Pokazuje rezultate 1 do 50 od 606

Tema: ogtt?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Nema popisa jelovnika. Ja sam od dr.dobila papir s dijetom gdje je stavljen po jedan primjer. Ali du naveli skupine namirnica pa sam na netu skinula njihov popis da mogu kombinirati zajedno s tablicama glikemijskog indeksa namirnica. snalazim se nekako. Sto se tice dorucka meni najvise pase salica jogurta, snita crnog kruha i kuhana sunka. E sad tu po tablicama mozes kombinirati ovisno o tome koliko obrok sadrzi jedinica. Trebali bi otvoriti temu da si mozemo razmjeniti recepte jer ovo je koma. Valjda ne utrpaju tak dijabeticarima papir i nek se snalaze.

sara79 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2015

Početno

Citiraj Ayan prvotno napisa Vidi poruku
    Nema popisa jelovnika. Ja sam od dr.dobila papir s dijetom gdje je stavljen po jedan primjer. Ali du naveli skupine namirnica pa sam na netu skinula njihov popis da mogu kombinirati zajedno s tablicama glikemijskog indeksa namirnica. snalazim se nekako. Sto se tice dorucka meni najvise pase salica jogurta, snita crnog kruha i kuhana sunka. E sad tu po tablicama mozes kombinirati ovisno o tome koliko obrok sadrzi jedinica. Trebali bi otvoriti temu da si mozemo razmjeniti recepte jer ovo je koma. Valjda ne utrpaju tak dijabeticarima papir i nek se snalaze.
    Ok. To je vec nesto sto volim za dorucak.
    A daj mi molim te reci kuhana jaja ili jaja opcenito na sve nacine??
    Maslac po kruhu, sirni namaz, gauda, ementaler...jel to dopustivo??

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •