Citiraj Darkica prvotno napisa Vidi poruku
Hvala, Snekice! Ja sam procitala na forumu samo da Gonali uvijek idu u isto vrijeme, pa sam se drzala vremena u koje me je dr L jucer pikao i dala sam si Gonale i danas u 13.30.Meni on nije nista specificirao u koje tocno doba moram dati. E sada, buduci si moram davati po 2 ampule, mogu ih dati s jednom injekcijom...ali ne stane sad sadryaj, tj malkice mi ostane u jednoj bocici...Znaci li da trebam ipak dvije injekcije, tj dva pikanja ili nije bitno ako mrvicu ostane u bocici? Puno hvala
Evo da ti kažem i ja sam na gonalima kod dr.A i sestra mi je jučer dala 1 otopinu i 3 praha (s jednom otopinom u jedan prah i sve zajedno u drugi prah sve izvući i opet u treći prah. Rekala mi je da sve moram izvući malo nakreneš bočicu i iglu s vrhom u sami kraj i tada izvuci. A što se tiće vremena davanja otprilike u isto vrijeme kao i prvu.
Pošto mi je ovo drugi postupak nije mi puno više objašnjavala, ali mi je zato prvi put dala da sama probam sve navući čak me je pitala da li želim se i sama ubosti, ja sam rekla neka hvala kod kuće ću. I naravno uspjeh.
Nadam da te nisam ugušila i da sam ti barem malo pomogla.