Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 82 od 82

Tema: Jaslice Linigra u Svetoj Nedelji - Samobor

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno moje dijete...

Moje dijete ide kod navedene odgajateljice već drugu godinu i prezadovoljna sam s njom i njezinim radom i načinom rada!!!
    Puna je nesebične ljubavi i nježnosti za svako dijete!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno i još nešto...

Ne kužim zašto Administrator dozvoljava vrijeđanje i prijetnje lopatama?!?
    Zar RODE imaju poseban odjel u kojem su roditelji stvarno u akciji?! Što RODE promiču?!?

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno saga o Linigri

Ajme teja, pa žena se ispričala za tu lopatu. Ja stvarno ne kužim, kako ste se svi uhvatili te lopate, pa i ja nekada kažem da bi najrađe nekoga cipelom lupila, iako to nikada nisam učinila, niti ikada budem. Ljudi u ljutnji svašta kažu. No stvarno, žena se ispričala! I konačno iznjela je svoje mišljenje, kao i ja svoje, mislim da bi tu lopatu trebalo ostaviti na miru. Ajmo radije popričati o stvarnim problemima vrtića i što učiniti sa njima. Mi kao roditelji nismo zadovoljni, a drugi vrtići nam trenutno nisu dostupni, i što sada?

Pozdrav svima !

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

kome god nije pravo nesto vezano uz vrtic ili njegovo osoblje uvijek se slobodan zaliti osnivacu (opicini, gradu) koji je po hijerarhiji iznad ravnatelja/ice ili ako je vrtic 100% privatan - vlasniku

postoji i udruga odgajatelja pa ste se slobodni obratiti i njima za pomoc
    ili mozete konatktirati nekog u ministarstvu, npr.
    Ravnateljica Uprave za predškolski odgoj i osnovno obrazovanje
    Jasenka Đenović, dipl. pedagog
    Administrativna tajnica: Milka Sertić
    telefon: +385 1 4569 072, faks: +385 1 4594 315

a kome nije jasno sto Udruga RODA promice neka procita Viziju, misiju, vrijednosti i principe djelovanja Udruge RODA

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno hvala

Mukica hvala!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno znači...

Znači, onda ja sada mogu napisati da bi Dilalu mogao progutati mrak i nikome ništa?!

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: i još nešto...

Citiraj teja prvotno napisa
    Ne kužim zašto Administrator dozvoljava vrijeđanje i prijetnje lopatama?!?
    Zar RODE imaju poseban odjel u kojem su roditelji stvarno u akciji?! Što RODE promiču?!?
    Dilala se ispričala, a koliko sam ja skužila nije mahala lopatom na tetu već je u afektu napisala kako bi reagirala (ne znači da bi isto učinila).

Što se tiče RODE odgovorila je Mukica.

Još jednom molim da se topic vrati na početak, a to je iznošenje iskustava o vrtiću iz naslova. Hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno Rode...

Nadam se da Rode ne potiču nasilje, u ovom slučaju verbalno...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno već...

Već godinama u tom vrtiću nitko nije napravio ništa, zato jer ljudi nemaju kamo sa djecom, a u općini ih očito netko štiti.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Ja nisam zadovoljna opremljenošću, higijenom, hranom i drugim materijalnim uvjetima, no izuzetno sam zadovoljna s tetom, odnosno odgojiteljicom svoga djeteta.

I to, upravo onom koju je Dilale tako lijepo popljuvala i prijetila joj, a Administrator joj je to dozvolio.

Živjela teta s plavom kosom!!!

