Pokazuje rezultate 1 do 50 od 1146

Tema: samodavanje injekcija

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Nov 2017

Početno

Hvala Šljokica. MM je totalno miran i siguran je da je sve kako treba, ne brine što je brojčanik nakon što je u penu ostalo 50 IU a mi stavili po uputama da nam treba 150 IU, brojčanik izbacio 37,5 IU.
    Mislim prva dva pikanja nam je nakon 200 IU svaki put lijepo vratio na 0. Uglavnom, i ti si me lijepo umirila. Nadam se da si dobro, i da lijepo gnijezdiš svoju bebicu.
    A ja nebi bila ja da nemam još jedno pitanje. U Utorak trebam primiti prvu injekciju Orgalutrana.
    U uputama ne piše jel se istisne zrak. A na video sam na youtube gledala da se istisne zrak i pričeka se da dođe kapljica na vrhu igle. Bode se pod kutem od 45 C. U uputama piše najbolje bosti u nadtkoljenicu. Ali meni to nitko nije rekao, Ksenija je napisala da si lijekove dajem u donji dio trbuha, lijevo ili desno od pupka.
    To znači, dajem si Gonal i Orgalutran u isto vrijeme ali na različita mjesta, znači jedan ću lijevo od pupka, a jedan desno? Jesam dobro shvatila. Piše da se daju u približno isto vrijeme, ali ne na isto mjesto.
    Posljednje uređivanje od Gita 10 : 18.02.2018. at 13:15

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •