njima doktorat da shvate neke stvari. Ako ti dođeš u rodilište sa planom poroda (pretpostavjam sa istim sa kojim sa došla i ja i još bar 50 drugih žena), svojim željama, dobro informirana ( i to još iz Zagreba) sigurno si neće misliti da si sve informacije našla na recimo Coolinarika.com
Ni doule ni planovi poroda ni stolčići i kade nisu nastali u Rodinom gnijezdu da bi udruga bila za to zaslužna ili kriva. Samo je jedna od lijepih stvari što se to može na Rodinom portalu pronaći, a na forumu i iščitati iz nekih pozitivnih iskustava žena koje su to prošle.
Ne mislim da je itko ovdje naivan ili bedast. Pišem ono što ja mislim a ne što mislim da misle drugi.
I recimo, osim što su mi zaista sestra Erika i doktor Jukić divni ljudi, uvjerena sam da nisu jedini i da je bolnica u Varaždinu jedan divan kolektiv u kojem je većina ljudi usmjerena puno drugačije nego u drugim bolnicama u HR. Naravno da ima iznimaka (a gdje ih nema) ali iznimke potvrđuju pravilo![]()