Results 1 to 50 of 1146

Thread: samodavanje injekcija

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
    Mali Mimi's Avatar

Quote Originally Posted by Konfuzija View Post
    Pa tako i radim, uštrcam i zrak skupa s otopinom. Na trbuhu nije bilo problema, a ovo je koma. Budem probala s oblozima. Hvala, vatro.
    Ja sam se do kraja trudnoće pikala u trbuh, probala jednom u nogu i užasno me bolilo a na trbuhu skoro ništa, došlo mi par plavica ali ništa posebno bolne nisu bile

Strašna's Avatar

Što se tiče fragmina i ja si uvijek pikam u trbuh, s lijeve ili desne strane..naizmjenično. Nekad bude malo plavo nekad ne. Već sam se dosta ispraksala, od onog prvog puta kad sam si ga morala piknut. Zrak ne istiskujem. jednom jesam, mislim čak da je to bilo samo prvi put, i onda mi je kao na kraju, kad sam istiskala i htjela izvuc iglu, povuklo malo krvi. (tako da ima smisla da taj zrak stvara neki "vakuumski čep")

Konfuzija's Avatar

Quote Originally Posted by Strašna View Post
    Što se tiče fragmina i ja si uvijek pikam u trbuh, s lijeve ili desne strane..naizmjenično. Nekad bude malo plavo nekad ne. Već sam se dosta ispraksala, od onog prvog puta kad sam si ga morala piknut. Zrak ne istiskujem. jednom jesam, mislim čak da je to bilo samo prvi put, i onda mi je kao na kraju, kad sam istiskala i htjela izvuc iglu, povuklo malo krvi. (tako da ima smisla da taj zrak stvara neki "vakuumski čep")
    Nda, stvori "čep" ali samo na mjestu iniciranja, ako si probila neku kapilaricu u gornjem sloju kože, opet će ti izići kapljica krvi, ali to nije bitno. Samo da ne potrefiš venu.
    Je, trbuh je definitivno najbolje mjesto, ali se meni špekić još prije par tjedana skroz razvukao (nema ga), a dijete se miče od ispod tako da je stvarno scary.