Jutro...
kako ste curke...ja se nisam javila par dana, prala me nervoza od pregleda jučer, jer sam zadnjih dana sažvakala svašta i što smijem i što ne smijem pa sam imala svakakve scenarije u glavi kako u buši imam malog king-konga zbog moje žderačine....

Ugl.evo da Vam ubacim malo pozitive...moja curka je velika točno u dan sa tt, jučer je bila 1884 g, što odgovara točno u dan sa 31+6 tt koliko sam jučer bila, tako veli onaj svemirski uzv kod tete dr....kaže dr. da gestacijski ni malo nije utjecao na moju curku, sve mjere su joj kao po knjizi, tako da sam ja baš sretna i smirena od jučer...

Vidim da se vodi žustra rasprava oko ovih 1800 kalorija, ugl.na stranici od polikl.Harni je navedeno da dijeta sačinjava od 1800-2200 kalorija, bitno je samo da se poštuju namirnice, i to da se klopa 100put dnevno...za ugljikohidrate ste već našle objašnjenje pa da ne ponavljam i ja isto...

BTW...kaj se tiče moje kilaže ja sam danas punih 32 tt/+3 kg (moguće i 1 kg manje jer se uvijek kod.dr važem kasno popodne nakon već nekoliko obroka i gomile vode, a nažalost doma nemam vagu da sad provjerim)...

Ja kontrolu GUK profila imam za 2 tjedna i to ću prvi put sama doma vaditi krv i drugi dan nositi epruvetice, majko mila pojma ne znam kak ću to izvest sama, i to jbnih 9 puta.....joooooj...

Kak su Vaši OGTT nalazi prosli??? Ja mislim da je meni na početku trudnoće ogtt bio užasan također od stresa koji sam tada proživljavala, jer su mi svi profili do sada bili ok, a radila sam ih već pitaj boga koliko...i uvijek mi je Guk natašte bio oko 4-4,5....tak da probajte se max.smiriti kad radite te neke pretrage to jako puno znači...

Al sam ga razvezala...pardonček, pozz....