Ćao curke....
Kad me dr.pitala kako podnosim dijetu, ja sam iskomentirala pa ok, sad sam se već pomalo navikla, a ne znam kak je bebi, pa mi je mrtva hladna rekla....Vašoj bebi ništa ne fali, ona si uzme sve sto joj treba iz Vašeg organizma, šta sa ženama u Africi koje jadne ne vide hranu po 9 mjeseci, a rađaju bebe od 3600 g...
Tak daaaa....
Al ugl.ja sigurno jedem vise od ovih 1800 kalorija, ali maksimalno se trudim jesti sto smijem, jedem jako puno mliječnog, povrća, meso svakakvo (cak i suhomesnato tu i tamo), cca dvije voćke u danu...a izbjegavam bijeli kruh, tjesteninu, prženo, pohano, kolače i čokolade, kekse, bilo kakva peciva...u jogurt prije spavanja stavim žličicu cejlonskog cimeta(on je super za snižavanje glukoze u krvi), pijem uglavnom vodu i to se trudim sto vise moguće, i evo sredio mi se šećer, a ipak ne gladujem....
HbA1c mi se u 3 mjeseca ovakve prehrane snizio sa 5,2 na 4,9...pa priuštite si mrvicu vise hrane, tko bi vagao svaku namirnicu, ja nisam...ali to malo vise neka bude jogurtić, vise salate ili povrća, a mislim da i malo veći komad mesa ne šteti...
I ako ne morate stalno ležati poput mene super je i šetnja jer i lagana rekreacija snižava šećer....