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Uh, drage mame, čitajući ove postove svakakve zaključke bi čovjek mogao izvesti iz njih, ali ja bih se zadržala na konkretnom.
    Dakle, Dilala je ustvari davno postavila pitanje o onome što neka od nas zna o vrtići Linigra jer je htjela prije nego upiše dijete u vrtić čuti mišljenja mama koja o njemu nešto znaju. Tada, nažalost, nitko nije reagirao a ona je na kraju iznjela vlastito iskustvo, događaje koje je vidjela na svoje oči, i potaknuta njima, emotivna kao svaka mama, napisala je i svoje mišljenje o tome.
    Muha, čitajući tvoje postove rekla bih da si u bliskom srodstvu, ako ne i sama teta odgajateljica o kojoj se govori! Mislim da si sve previše osobno doživjela i uhvatila se samo nekih žešćih rječi iz Dilalinog posta, a nisi shvatila bit: ona ne bi htjela da drugi roditelji ne znaju di upisuju djecu i da ponove njenu grešku. Jer iznoseći svoje stavove ovdje na forumu ona ne može promjeniti tetu, pa ona to zna, ali može drugim mamama staviti bubu u uho da pripaze.
    Da ja sada idem tamo upisati dijete obratila bih pažnju na stvari koje je ona iznjela, uzela bih to u obzir.
    Zato i jesmo ovdje, da iznosimo svoja iskustva i pomažemo jedna drugoj.
    Teja, za tu plavu tetu se još govori da neku djecu preferira, povlađuje im, a prema ostalima je stroža i traži puno discipline. Vjerojatno je tvoje dijete u njenoj milosti. Eto, neka druga djeca nisu te sreće pa su im i mame tužne.
    Mir

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ako si nezadovoljna pa poduzmi nesto
    ili mislis da bi JA trebala poduzet nesto da tebi/vama bude bolje?
    ili mozda RODA?
    ili neko treci s ovog foruma?

ja zivim u Bestovju i znam da trebate otici gore na brijeg, pokucati na vrata nadleznih i reci sto vas muci i pokusati na taj nacin rijesiti problem

prepucavanjem po ovom ili nekom drugom forumu ni jedan se problem nece rijesiti

a kaj se tice ovoga:

Točno. Linigra nije glavni vrtić u Sv. Nedelji, ali u Slavuju (to je "glavni" koji je Pahuljičica spomenula) nema mjesta.
    Ove godine je 70-ero djece ostalo neupisano (među njima i mojih dvoje).

Jedina stvar koju ne mogu razumjeti je razlog zatvaranja "centrale" u Strmcu nakon otvaranja ovog u Hoto vilama. Confused

Naselili su Hoto vile (povećali broj stanovnika za nekoliko stotina), a kapacitete su ostavili na starom.
    centrala u strmcu nije zatvorena nego je premjestena u onu novu zgradu,
    a u dio starog vrtica prosirila se podrucna skola

skola u svetoj nedelji nema boravak pa moje dijete mora ici u skolu u podsused, ato je Grad zagreb dok smo mi Zupanija zagrebacka i ove godine su nam rekli da za nas od sljedece vise nema besplatnog prijevoza i kozna jos cega sve ne

pa nisam ja kriva sto mi dijete mora u podsused u skolu
    nego grad i nadlezno ministarstvo
    koji nisu osigurali kapacitete za dnevni boravak za djecu s naseg podrucja

neki dan sam pricala s jednim nezadovoljnim tatom koji je govorio gotovo identicne stvari i jedino sto mozemo svi skupa napraviti, svi koji tamo zivimo i trebamo te ustanove, je da pismeno i osobno vrsimo pritisak na gradsko poglavarstvo da ovakve pobleme stavi na listu prioriteta

moramo djelovati u zajednici pa ce se neki problemi mozda i rijesiti malo brze
    neka svatko nezadovolja napise jedno pismo gradskom poglavarstvu
    neka zove na telefon... nek vrsi pritisak... jer ja dosita nisam sigurna da su ljudi koji vode grad svjesni tih problema

udio stanovnistav se povecao gotovo 50% u zadnjih 10 godina, a napravljen je jedan jedini vrtic, a skola ni jedna

ak cemo samo, svako kod sebe doma sjedit i gundjat kak je sve to koma - nis se nece dogodit

al trebamo prestati racunati na to da ce uvijek netko drugi rijesiti nase probleme
    nekada se trebamo osobno angazirati i ukljuciti

Datum pristupanja
    Jul 2007

Početno

moram, ne mogu a da ne komentiram, mada nemam pojima o kojem vrtiću pričate?!

Muha i Teja- jedno te ista osoba, logirana sa dva različita maila. Jesam u pravu??? Obje imate samo 10tak postova i to sve na ovu temu.
    Napala si jednu ženu koja je samo iznjela svoje mišljenje, nazvala ju pogrdnim imenima, izvrijeđala. Tema je vrtić-mišljenje o njemu, a ne vrijeđanje i preucavanje i iživljavanje na Forumašici.
    Muha, Pošto si bila u jednini, nitko na tvojoj strani, sama si stvorila još jednu osobu Teju. Zato te molim, prestani sa glupostima, ako nemaš kaj pametnoga za reći na temu vrtića, nemoj ni pisati. Jel može? Mislim da ovo nije nikome zanimljivo. :/..a ako sad nekome treba biti neugodno, mislim da si to ti!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno jadna...

Jadna djeca kojima ćeš ti biti teta, odnosno odgajatelj, jer će u toj grupi biti samo onako kako ti kažeš!

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno hm...

Moje dijete nije povlašteno kod "plave tete".
    Ne razumijem zašto dozvoljavate da Dilala ružno govori o toj teti, a kada ja o njoj govorim pozitivno i prenosim svoja iskustva, stalno mi to predbacujete?!

I prije nisam imala neko previše pozitivno mišljenje o ovoj udruzi, a sada sam sigurna da kod njih nesto ne stima.

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

teja

ponudila sam ti elemente za nastavak konstruktivne rasprave, ali ti je ocito ne zelis

sto ti zapravo zelis?

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno Re: hm...

I prije nisam imala neko previše pozitivno mišljenje o ovoj udruzi, a sada sam sigurna da kod njih nesto ne stima.
    Naziv ovog podforuma je Jaslice, vrtići, osobe za čuvanje, a postoji i podforum o Udruzi, ako želiš raspavljati o RODI možeš nastaviti tamo. Hvala.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno s vama...

Ja se ne želim raspravljati. Nema smisla trošiti energiju na to.

Samo sam htjela pohvaliti dotičnu "plavu tetu" i izraziti nezadovoljstvo zato jer Sdmin dopušta verbalno nasilje, odnosno prijetnje.

renci avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

OT:
    Jučer sam vidjela da "plava teta" više nije plava nego smeđa. Dobro joj stoji!

Demi avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

potpisujem I ja cu biti tata i ako smijem primjetiti teja-muha ima ozbiljne probleme sama sa sobom.

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

Nemam ja problema, vec Dilala. Slobodno pročitajte njezine postove u drugim temama.

Vidim, u Rodama jedino prolazi vrijeđanje na forumu. Žalosno, a prema van se prezentiraju kao da su nešto pozitivno.

Frida avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Nemam ja problema, vec Dilala. Slobodno pročitajte njezine postove u drugim temama.

Vidim, u Rodama jedino prolazi vrijeđanje na forumu. Žalosno, a prema van se prezentiraju kao da su nešto pozitivno.
    Teja, ja te lijepo molim da, ako imaš problema sa Udrugom i time kako se ona predstavlja to napišeš na podforumu O Udruzi, a ukoliko te zanima što je RODA i čime se ona to prezentira na portalu ima hrpa informacija o aktivnostima.

Ili samo želiš vrijeđati? Jer DiLala se ispričala preko nekoliko puta, a ti samo nastavljaš po svome... i vrijeđaš...

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno heelp

Upomoć cure jel ima koja informaciju o vrtiću potočić u rakovom potoku
    koje su cijene i kako to ide... treba mi hitno jer idem tamo na razgovor za dite pa da znam što da očekujem.... help

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

jel to privatni vrtić? :?

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

da da privatni, a molim boga još u jaski da me ne odkantaju jer mi je stvarno hitno

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno

evo novih informacija, vrtić u jaski bi me koštao 1800kn za dvoje djece i to državni i još trebam donosit neke ručnike kekse čaše... i još svakakve sitnice tako da mi to odpada
    ostaje mi još opcija privatnog vrtića koji će biti jeftiniji ali nije mi baš usput no nema veze.... sad hitno tražim posao jer nemogu plačat vrtić a ne radit... :/ mislim da bi muž eksplodirao... a i baš mi treba neka promjena

Datum pristupanja
    Oct 2008

Početno istina boli, ili...?

Frida, ja nisam nikoga uvrijedila, za razliku od ostalih sudinika...

Stvarno smatram da nije u redu vrijeđanje odgajatelja niti bilo koga drugoga.

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno Rakov potok

Vrtić u rakov potoku košta 750 za jedno dijete za drugo 680, tako nešto! Idu djeca od moje prijeteljice!! Vrtić je super i nov, ima lijep parkić za djecu i puno igračaka. Imaju engleski, ritmiku i sport - koje se naravno dodatno plaćaju!!

DiLala avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo mene opet - ne da mi se otvarati novi topic - a pošto ovo što želim podijeliti sa svima koji čitaju spada u jaslice Linigra - tu ću samo nastaviti.
    To nema veze sa onim događajem što sam prethodno opisala - niti ga ne želim komentirati, ispričala se jesam za moguće uvrede no za ono što sam vidjela i čula ne mogu se ispričavati. Također je moguće da ja slijedim toga što sam loše vidjela u dotičnoj teti - vidim sve u vezi nje loše a dakako da ne mora biti.
    No nije važno - greške su moguće, popravci su mogući a ja želim vjerovati u dobro i dobar završetak svega za sve.

E sad što želim podijeliti - jutros je naš maleni trčao svojoj teti Snježani u zagrljaj! Do sad bi uvijek vrištao i plakao prilikom odvajanja (naravno da bi se smirio za manje od 5 minuta no nama je to uvijek teško) a sada se smijao i trčao. I teta se iznenadila i baš mi je drago. Uglavnom i po njega kad idem vidim da je veseli i sve štima.
    Nadam se da će svi tako ubrzo - biti veseli i bezbrižni kako i mora biti.
    Pozdrav svima! :D

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ima li još netko novija iskustva s Linigrom? Hvala

slavonka2 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Moj mali ide u vrtić Linigru. Cijena mu je 800 kn. Ima ih 13 u grupi i 2 tete. Mogu samo reći da nikada nije došao musav, prljav, pune pelene, zajedene guze, balavog nosa i sl. a to su bili moji najveći strahovi...znam da zvuči grozno ali ja sam milila da tete samo mijenjaju pelene u 16 h prije nego ćemo doći po njih. No nije fer prema tetama misliti tako, jer ima onih koje se stvarno trude i koje su divne. Pošto je moje dijete u jaslicama više se vodi osjećajem tko je dobar, a tko ne. On još uvijek ne zna sakriti ako nešto ne želi ili ako mu se ne sviđa, ali kada ga vidim kako ide sam iz tatinog zagrljaja tetama da ga utješe jer mi idemo to mi puno govori. Uredno nam kažu što je radio taj dan, kako je papao i to sam, kako se igra, da voli da je netko pored njega dok zaspe (ovo me se posebno dojmilo jer znači da tete vide). Problem je jedino mali prostor vani, ali to je na žalost tako. Hrana je puno bolja nego što čitam da je bila prije. Evo ako mogu još kako pomoći tu sam....
    Još par informacija - svaki dan se nosi 5 kom pelena, pa kad se nakupi teta kaže ne treba par dana, prvih dana u mj. nosimo dva papirnata ubrusa, paket vlažnih i paket suhih maramica. Svaki drugi petak pošalju posteljinu da zamjenu, krema ide po potrebi, tete kažu kada je pri kraju. Na sastanku su nam rekli da se ne ljutimo na veliku količinu maramica i ubrusa jer tete sve za njima čiste sa tim, a oni dosta prosipaju jer su ih tete uče da polako jedu sami i to mi je ok. Svaki drugi treći dan odnesemo par komada opranih slinčeka i to je to. Rezervna robica je uvijek u vrtiću, ako ju tete upotrijebe, kažu nam pa sutra odmah donesemo novu.
    Nama je ovo prvo dijete pa nam je sve bilo novo i šok, ali jako smo ugodno iznenađeni. Malecki se super snašao i teže sam ja to podnijela nego on. Tete kažu da se vidi kako se sa njim puno radilo i da sluša - koliko tako mali naravno može slušati. On je tete šarmirao slanjem pusa i miganjem i kada im je pokazao kako mama hoda kada ju bole leđa... po tome ga znaju i tete iz drugih skupina... ah... mamino dijete...

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hvala na odg. Jučer smo saznali da smo dobili mjesto kod časnih tako da ne tražim dalje.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •