Citiraj Pinky prvotno napisa
Citiraj Aurora* prvotno napisa
Od prvog postupka u kojem sam koristila Gonal F ostala mi je gomila neiskoristenih sprica s otapalom. Sada cu koristiti Menopur koji dolazi u pakovanju bez sprica. Sta mislite (ili jos bolje, ako pouzdano znate!), da li bih mogla iskoristiti otapalo koje sam dobila uz Gonal, za otapanje Menopura?
nemoj. to sam ja radila u pola postupka kad mi je uveo i menopure. bolilo je za poludit ( a nijedna inekcija me nije bolila tj pekla) onda je mm inzistirao da smuti menopur u otapalu za menopur i nista nije peklo.
Evo, da napisem i kako sam to rijesila. Isprva sam ipak kupila nove sprice. Nisu imali manje od 2 ml pa sam uzela te. Medjutim te sprice, neke plasticne zelene, su bile bas nezgodne za koristenje. Klip naprosto nije klizio kako treba, sto mi je pretstavljalo veliki problem, posebno prilikom istiskivanja zraka.

Onda sam odlucila ipak iskoristiti one fine staklene sprice koje su mi ostale od Gonala. Iz njih sam prvo istisnula postojece otapalo, a zatim ih napunila s otapalom koje ide uz Menopur. Eto tako sam ja to rijesila.