Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1146

Tema: samodavanje injekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Jim avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Curke, moja gin mi je rekla da bi bilo najbolje da dođem kod nje pa da mi ona da prvi gonal u slučaju neke alergijske reakcije, ali mislim da će meni prvo pikanje pasti u nedjelju. Šta učiniti ??

Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Citiraj Jim prvotno napisa Vidi poruku
    Curke, moja gin mi je rekla da bi bilo najbolje da dođem kod nje pa da mi ona da prvi gonal u slučaju neke alergijske reakcije, ali mislim da će meni prvo pikanje pasti u nedjelju. Šta učiniti ??
    Ja sam si prvi Gonal dala sama i svakome bih preporucila isto. Ne znam kako bi alergijska reakcija mogla biti razlog za to da ti injekciju da netko drugi? Ako vec postoji mogucnost za alergijsku reakciju na Gonal do nje ce doci bez obzira tko ti je da, zar ne? Evo, citam u uputama za Gonal da "postoje izvjesca o izoliranim slucajevima blagih alergijskih reakcija na Gonal-f". Prema ovome nije bas za ocekivati da bi se tako nesto moglo desiti svakome. Da li si mozda prije kad imala kakvu alergijsku reakciju na stimulaciju? U uputama se to navodi kao kontraindikacija. Ako stvarno jesi imala neku alergijsku reakciju prije onda znas i kako se ona manifestira te da li je nuzno da si tada u neposrednoj blizini lijecnika...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •