KrisZg

Ma kužim ja cure koje tek kreću s ovom glupom dijetom, i ja sam u početku bila luda i gladna, jer ovo su sve namirnice koje te neće zasititi poput sendviča, pizze, bureka iz pekare, pa izdržiš poslije pet sati da ništa ne jedeš....pa sam se laganini navikla, a kako prolazi vrijeme sve više mašte imam pa se sjetim svakakvih recepata...meni je dr.u bolnici rekla da uključim maštu kad si radim klopu...npr.umjesto kupovnog voćnog jogurta narezuckati voća u obični, povrće na sto načina, salatice s piletinom....kaj ja znam...
Npr.neki dan sam radila štrudlu s jabukama s integralnim korama, umjesto običnog šećera stavila fruktozni...i zadovoljila želju sa slatkim...

Zato nemojte biti očajne curke, malo kombinirajte namirnice, kad kupujete bilo što okrenite pa vidite koliko ima šećera, UH...ja sam zaključila da je najbitnije da se jede svako malo jer tako šećer stalno bude u nekoj normali...

Prije sam jela dvaput dnevno, jednom na poslu neku glupost iz pekare, ili neki sendvič, pa oko pol 5, 5 kad bi došla doma, kada bi potamanila sve kaj mi dođe pod ruku...i eto par kila viška, a celulita na izvoz...

U trudnoći uz ovu zdravu klopu zasad sam dobila 1, možda 2 kg, a smanjio mi se celulit....a pičim prema 31 tt....