Citiraj nana1976 prvotno napisa Vidi poruku
Evo da ti kažem i ja sam na gonalima kod dr.A i sestra mi je jučer dala 1 otopinu i 3 praha (s jednom otopinom u jedan prah i sve zajedno u drugi prah sve izvući i opet u treći prah. Rekala mi je da sve moram izvući malo nakreneš bočicu i iglu s vrhom u sami kraj i tada izvuci. A što se tiće vremena davanja otprilike u isto vrijeme kao i prvu.
Pošto mi je ovo drugi postupak nije mi puno više objašnjavala, ali mi je zato prvi put dala da sama probam sve navući čak me je pitala da li želim se i sama ubosti, ja sam rekla neka hvala kod kuće ću. I naravno uspjeh.
Nadam da te nisam ugušila i da sam ti barem malo pomogla.
Hvala, nana1976! U tome je stvar, jer ja sam slijedila upute te sam svaki Gonal F otopila jednom otopinom, ali sam (patnjakovićka) mislila da će mi oba sadržaja stati u istu špricu.E pa nisupa sam se piknula dva puta...Ali, pozitivna je stvar da me ništa ne boli niti peče kada se pikamAli, od sutra sam pametnija i krećem po novome - jedna otopina otapa jedan Gonal F, taj sadržaj uzmem u špricu i njime otopim drugi Gonal F i sve si dam jednim pikanjem
Hvala nana1976 i mare41