Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1146

Tema: samodavanje injekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Hej cure, pikam se evo 4. dan i muku mučim s onim staklenim ampulicama gdje je otapalo. Samo jednom sam uspjela prelomiti vrh ampule kako treba i to kod doktora kada mi je pokazivao kako. Sve ostale dane mi je ampula pukla niže nego bi trebala (nije se raspala, iskoristila sam sve ok), oštro, a danas sam uspjela majstorski i raskrvariti prst.

Sad me hvata totalna trema pred pikanjem sutra i preksutra, imam još točno 2 ampulice i strah me da mi ne pukne koja skroz i što ću onda, kako umutiti lijek? Ima li negdje za kupiti samo tih ampulica s otapalom da imam za svaki slučaj? Ne kužim zašto mi tako glupavo pucaju, radim sve kako treba, prst tamo kod one oznake - točke, a eto ipak mi pukne tako nezgodno. Ima li netko savjet (ili možda koju ampulicu s otapalom viška)?

I što je zapravo to otapalo, jel to obična fiziološka ili?

inana avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ValaMala prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure, pikam se evo 4. dan i muku mučim s onim staklenim ampulicama gdje je otapalo. Samo jednom sam uspjela prelomiti vrh ampule kako treba i to kod doktora kada mi je pokazivao kako. Sve ostale dane mi je ampula pukla niže nego bi trebala (nije se raspala, iskoristila sam sve ok), oštro, a danas sam uspjela majstorski i raskrvariti prst.

Sad me hvata totalna trema pred pikanjem sutra i preksutra, imam još točno 2 ampulice i strah me da mi ne pukne koja skroz i što ću onda, kako umutiti lijek? Ima li negdje za kupiti samo tih ampulica s otapalom da imam za svaki slučaj? Ne kužim zašto mi tako glupavo pucaju, radim sve kako treba, prst tamo kod one oznake - točke, a eto ipak mi pukne tako nezgodno. Ima li netko savjet (ili možda koju ampulicu s otapalom viška)?

I što je zapravo to otapalo, jel to obična fiziološka ili?
    draga, eto, i ja sam žrtva napada glupe ampulice, krvi bilo ko u ratu, ali mali savjet- uzmeš maramicu, i fino primi taj pipak gore, i malo ga pritisni prema sebi, pa na kontra, nekad lakše pukne prema tebi, bar je meni tak... doduše nije mi jasno kak sam ja uspjela prvu smrskati... e da, a ja sam imala 6 tih ampula, ali u napadu tugo-bjesa sva sam bacila...ali viška ti ima ziher svaka cura u postupku, jer sve mješamo 3 u 1, da nam bude lakše...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •