Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 94

Tema: Oblačenje bebe rodjene u sprnju

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Oblačenje bebe rodjene u sprnju

ne znam da li već negdje o ovome se piše, ali ja sam tražila i nisam našla.

molim vas da mi pomognete. trebala bi roditi sredinom srpnja i zanima me kako bebu treba oblačiti, ako pretpostavimo da će biti vruće (otprilike 25 stupnjeva).

inače iz splita sam.

Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Imaš jako puno o tome na forumu, malo potraži na pdf 0-1.

U svakom slučaju, svi se slažu u jednom - kao i sebe. Ako je tebi vruće na 30, i bebi je. A još ima i pelenicu.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ok hvala ti.
    pogledati ću.

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno Re: Oblačenje bebe rodjene u sprnju

Citiraj rozica prvotno napisa

molim vas da mi pomognete. trebala bi roditi sredinom srpnja i zanima me kako bebu treba oblačiti, ako pretpostavimo da će biti vruće (otprilike 25 stupnjeva).

inače iz splita sam.

:? Jel to u kući misliš ili šta??? Zar srpanj nije 7. mjesec, mjesec žege, sparine i vrućine za poludit...???
    Aaaaah, u tom slučaju, beba će ti najčešće biti u bodiju...jer će plakati šta god joj drugo obučeš (nekad će i bodi biti razlog plača... :/ )

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma znam i ja da je vrućina i sperina u to vrijem, ali ipak sam htjela potvrdu od još nekog, čisto da sam sigurnija da dobro radim. jer ipak je riječ o maloj bebici. zato nemoj krivo shvatit moje pitanjecorny.

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

samo body
    ili čak samo pelena

Osoblje foruma leonisa avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    samo body
    ili čak samo pelena
    x

naravno u hladu 8)

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a jesu li potrebne kratke čarapice na nogicama?

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

zari sam ih stavljala predvečer kad smo išli u šetnju, po danu ne

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

a tijekom noći? sigurno si laru pokrivala barem sa lancunom?

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

pardon, zaru.

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

po danu nisam, a po noći eventualno s tetra pelenom
    ali uglavnom ju nisam pokrivala, bilo je užasno vruće

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Moj Luka se rodio u srpnju i budući da je bilo jako vrče imao je preko dana bodić eventualno neke lkagane hlačice ali on se jako znojio tako da samo ga staklno skidali. VIdjet ćeš i sama po bebi uvijek joj probaj prsa ili leđica i po tome ćeš vidjet dalči da obućeš ili skineš nešto s bebe!
    I Ovaj put isto očekujem bebu krajem srpnja tako da ću ti imat provjerene informacije.
    Sretno

Anci avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

sve, naravno zavisi o temperaturi
    kad je vruće, dovoljan ti je samo bodić

mislim da je moje dijete s tri mjeseca prvi put obuklo hlače

Datum pristupanja
    Mar 2008

inače iz splita sam.
    meni je patronažna rekla da im treba jedno 2 tjedna da se klimatiziraju,a kasnije kako tebi tako i njima. ja sam rodila krajem šestog mjeseca

AndrejaMa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Evo, Petar rođen u srpnju, u kontinentalnoj Hrvatskoj i ne znam je li imao na sebi nešto dugih rukava u prvih mjesec dana. Ovo o aklimatizaciji...kako ih naučiš od prvog dana - tako će im biti.
    Mojima nikad nije hladno, i dok mi budemo u stanu kratkih rukava ili klinci tanki dugi, moje nećakinje imaju štrampe, čerape i tri sloja dugih rukava.

Nedavno čula dobru foru...
    Rodila Romkinja i prvo kad su donjeli bebu pita: "U kakvoj ste ga vodi oprali?"
    Kaže sestra :"Pa u toploj!"
    A Romkinja će:"Ah, sad ga možeš i baciti....stalno će biti bolestan!"

Dakle kako ti sebe, tako i njih. Možeš tih prvih dana staviti sloj objeće više. Ako si ti u bretelama, beba kratki rukav...Vidjet ćeš po bebi...

ninik avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

kad se sjetim vrućina od prošle godine!
    meni je bilo ne jasno da tek rođenu bebu mogu držati samo u bodiju kratkih rukava!
    pa se derala dok nism skinula čarapice!
    i najbolje je spavala samo u bodiću na terasi u kolicima!

i sad ne podnosi vrućinu!
    u sobi nam je po noći neki 17 stupnjeva, ja i ona pokrivene do pola poplunom a MM zamotan u deku i poplun i viče da nismo normalne!

ali čim ju pokrijem do vrata budi se svakih sat vremena!
    valjda dehidrira od vrućine!

dakle, vrlo brzo ćeš shvatiti što bebi paše a što ne, ali osnovno pravilo- kako ti tako i beba!

Datum pristupanja
    Nov 2005
    6,841

Početno

Andrija se rodio krajem srpnja. po doma je uglavnom bio samo u peleni, a za vani bodić kratkih rukava. Bilo je skoro 40 kad smo došli iz rodilišta.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Prva dva tjedna im stvarno treba da se lagano aklimatiziraju, ali u principu isto kao i sebe. I moj je B rođen u to vrijeme i puno je lakše s ljetnim bebicama nego s jesenskim/zimskim.

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

inače iz splita sam.
    sorry ali si me nasmijala s ovim: sredinom sedmog miseca u splitu - 25 stupnjeva. je kad klima u stanu uspije skinit na toliko

ja sam rodila početkom 9. miseca i bilo je više nego pakleno. te godine je 9. misec bio strava i užas od vrućine.
    držala sam je samo u bodiću, bez čarapica. jedino bi joj po noći (jer je sve otvoreno) stavila vruće hlačice
    u večernjim šetnjama bi joj priko nogica pribacila nekakvu pelenu.

taman ćeš rodit u najlipše vrime da bebu možeš vodit na more, u borovinu. aaaa lipote

Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

ma znam i ja da je vrućina i sperina u to vrijem, ali ipak sam htjela potvrdu od još nekog, čisto da sam sigurnija da dobro radim. jer ipak je riječ o maloj bebici. zato nemoj krivo shvatit moje pitanjecorny.
    Ma ne, mislila sam da si se zeznula za mjesece... ne pamtim lijepo ljeto što se male tiče ...vrućina, nespavanje, spavanje skoro gola a ja brinem da neće "leđa ozepsti..." ali vruće je njoj kao i meni...

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ah, nasla sam konacno topic...
    sve me tuga hvata jer me copila kupovina za moju curku koja dolazi pocetkom 8mj. ja bi kupovala one male bodice, hlacice, haljinice, a sve mi glupo dati 100kn za neku, da prostite, pi...riju koju nece obuci nijednom.
    evo imamo 2 bodica 56 kretkih rukava, 1 62 dugih rukava i jedan kompletic 62 majicica i kratke hlace i sve si nekak mislim da ce to uz platnene pelene prekrasnih uzoraka biti sve od obleke koju ce imati do jeseni 8)

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

e, bas sam ovu temu trazila, nakon sto me je juce prijateljica (koja je btw doktorica) zbunila: meni je termin 23. 7., njoj dva tjedna kasnije i ona ne kupuje nista kratkih rukava, jer kaze da se to bebama ne oblaci. :? gledala je i kapice... jeste vi svojim ljetnim bebama stavljali kapice? sestra nam je u bolnici opet rekla da su to gluposti... kog da slusam?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

slusaj svoj instinkt...

kao sto je nesto ranije netko spomenuo - prva dva tjedna im treba za privikavanje na temperaturu vani (van mame ), a zatim kako sebe oblacis tako i svoje djetesce.
    osobno, najgluplji argumenti koje sam cula su oni tipa "to se ne radi" i nema dalje. kad pitam zasto rijetko kad dobijem bilo kakav razumski odgovor.

kak je mene copilo kupovanje oblekice dosta rano, imam poprilicno stvari ali je sve kombinirano i dugih i kratkih rukava, sve jako lagano - termin je 8.mj, a prema zadnjih nekoliko godina ne znas hoce li biti 15 ili 35 celzijevaca, pa kako god da bude, moze imati samo 1 ili 3 sloja obleke na sebi

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    prva dva tjedna im treba za privikavanje na temperaturu vani (van mame
    Zato se ja uvijek zezam da je on sa +37 izašao na +36
    Mi smo bili u bodiju, eventualno nekim tankim gegicama predvečer. Bez čarapica, bez pokrivanja (osim tetrom, ako bi osvježilo). Ali bodić je bio must have, jer bismo se bez njega "zalijepili" jedno o drugo

_Candy Candy_ avatar
    Datum pristupanja
    May 2008

Početno

A. se rodio u 8. mjesecu prošle godine i stalno je imao bodi dugih rukava i tuticu bez rukava. Još su mi govorili da ga držim u deki...
    Ako se ne sjećate u to vrijeme su bile užasne vrućine i požari diljem lijepe naše.
    Rodio se sa 3070gr i 50cm pa su mi stalno "savjetovali" (još u rodilištu, pa patronažna i bližnji) da ga dobro obučem jer je sitan i bebe nemaju regulaciju topline. Tako da sam ga ja dooobro navukla.

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

sljedeci tjedan peremo robicu, pa cu vidjeti sta imam, sta mi eventualno fali, ako pak zahladi... mislim da nemamo male tutice/gegice za preko bodija... (OT, ne mogu se sprijateljiti s tim izrazom, ni s jednim, moram pronaci neki drugi naziv za to )

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Evo ovako, ja sam rodila početkom srpnja i nije bilo jako vruće tako da smo iz rodilišta izišli u benkici i hlačicama na tregere sa zatvorenim stopalima. Imali smo kapicu jer je puhalo. Nakon nekoliko dana su nastupile ljetne vrućine i oblačila sam ga u bodi kratkih rukava, eventualno navečer za spavanje sa hlačicama zatvorenih stopala. I to je to: ja isto mislim da nije potrebno po ljetnim vrućimana djetetu stavljati kapicu na glavu (prije šeširić zbog sunca, ali sa tako malom bebom niti nećete ići na sunce). U svakom slučaju pripremite dvije kombinacije jer ne možete unaprijed znati kakvo će biti vrijeme. I sretno

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Citiraj _Candy Candy_ prvotno napisa
    bebe nemaju regulaciju topline.
    Zar nije da bebe u stvari ne mogu da se hlade? Tj. puno je opasnije da je bebi vruće nego hladno, s obzirom da nemaju regulaciju topline, tj. nemaju hlađenje... tek negdje oko ..... kad?ž

Iako i mene to zbunjuje, tj. bebe najviše topline gube preko glave i stopala, pa im se stavlja kapica, ali ako je vani +30, pa čak i ako je povjetarac jedino može dobiti toplinu, a ne izgubiti je, a pod kapicom mi se čini još gore...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Kad smo mi prošle godine izlazili iz rodilišta, sestra koja ju je oblačila rekla je da ne treba kapica...

manal avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Zar nije da bebe u stvari ne mogu da se hlade? Tj. puno je opasnije da je bebi vruće nego hladno, s obzirom da nemaju regulaciju topline, tj. nemaju hlađenje... tek negdje oko ..... kad?ž

Iako i mene to zbunjuje, tj. bebe najviše topline gube preko glave i stopala, pa im se stavlja kapica, ali ako je vani +30, pa čak i ako je povjetarac jedino može dobiti toplinu, a ne izgubiti je, a pod kapicom mi se čini još gore...
    hmm... zanimljivo! gdje si to pronasla? ja bi jos o tome citala. onda su i carapice suvisne kod velikih vrucina? moje cure koje su sad zadnje rodile kazu da drze bebe u bodicu, al s carapicama...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Netko mi je rekao da se bebe ne mogu znojiti do otprilike godinu dana pa zato teško podnose toplinu jer nemaju niti jednog načina da se ohlade :?

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

ja sam sve ludja...
    ovo vrijeme me totalno tilta

svaki dan pretumbavam stvari za malenu i pitam se "ako bude kao danas, sta onda za izlazak iz bolnice? :? "
    jedan dan 35°C, drugi dan 22°C u najtoplijem dijelu dana :shock: o razlikama ujutro da i ne pricam...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj saska7 prvotno napisa
    ja sam sve ludja...
    ovo vrijeme me totalno tilta

svaki dan pretumbavam stvari za malenu i pitam se "ako bude kao danas, sta onda za izlazak iz bolnice? :? "
    jedan dan 35°C, drugi dan 22°C u najtoplijem dijelu dana :shock: o razlikama ujutro da i ne pricam...
    A da probaš slojevito? Mi smo već proslavili prvi rođendan, ali ipak, mislim da slične ideje mogu pomoći. Ovako oblačim Vilenjaka: bodić bez rukava + majčica kratkih rukava + poluduge hlačice s čarapama (ili hlačice s capicama za bebu). Ili: bodi kratkih rukava + treger hlačice (za bebu može gegice bez rukava). I, za svaki slučaj, uvijek je u blizini tanka vestica, a za bebicu i pamučna kapica. Nije puno, a po potrebi bebu lako i skineš i obučeš.

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

tak ja i sebe oblacim i svog starijeg klinca, ali se s ovim novim cudom osjecam opet ko da nikad nisam sama odlucivala pogotovo ne o tome sto vlastitom djetetu obuci

cista predporodjajna panika
    slatke muke, ako cemo bas iskreno 8)

spremljeno u torbi za bolnicu:
    bodic bez rukava, majcica dugih u kompletu sa hlacicama (sa stopalima) i kapica, te u sasvim drugim bojama laaaaagani bodic kratkih rukava i jos lakse hlacice (opet sa stopalima) 8) sva sreca ne zauzimaju skoro nis mjesta

Maslačkica avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Evo mali tekst sa nekim super informacijama...

http://www.euroalba.com/index.php?op...=180&Itemid=38

Što se tiče toga gdje sam pročitala za gubljenje temperature preko glave i nogica, je kada sam gledala emisiju o mamama klokanicama (umjesto inkubatora) gdje su djeca obučena samo u pelenu, kapicu i čarapice, jer preko tih dijelova tijela gube toplotu.

I problem je što djeca ne mogu se ohladiti, tako kada vidim djecu čije mame hodaju u kratkim rukavima i sandalama, a djeca u PLIŠANOJ odjeći :? nije mi jasno....
    Čak se moja mama sablaznila kojoj je 60 godina i rekla, s obzirom da sam ja rođena u 8.mjesecu, da sam ja bila samo u peleni, danima i noćima...

Ali mene zanima isto tako i ovaj čuveni propuh! Npr. ja volim vjetar i volim propuh. Kada sam bila mala bilo je uvijek: skloni se sa propuha, ali sam jako često i bila na "meti" istog...i nisam bila bolesna i nije mi se ništa desilo.
    Bila sam u Americi gdje se propuha i ne boji...

Kakve ste vi sa vjetrom kada je toplije i kapicama - npr. proljeće...

argenta avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Citiraj Maslačkica prvotno napisa
    Ali mene zanima isto tako i ovaj čuveni propuh! Npr. ja volim vjetar i volim propuh. Kada sam bila mala bilo je uvijek: skloni se sa propuha, ali sam jako često i bila na "meti" istog...i nisam bila bolesna i nije mi se ništa desilo.
    Bila sam u Americi gdje se propuha i ne boji...

Kakve ste vi sa vjetrom kada je toplije i kapicama - npr. proljeće...
    Jooj, taj famozni propuh je i meni tlaka. Ne bojim ga se i ne šljivim. I još se nitko kod nas nije razbolio od njega. Ali ako je jak vjetar, kapicu stavim. Neku tanku, da se ne skuhaju pod njom. Meni je gore da ih napuše kad su znojni... ili da su im nagle promjene temperature. Za ostalo ne marim i oblačim ih gotovo isto kao i sebe.

Administratorica puntica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

Citiraj ZIMA prvotno napisa
    Netko mi je rekao da se bebe ne mogu znojiti do otprilike godinu dana pa zato teško podnose toplinu jer nemaju niti jednog načina da se ohlade :?
    nikako se ne bih složila s time. vjerojatno ovisi od djeteta do djeteta ali moja se oduvijek znoji! rođena je u veljači i čak joj je tada bilo prevruće. i muž i ja ne podnosimo vrućinu pa su kod nas prozori uvijek otvoreni. zatvarali smo prozor u sobi samo prvi mjesec dana nakon rođenja, ali kad smo skužili da je njoj non stop vruce...počeli smo ga otvarat. samo kad se sjetim kako je znala smrditi po znoju ujutro! jadno malo pile

od propuha i vjetra bježim ko luda. osjetljiva sam na grlo pa ako ne pazim evo meni opet laringitisa
    Malu znojavicu još ništa ne smeta :D

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma ništa mi sad nije jasnije, imam rodit krajem lipnja, lokacija Split i nakupovala sam se već brdo robice, većinom su to bodići dugih rukava ali i dosta kratkih i bez rukava pa sad šta bude, navodno ga bar prva 2 tjedna moram držat u tim sa dugim rukavićima a poslije u kratke ili bez rukava pa mu obuć benkicu ako je eventualno hladnije. a u šta ga jadnog stavit spavat na 40 stupnjeva??? :?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

inače iz splita sam.
    i mene muči isto pitanje samo što je moj termin početkom srpnja.
    a pošto ja u svojih 3o i kusur godina ne pamtim da je u to doba u splitu bilo +25 nego skoro +40 nemam blage veze kako ću obuć bebu.

L. sam rodila početkom 9. miseca i dok je ona došla iz bolnice i još tjedan ostala doma već je bilo za bodi kratkih rukava i lagane hlačice dugih nogavica. a i čarapice.

sad sam i ja u nedoumici jer će beba doć u srid sride lita i najgorih vrućina.
    hoće li joj bit hladno samo u npr. bodiću bez rukava?
    jer ako je idem obuć kao sebe onda bi to značilo da bi je najradije držala skroz golu (aj ne idem ja vani skorz gola, a crkavam i u najminimalnijoj robi).

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo skoro godinu dana kasnije...sa cudom od sad 7,5mj ovakvo je moje iskustvo radjanja u ljeto i oblacenja doticne
    ovako je izgledala u rodilistu - plisano odjelce dugih rukava
    doma smo isli u bodicu bez rukava i pamucna maja dugih te duge pamucne hlacice - izdrzala je cijelih 2h u tome i pocela prvi put u zivotu kenjkati - dok ju nisam skinula iz dugih rukava i hlaca kad je zaspala snom pravednika (bilo je 30°C) kad bi se spustilo na oko 23°C onda je bila ovak a inace cijeli 8 mj u bodicima bez ili kratkih rukava
    pokrivena eventualno tetra pelenom, a ako je hladnije sa carapicama...

eto toliko o mom iskustvu...
    cak i za male bebice racunajte na to da je njima onak kak je i vama - ak ste zimogrozni onda su najvejrojatnije i one, a ak vam je vruce na 17°C onda nece ni one biti u 100 slojeva ljeti - pa kak sebe obucete dodajte jos jedan sloj i tak obucite i njih - to je najbolji savjet koji sam ja dobila i kojeg se jos uvijek drzim...sve dok mi ne kaze da joj je vruce ili hladno

a ovi savjeti tipa "iz bolnice ne smije u kratkim rukavima" "mora imati kapu uvijek i svugdje" i sl...meni su osobno totalno pretjerivanje. istina je da se bebice teze prilagodjavaju promjenama temperature, ali koliko ja znam veca je frka ako bebu previse utoplite jer se sama tesko hladi (nesto sa razvojem znojnih zlijedza...ja mislim) a puno je lakse ako skuzite da joj je hladno-obuci jos nesto. ne bojte se, skuzit cete da ima je hladno jaaaako brzo - rukice i nogice u sekundi poprime onu smrznutu boju i na dodir su hladne...

eto, udavih malo, al...nadam se da ce barem nekome biti od koristi

Osoblje foruma mikka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

hi hi, sumnjam da ce nekoj bebi biti hladno za noge ili ruke u srpnju

na plus 800. jedino ako je klima ili je vani nevrijeme :/

sto tanji bodi bez rukava i to je to. tako su moji oboje proveli ljeto (f. je roden u srpnju a k. u svibnju, ali je vec bilo vruce). znaci sto manje odjece, to bolje

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala, meni je od koristi, nekako mi je lakše sad daklem veću zalihu kratkih i bez rukava ću napravit nego ovih dugih jer i sama sam mišljenja da nije ni pametno ni humano dijete na 40 stupnjeva držat u dugim rukavićima. sva sreća da sam već brdo zaliha napravila , ko prava prvorotkinja inače, znam da nije tema ali ne mogu baš naći nešto o tome, kad su vaše bebe prvi put počele piti vodu i čaj uz dojenje, naravno? ako ima netko sa iskustvom bila bi mnogo zhvalna na informaciji

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

evo, Anja je prije mjesec dana popila nesto vode kao sto rekoh ima 7,5mj...kad je krenula sa dohranom tad sam prvo 2tj odmah nakon dohrane nudila cicu, a sad joj ponudimo vodu. popije malo, al cica je cica

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

voda kad pocne dohrana, znaci iza napunjenih 6 mjeseci, a caj uopce ne treba

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

znači dok cica neće ni vodu ni čaj?? super, samo se nadam da mi neće dehidrirat jadničak hvala vam, prave ste

saska7 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2004

Početno

stignes jos procitati sve o dojenju, mitovima i zabludama, pocecima i sl na Rodinim tekstovima do samog poroda pa ces skuziti da ti nismo nis tak straaasno pametno rekle, samo imamo vec dvostrukog iskustva 8)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

taman sam otvorila sve o pelenama, nošenju djece, hodalicama, savjeti i iskustva, taman dok rodim da sve apsorbiram uz to, još i manijakalno kupujem i čitam bebe, moje dijete i sve šta se odnosi na tu temu slobodno linkajte sve šta je vama bilo najkorisnije

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ja sam rodila u srpnju prošle godine kada je vani bilo jakooo vruće (zagreb)...mali je bio čitavo vrijeme u bodićima na kratke rukave, predvečer u šetnji čarapice i pokrivanje tetra pelenom, eventualno pamučne hlačice sa stopicama...spavao je također samo u bodiću, nekad u dugim nekad u kratkim rukavićima...a krajem 8. mjeseca već u pamučnoj piđamici...pamučna kapica ako je puhao vjetrić...bez brige i ja sam mislila da neću znati jel mu vruće ili hladno ali nekako taj feeling dođe sam po sebi...voda, čaj i ostalo nula bodova do 6. mjeseca kada smo počeli sa dohranom...dakle ako dojiš ni +40 stupnjeva ne zahtjeva dodatnu tekućinu dojenom djetetu...

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tetre su super da prekrijes bebu ako se vozi u kolicima, zastita od sunca. prozracne su, bijele pa ne privlace toplinu, i korisne za jos 1000 stvari.

meni se k. nije htjela bas voziti u kolicima pa smo slingale/maramirale, ali tetra uvijek dobro dode, taman i da od nje napravis turban ako nemas kapu

Stranica 1 od 2 12 PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •