Pokazuje rezultate 1 do 50 od 606

Tema: ogtt?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    zutaminuta avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2014

Početno

Sreća u nesreći je što me žgaravica sprječava da jedem više, a zatvor da jedem nezdravo. Kako se sve lijepo posloži.

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Radila jutros guk. Vrijednosti su ovakve: nataste: 4.2 (referentno 4.1-6.4), nakon sat vremena: 7.7 (ne pise referentni raspon), nakon 2 sata: 3.9 (referentno 4.1-6.4). Za ova cuda u mokraci guut mi je pozitivan nakon 120 minuta, ali za vrijednosr pise 0 (referentno 0-3).

Jel ovo ok? Jel znaci sta taj pozitivan guur od 0 i ovaj guk manji od referentnog nakon 120 minuta?

Jadranka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj Jadranka prvotno napisa Vidi poruku
    Radila jutros guk. Vrijednosti su ovakve: nataste: 4.2 (referentno 4.1-6.4), nakon sat vremena: 7.7 (ne pise referentni raspon), nakon 2 sata: 3.9 (referentno 4.1-6.4). Za ova cuda u mokraci guut mi je pozitivan nakon 120 minuta, ali za vrijednosr pise 0 (referentno 0-3).

Jel ovo ok? Jel znaci sta taj pozitivan guur od 0 i ovaj guk manji od referentnog nakon 120 minuta?
    Doktorica kaze da je to sve ok. Ovo sto je malo nize od referentnog kaze da jedem cesce manje obroke da mi se ne bi zamantalo. A ovaj pozitivan guur nakon 120 minuta uopce nije komentirala.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •