Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1146

Tema: samodavanje injekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Curke moje ja sad tek kužim da ja izgleda cijelo vrijeme pogrešno dajem te injekcije (i to nakon 2 postupka!!!) Naime meni suprug daje injekcije u meki dio ruke ispod ramena (znate kad rašrite ruke pa vam visi ona koža s donje strane) u kutu od cca 45 -tako me nekako najmanje bolilo. Bolilo me u trbuh pa sam pogeldala na YT i vidjela taj filmić a ovdje sad čitam da treba davati u rame ili masno tkivo na trbuhu. Pošto sam ja davala u masno tkivo ruke valjda ni to nije bilo toliko pogrešno ajme sad me frka da nisam potpuno pogriješila sa time pa da neće stimulacija biti manje uspješna.

pčelica2009 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2009

Početno

Ma ne brini-koliko sam ja shvatila-ako daš onako pod 45-onda se brže apsorbira-ali nisi bitno pogriješila.Bitno da je u tijelu.

šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj Suzanaab prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moje ja sad tek kužim da ja izgleda cijelo vrijeme pogrešno dajem te injekcije (i to nakon 2 postupka!!!) Naime meni suprug daje injekcije u meki dio ruke ispod ramena (znate kad rašrite ruke pa vam visi ona koža s donje strane) u kutu od cca 45 -tako me nekako najmanje bolilo. Bolilo me u trbuh pa sam pogeldala na YT i vidjela taj filmić a ovdje sad čitam da treba davati u rame ili masno tkivo na trbuhu. Pošto sam ja davala u masno tkivo ruke valjda ni to nije bilo toliko pogrešno ajme sad me frka da nisam potpuno pogriješila sa time pa da neće stimulacija biti manje uspješna.
    Ma neee,nemreš fulati, to su tako male pikice da nikam niti ne mogu nego pod kožu, sve ti je to ok....( ja završila med šk pa nekaj još znam)

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •