ispričavam se ako je o tome već bilo riječi (i nadam se da je i da je netko već imao takav slučaj!) ali nigdje ne mogu naći...
trebam mišljenje.
imam bebu od 5 i pol mjeseci. pedijatrica veli- razvija se "po knjizi". isključivo dojena i na zahtjev. sve super! fino papa, spava...vesela je, zna se zaigrati i sama...
sve je počelo prije par mjeseci. ne znam više točno ni kada jer se ranije nisam zbog toga previše zabrinjavala. kad bi dojila i netko je npr. kod nas- smetalo bi joj ako ja govorim. ubrzo bi joj smetalo ako bilo tko govori u prostoriji. smatrala sam da je to o.k. i da želi da to bude samo naše vrijeme ... otišla bih u dr. prostoriju za podoj, pričala bih s njom, mazila je po glavici...ubrzo joj je i to počelo smetati. uglavnom, došli smo do toga da joj smeta baš svaki zvuk!!! :? dakle, za podoj traži potpunu tišinu. ako netko pusti vodu u kupaoni- ona prestaje dojiti, okreće se prema izvoru zvuka, vrpolji se...pa čak zna i protestirati vrištanjem :shock: (kasnije se naravno vrati podoju). smetaju joj baš svi zvukovi!!!ponekad i oni prigušeni koji dolaze iz vana...
jučer je "šiznula" kad je muž ubacio šumeću tabletu u čašu vode
je li to faza? ili je ona jednostavno takva? trebam li se zabrinuti...?
radi li se o poremećaju koncentracije? ne želim paničariti, ali ne znam što da mislim...