Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1146

Tema: samodavanje injekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    šniki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Ma nema ti to veze, nego vidjela sam na potpom. u Sl da si zabrinuta kaj ništa ne osjećaš da se dole dešava, tj. dal pikice djeluju, Tak ti je i meni bilo...ja mislila sad će me to probadati i pikati a kad ono ništa.....a jajnici puni folikulića bili....ma nema tu pravila....samo polako i ne brigaj

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Ajme kad sam si ja davala inekcije prvi put lani panika me lovila od straha, ali nije bilo druge nego naučiti, bolnica mi je bila predaleko a ova sestra od dr. mi je krivo to mješala kad sam došla da mi ona da, poslije sam malo vježbala s tim špricama nakon šta mi je muž to izvukao van on je spretniji i nisu mu se ruke tresle i sad mi je to lako

GIZMOS avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Trebam pomoč starih znalaca...Danas sam privila prvi decapeptyl. Primila sam ga u trbug, ali bez štipkanja sala, direktno uz kožu tj. sako blizu kožu da se igla nazirala kroz nju-pod kutem od 45 stupnjeva. da li je netko imao slično iskustvo? Imam osječaj, dok čitam ovu temu, da su svi drugi injekcije dobivali više u salo nego pod samu kožu...Molim vas odgovor ako netko zna i to što prije-sutra primam sljedećeg pa da ne napravim opet istu grešku

vesnare avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj GIZMOS prvotno napisa Vidi poruku
    Trebam pomoč starih znalaca...Danas sam privila prvi decapeptyl. Primila sam ga u trbug, ali bez štipkanja sala, direktno uz kožu tj. sako blizu kožu da se igla nazirala kroz nju-pod kutem od 45 stupnjeva. da li je netko imao slično iskustvo? Imam osječaj, dok čitam ovu temu, da su svi drugi injekcije dobivali više u salo nego pod samu kožu...Molim vas odgovor ako netko zna i to što prije-sutra primam sljedećeg pa da ne napravim opet istu grešku
    Ne znam za decapeptyl, ali ako je isto kao catrotide u uputstvu je pisalo da se uhvati na stomaku, uđe pod 45 stupnjeva, onda otpusti uštinuto i daje pomalo.
    Gonale sam onako ravno i sa uštipnutim salom, jer je pisalo pod 90 ili 45 stupnjeva, da je isto, a obje se daju pod kožu odnosno subkutano.
    Eto, nadam se da sam bar malo pomogla, valjda će se javiti i netko sa iskustvom sa decapeptylom.

goa avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Jednom sam baš decapeptyl preplitko ubrizgala, igla se prozirala kroz kožu, nastao mjehur, povukao se nakon par sati, normalno ja zabrinuta pitala sestru i žena kaže da je to ok, događa se, drugi put je već lakše,sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •