-
Pa dobro sad..reći da se s 1800 kcal gladuje je ipak malo pretjerano 
Ja sam od početka trudnoće na 1700-1800 kcal i tako ću biti do kraja..ne jedem sve za čim mi sline cure (a cure mi naravno), ali daleko od toga da gladujem..bebač najnormalnije napreduje
Btw..imate na netu puno primjera jelovnika za te kalorije koji su puno maštovitiji (po mom mišljenju i zdraviji) od onog koji dobiju naše trudnice..
Ja npr. uopće ne jedem kruh, tijesto, rižu, kolače, kekse, slatkiše ikakve vrste, sokove, masno..itd..
Nego puno puno povrća, od voća jabuke, jagode (pola banane tu i tamo), meso, jogurte (ne voćni naravno), kefir i acidofil, malo integralne tjestenine, ječam i pir, od sokova samo limunadu ili čaj sa steviom...ma svašta jedem
-
Evo primjeri mog doručka (mislim da je netko gore pitao):
1. Tri žlice zobenih mekinja (na pahuljica) skuham na malo mlijeka u kašicu..prelijem jogurtom (kefirom, acidofilom) i dodam malo lanenih sjemenki, naribanu jabuku/sjeckane jagode/pola banane
2. Tri wasa krekera uz svježi kravlji sir (bez vrhnja), paradajz ili uz kuhano jaje i šunku od purećih prsa
3. Palačinku od mekinja, jednog jajeta, malo svježeg sira i dodam stevije i cimeta jer volim slatkaste..onda si gore nasjeckam par jagoda..
4. Smoothie od bademovog mlijeka i pola banane
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma