Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 94 od 94

Tema: Oblačenje bebe rodjene u sprnju

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

da, a osim bijelih u TL imaš fora šarene za curice u rozim bojama a za dečke u plavim, i u DM-u zelene...mi smo koristili takve da budu i štosne uz to što su korisne

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

evo i našeg iskustva. Ja sam svoje dijete malko smrznula u prvoj šetnji. imala je 12 dana, vani je bilo koma vruće, pa sam ju obukla kao i sebe. greška. po meni su soknice obavezne, bit će u bodićima uglavnom, ali nabavi i tankih pamučnih štramplica. i imaj na umu da bebe nemaju dobru termoregulaciju.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ma već sam ja nabavila i 30 tetra pelena, i par kapica i sve, za sve vremenske uvjete al znate kako je, svi imaju svoje neke mudrosti koje vam guraju a vi pojma nemate više šta je a šta nije istina. evo, od muža sestra rodila pred godinu ipo i ona da je odmah davala malenom piti vodu i čaj na bočicu a dojila je?? ja sam za svaki slučaj nabavila već born free bočice pa kad dođe vrijeme za dohranu da smo spremni i sigurni

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

štramplice su vam nešto kao one hlače sa stopalima? u dućanu su mi rekli da se to zove capice? ja ću nosit sve sa sobom ovakav control freak kakav jesam , i dugo i kratko, sve će luda mama u kolica potrpat btw, zna li koja od vas gdje kupiti debelu zimsku dekicu za bebu? našla sam samo tanke

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

ima u opremi (zagreb- ilica) ona sa zipom koja se može složit i u vreću tj. odjelce...nama je super, mekana je i debela...cca 200 kn

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja sam u st-u

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj sunchica prvotno napisa
    štramplice su vam nešto kao one hlače sa stopalima? u dućanu su mi rekli da se to zove capice? ja ću nosit sve sa sobom ovakav control freak kakav jesam , i dugo i kratko, sve će luda mama u kolica potrpat btw, zna li koja od vas gdje kupiti debelu zimsku dekicu za bebu? našla sam samo tanke
    nikada nisan uspila skontat šta su štramplice,pretpostavljam kombinezon.
    Te capice-hlače sa stopalima su praktične.
    Moja beba je rođena u rujnu,bilo užasno vruće,patronažna ju je odma skinula u bodić .Sve do polovine studenog,jer je bilo užasno vruće sam je oblačila u bodić dugih rukava+tanki kombinezonić,ali stvarno tanki.
    Probaj nać dekice u Dote ili Ravance(ne znam jel se to smije reklamirati) :?

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

nikada nisan uspila skontat šta su štramplice,pretpostavljam kombinezon.
    Te capice-hlače sa stopalima su praktične.
    Moja beba je rođena u rujnu,bilo užasno vruće,patronažna ju je odma skinula u bodić .Sve do polovine studenog,jer je bilo užasno vruće sam je oblačila u bodić dugih rukava+tanki kombinezonić,ali stvarno tanki.
    Probaj nać dekice u Dote ili Ravance(ne znam jel se to smije reklamirati) :?

Osoblje foruma spajalica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

sunchica dobro dosla.
    mali savjet makni tiker ili ga pretvori u link.
    e sad o pitanju. moji klinci su ljetne bebe. balerina je rodjena pocetkom 7. na kraju je jako puno vremena provela u bodicima krathih rukava i dolje u onim hlacicama s stopalicama (e sad da li se to tako zove?), ili pak u nekim tanjim hlacicama s carapicama. za noc sam je stavljala u bodice dugih rukava. ali u znalo je i zahladiti u tim ljetnim danima da smo cak i mi bili u duljim rukavima, tako da je to relativno, kako obuci bebu. sjecam se da je mislim roko_mama jednom naipsala, kad im nogice dobiju izgled mramora obavezno im treba staviti carapice .
    a jel postoji ona maja u marmontovoj u ST? oni su imali OK baby odjecicu prije par godina.

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    a jel postoji ona maja u marmontovoj u ST? oni su imali OK baby odjecicu prije par godina.
    maja je davno otišla u povijest.

Datum pristupanja
    Nov 2005

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

Citiraj Bebinja prvotno napisa
    maja je davno otišla u povijest.
    steta cinila mi se OK ducanom

gitulja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

ma nisam mislila na te štrample
    nego na one hlačice sa stopalima, ili one ko kombinezončiće koji se kopčaju na ramenima i sto imaju dolje stopala. stvarno nemam pojma kako se to zove.
    kupi i koju končanu vesticu, za preko bodića ako zahladi.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj spajalica prvotno napisa
    sunchica dobro dosla.
    mali savjet makni tiker ili ga pretvori u link.
    e sad o pitanju. moji klinci su ljetne bebe. balerina je rodjena pocetkom 7. na kraju je jako puno vremena provela u bodicima krathih rukava i dolje u onim hlacicama s stopalicama (e sad da li se to tako zove?), ili pak u nekim tanjim hlacicama s carapicama. za noc sam je stavljala u bodice dugih rukava. ali u znalo je i zahladiti u tim ljetnim danima da smo cak i mi bili u duljim rukavima, tako da je to relativno, kako obuci bebu. sjecam se da je mislim roko_mama jednom naipsala, kad im nogice dobiju izgled mramora obavezno im treba staviti carapice .
    e te hlačice sa stopalicama su mi rekli da su "capice", neki ih zovu štramplice a ja ih zovem gaće sa stopalima jer su u nas hlače gaće

u čemu je problem sa tickerom? ja idem preko mozille pa se meni čini ok al ću ga skinit ako radi probleme

ja sam najviše bodića s dugima uzela, imam i par sa kratkim rukavima ali sad imam u planu uzet još tih sa kratkima i onih bez rukava, ne znam jel to samo kod nas al nigdi nema tih bodića bez rukava??
    i strašno loš izbor kombinezona, i to plišanih a pamučnih ni na vidiku??? a meni se ljeti najpraktičnije čini te bodiće bez rukava obuć pa preko benkicu ili te capice ako zahladi, mada u St-u malo kad zahladi preko ljeta

i još jedno nevezano, koliko vam je minimalno bilo potrebno onih navlaka za krevetić?

maje više nema tako da uglavnom hodočastim po turbo limaču i adaxu, beba centar mi je grozan, užasno skup i s lošim izborom i povremeno naletim do tintilinića :/

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

štrample su ko i za nas velike...ono što oblačimo po zimi ispod hlača...moj klinac je sad u njima po doma...a hlačice sa stopicama su jednostavno pamučne hlače iliti gače po vaški samo što imaju i stopala u jednom komadu i jako su praktične...ne znam dna kakve navlake za krevet misliš...plahtice sa gumicom? ja ih imam 2 pa mjenjam, a ispod plahtice stavljamo babylove pelenu 60x60 koja me spasila nekoliko puta kad je preko noći pustila pelena...da ne popiškimo madrac...dvije plahtice čisto dovoljno...jednu pereš, druga je na madracu...ako si na to mislila uopće...

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

u čemu je problem sa tickerom? ja idem preko mozille pa se meni čini ok al ću ga skinit ako radi probleme
    pravilo foruma je da se ne stavlja radi zauzimanja prostora ni tiker, niti slike, pri tome ne mislim na avatar. dakle s vremenom bi te vec moderatorice zamolile.

i još jedno nevezano, koliko vam je minimalno bilo potrebno onih navlaka za krevetić?
    maje više nema tako da uglavnom hodočastim po turbo limaču i adaxu, beba centar mi je grozan, užasno skup i s lošim izborom i povremeno naletim do tintilinića :/
    sorry ali ne znam na koje navlake mislis? plahte/lancune? ajd poblize objasni.
    inace bodica ima i u mercatoru. ne samo u centru vec i u ducanu. a u mrecator centru imas i Osh kosh koji zna imati OK snizenja. pogledaj i u MTČ-u. imaju ducan u ulici rudjera boskovica 13 i ul domovinskog rata 43 (tako pise na netu)

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

štramplice su vama ono šta mi zovemo hulahop iss, mi ko da nismo iz iste države a te hlačice sa stopicama su te slavne "capice" dobro da smo se uspile sporazumit
    mislila sam na onu spužvu, znaš onu koju staviš kao zaštitu na krevetić da bebač ne udari glavm o drvo?
    a plahtica imam jedno 8 komada al su većinom bijele pa se mislim da sama skrojim neke šarene, problem je samo šta ne znam baratat mašinom za šivanje još nešto, nigdje ne mogu nać debeli poplun / jorgan, mislim pravi zimski??? svi su oni neki tanašni od nekog laganog pamuka ? :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala za ticker

Osh Kosh sam već poharala i super su mi, naletila sam na sniženje tako da sam neku tuticu /pidžamicu iz 3 dijela platila samo 60 kn, finije tutice sam oko 100 kn plačala tako da sam tu dobro pazarila obzirom na ostale cijene.
    hm, taj mtč bi mi trebao bit u kvartu po adresi al ne vjerujem da mi je promakao, sad ću ga i ja izguglat pa telefon u ruke

kao što rekoh, navlaka mi je ona spužva /zaštita koju zavežeš za krevetić a ti beba ne udari glavicom o drvo. mislim da bi minimalno 2 trebala imat, jelda?

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

pa iskreno ja sam i imala jednu. ali ja imam i susilicu, pa bi pranje i susenje toga bilo brzo gotovo. a ivecina drugih ima samo jednu ogradicu.
    a za poplun/jorgan sacekaj iznenadit ces se kako se ti klinci ne zele pokriti, pa onda vecina pokusava im doskociti s vrecama za spavanje. ali za pocetak to ti ni ne treba.

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

haha..stvarno ko da pričamo na 2 jezika...sva sreća znam većinu dalmatinskih izraza ogradica po meni dovoljna samo jedna...ja sam ju oprala prije rođenja malca i možda još jednom...a dok ti se beba počne okretat imaš vremena..inaće najljepši izbor ogradica i posteljina po meni u prenatalu (ne znam jel imaju dućan u splitu)...poplun imamo al nismo koristili...u početku kad je zahladilo samo neka dekica, kasnije kad je zahladilo u vreču...to ti je najbolje da se bebač nauči na nju od početka...jer su kretnje u njoj vrlo smanjene i teže...a sada ionako spava više manje s nama u krevetu pa ga eventualno pokrijem sa mojim poplunom...moj savjet ti je da ne pretjeruješ sa tom silnom opremom i robicom jer jako brzo sve prerastu i svaki komad opreme gubi svoj smisao...kad rodiš bebicu u hodu ćeš vidjeti što ti je potrebno, pa bebača u kolica i u šoping

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nema Prenatal trgovina u St- u ma ja sam kupila jednu u adaxu a nekidan sam ih vidjela po 200 kn u TL što mi je ok cijena pa se mislim uzet još jednu. a šta se popluna tiče soba nam je straaaaašno hladna a budući da nije dobro pretjerano je grijati mislila sam koristit i vreću i poplun jer mi se vreća čini nedovoljnom za ugrijat se, još pogotovo kad su mu ručice van? :?
    meni je ovo prvo dijete pa sam control freak, kupila sam već puno, puno stvari, sastavila popis koliko komada koje robice imam od svih veličina, popis onoga šta mi fali i već se dogovorila ko će šta kupit... vjerojatno ću s drugim djetetom bit pametnija i skužit koliko mi tih stvari nije možda neophodno al sad guštam, čini mi život ljepšim makar i samo razmišljat o tome

GrgurovaMama avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

a onda ti samo guštaj...i ja sam slično ali tada nije bila recesija jedna preporuka za piđamice...nama su najbolje one koje se kopčaju naprijed sa drukerima..nikako ne one koje se kopčaju na leđima jer su jako nespretne, niti one sa zipom jer taj zip uvijek bode bebin vratić...a takvih piđamica ima ponekad u getrou i u marks&spenceru...općenito u m&s imaš super paketića bodića i piđamica za relativno male novce npr. 5 bodića 150 kn...vreća i poplun nisu potrebni...i mi imamo hladnu sobu koja se non stop zraći a malac se u vreći zagrije ko lud...poželim leć na njegovo mjesto kak je sve toplo...

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

kao što rekoh, navlaka mi je ona spužva /zaštita koju zavežeš za krevetić a ti beba ne udari glavicom o drvo. mislim da bi minimalno 2 trebala imat, jelda?
    ne triba ti druga zaštita, viruj mi.
    ja sam za L. kupila te navlake ali sa debelom spužvom koju izvadiš iz navlake kad navlaku ideš oprat. jer sam prvu zaštitu stavila cijelu prat i iz mašine izvadila stravu i užas. ni sjena one zaštite prije pranja.

debelu deku pogledaj u onom dječjem dućanu u koteksa (zaboravila sam kako se zove). priko puta Slaste.

bodiće bez rukava (i to predivne, pakovanje po 3 komada) imaš u ipercoopa. meni su se pokazali odličnima.

btw skužila sam da su štramplice naše hulahopkice.
    a ono drugo su gače sa stopalima.

lipih piđamica ti isto bude u ipercoopa.
    ili u crtića.

p.s. meni se čini po terminu da smo ti i ja tu negdi. :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj GrgurovaMama prvotno napisa
    a onda ti samo guštaj...i ja sam slično ali tada nije bila recesija jedna preporuka za piđamice...nama su najbolje one koje se kopčaju naprijed sa drukerima..nikako ne one koje se kopčaju na leđima jer su jako nespretne, niti one sa zipom jer taj zip uvijek bode bebin vratić...a takvih piđamica ima ponekad u getrou i u marks&spenceru...općenito u m&s imaš super paketića bodića i piđamica za relativno male novce npr. 5 bodića 150 kn...vreća i poplun nisu potrebni...i mi imamo hladnu sobu koja se non stop zraći a malac se u vreći zagrije ko lud...poželim leć na njegovo mjesto kak je sve toplo...
    mi nemamo m&s, iss, mi ko da živimo u Prdinoj Dragi!
    nisam kupovala ništa što se kopča na leđima jer sam već vidila od drugih "rodica" da se ne preporuča ja sam u TL kupila 5 bodića za 99 kn tako da mi je to ok. ali nisu mu hladne rukie kad je samo u vreći? ajme šta sam manita, a šta ćeš

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Citiraj Loryblue prvotno napisa
    ne triba ti druga zaštita, viruj mi.
    ja sam za L. kupila te navlake ali sa debelom spužvom koju izvadiš iz navlake kad navlaku ideš oprat. jer sam prvu zaštitu stavila cijelu prat i iz mašine izvadila stravu i užas. ni sjena one zaštite prije pranja.

debelu deku pogledaj u onom dječjem dućanu u koteksa (zaboravila sam kako se zove). priko puta Slaste.

bodiće bez rukava (i to predivne, pakovanje po 3 komada) imaš u ipercoopa. meni su se pokazali odličnima.

btw skužila sam da su štramplice naše hulahopkice.
    a ono drugo su gače sa stopalima.

lipih piđamica ti isto bude u ipercoopa.
    ili u crtića.

p.s. meni se čini po terminu da smo ti i ja tu negdi. :?
    aaa, misliš na Babarin u Koteksa tu nisam bila bar 2 mjeseca, zadnji put sam gledala krevetić tu al sam ga na kraju uzela u Adaxa, u Babarina sam gledala tutice neke al su bile oko 180 kn pa sam ga izbacila iz hodočašća zadnjih dana ali navratit ću obavezno

Di je taj Crtić???

a ja baš nemam sriće, jednom sam do Ipercoopa svratila pa nisam našla ništa, samo neke s ljutom plastikom al cili taj dječji dio je bia prazan pa sam možda baš ubola krivi dan

a šta vi zapravo podrazumijevate pod pidžamice?
    ja moram pitat
    ja sam za pidžamice uzimala neke fine tanje pamučne tutice, znači nogavice sa stopalima i dugi rukavi ili sam našla u Osh Kosha gače sa stopalima "capice" i majicu dugih i kratkih sa drukerima na prsima, to je kao baš pidžamica bila.

Meni je termin 23.6.09, sad sam 26 + 2, ti?

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aaa, misliš na Babarin u Koteksa tu nisam bila bar 2 mjeseca, zadnji put sam gledala krevetić tu al sam ga na kraju uzela u Adaxa, u Babarina sam gledala tutice neke al su bile oko 180 kn pa sam ga izbacila iz hodočašća zadnjih dana ali navratit ću obavezno

Di je taj Crtić???
    je, je babarin se zove i skup je ko svetog petra kajgana. i ja ga zaobilazim u širokom luku (ali isto volim malo bacit oko u njega )

Crtić ti je u matošićevoj ulici. bio je i u emezete ali ga više nema :?

meni je (za bebu) pidžamica - pidžamica u komadu. ono duge nogavice sa zatvorenim stopalima i dugi rukavi. pidžamice su mi ono tanje, pamučne. one deblje su mi tutice (tipa plišane).

ja sam svaki put u ipercoopa pronalazila baš lipe bodiće. pogotovo za lito, bez rukava. i bili su mi deri-peri. a i te pidžamice, pamučne su imali super. ma za bebu bi stvarno i pronašla lipih stvari, ali za veću dicu su mi stvari onako :/ osim predivnih dvodjelnih pidžama koje sam tamo znala kupit.
    i stvarno bi se lipih stvarčica našlo i u emezeti na dječjem odjelu. ali samo za bebe. nisu baš cijenom za oduševit se, ali su meni izgledom bile predivne.

jesi li gledala u onom dućanu priko puta bolnice na firulama? mislim da se zove bebin svijet (ili tako nekako).

pokušavam se sitit di sam ja sve hodočastila u potrazi za malom robicom.
    pogledaj i u tintilinića iako ja i nisam baš nešto bila oduševljena ponudom.

btw, ti ćeš ipak neka dva tjedna prije mene u i iz rodilišta

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

aaaa sad sam se sitila jednog dućana u kojem imaš za kupit boli glava pidžamice i tutice. i to istog stila i materijala kakve sam ja naručivala iz engleske i australije (mislim da taj dućan čak i drži pidžamice iz australije, ali nisam 100% sigurna). ali su za zimu i blažena svaka kuna koju daš za njih.
    ne znam kako se zove dućan, ali ti je negdi po sredini plinarske ulice sa live strane kad ideš od kazališta uzbrdo. čak su prije božića imali svoju kućicu s robom na rivi.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

znači pidžamica nam je ista stvar emezettu sam već poharala, našla sam smišnih stvarčica i čak su ok cijene bile tako da ću tamo opet navratit vidit šta ima. bebin svijet ti je sad na splitu 3 tamo di je bia dm ako znaš i tamo sam ušla jednom i sve mi se čini da više neću. izbor ajme (nije imala ni body benkice ni bodiće zamušku bebu???) a cijene katastrofa, vidila neku smišnu tuticu a ono 250 kn??? da ne spominjem da sam se zaj... pa kupila onaj ručnik s kapicom tamo za nekih 70 kn a kasnije sam u tintilinića našla po 60 kn a u TL po 40 kn
    znači crtić i taj u plinarskoj mi ostaju za istražit
    idem posli u spizu pa ću baš svratit do MTČ-a ako ga uspijem nać, navodno je u Kaleti 2 po informacijama s neta a ja pojma nemam kako sam ga dosad zaobišla kad sam svaki dan tamo?

meni ti je termin pomaknut za tjedan dana tako da bi trebala rodit u rasponu od 23.6. do 4.7. doktor mi je reka da je beba mlađa tjedan dana, mali na prošloj kontroli ima 1100-1200 g u 25 tjednu i po svim parametrima koje nalaziš na raznim stranicama to je veće od prosjeka al ja slušam svog doktora i ipak se nadam da mali neće produžit baš do tog krajnjeg 4.7. , mama ga jedva čeka vidit

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

bila sam u MTČ u Kaleti 2, žena me blido pogledala i rekla da ne drže oni ništa dječje robice :?
    onda sam IPAK otišla u bebin svijet, ajde da vidim šta ima pa sam kupila ta 2 bodića bez rukava čisto jer ih nigdi ne mogu nać al su po 30 kn
    nije da sam škrta al ako sam kupila u TL po 2 bodića dugih za 50 kn onda me neko grdo vara. al eto, kad ti treba treba a ja sam već sve obišla u potrazi za bodićima bez rukava i nisam se usrećila pa ću ih ipak kupovat u bebinom svijetu koliko god ga tila izbjeć body benkice su im po 40 i nešto kn pa je nisam tila uzet, još ću malo bacit oko da vidim koliko su drugdi mada su i u Adaxu oko 38-39 kn i kupila sam jedne "capice" ili one slavne gaće sa stopalima koje sam platila 21 kn i to mi je super obzirom da sam ih u Adaxu placala po 39 kn, u emezetti su isto 20 i koju kn samo šta su od broja 62 a ja sam tila 56 da mi nije dite svo u predugom, ja sve veće brojeve uzimam

Loryblue avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

meni ti je termin pomaknut za tjedan dana tako da bi trebala rodit u rasponu od 23.6. do 4.7. doktor mi je reka da je beba mlađa tjedan dana, mali na prošloj kontroli ima 1100-1200 g u 25 tjednu i po svim parametrima koje nalaziš na raznim stranicama to je veće od prosjeka al ja slušam svog doktora i ipak se nadam da mali neće produžit baš do tog krajnjeg 4.7. , mama ga jedva čeka vidit
    meni još uvik nisu definirali krajnji termin. svako malo nešto drugo izračunaju. prvo je bio 12.7, pa 6.7. pa je sad beba opet veća i moglo bi bit i ranije.

nisam znala da je bebin svijet preselio na split 3 jer meni odavno ne triba baš bebin svijet. sad se polako vraćam u te bebaste vode.

maloprije sam bila u kauflandu i kupila za L. bodi bez rukava za 24 kn. to je jedino misto di sam do sada vidila veće bodiće (ona ima 4,6 god. i skoro 115cm visine). pa i nema baš izbora bodića za nju.
    a ostali bodići za bebe su im super.
    vidila sam neke zelene, auuuu šta su lipi. samo du dugih rukava pa mi sad nije priša kupovat takve.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

a ti imaš veliku princezicu, sad je đir od trikoića to ja po sebi, kad sam bila ko i ona nisam se izvlačila iz njih a najbitnije je bilo da su šljasteći
    znači u Kauflanda ima i za bebe bodića? i po toj istoj cijeni?

još ne ludujem radi tog termina al već se vidim oko 20.6. najkasnije kako počinjem šizit

ajde, vrati se u bebi vode, nemamo još puno vrimena
    možemo skupa bacit đir jedan dan

Bebinja avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

sunchica,imaš mtc sa dječjom robom tamo kraj bivše parne masione,to je ona ulica poviše biskupove palače.još jedan mtč ima tamo kraj starog placa,čini mi se nasuprot robota.
    ima nešto i u dalma dobri od mtč-a-leptirić dućan

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

hvala ti baš me iznenadila ova danas :?

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

nekidan u Kauflanda naletila na benkice po 17 kn, eto. ko voli nek izvoli, ja sam ih se već nakupovala i plaćala ih DUPLO više u specijaliziranim dućanima za bebe tako da sam samo 2 ove pazarila al ko još nije na znanje i ravnanje

Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

znam da ti je prvo djete i da se svaka mama ne moze odhrvati od shoppinga, ali klinci ti u pocetku jako brzo prerastu svu robicu, pa pazi koju velicinu kupujes. ja sam rodila oboje malih i sitnih, pa sam im za pocetak kupila i par bodica mislim 51 velicine (uf vec sam i zaboravila te brojeve ). ali u lakse je u hodu kupovati ono sto ti treba, nego gomilati nesto sto ce beba prerasti za koji dan.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

ja ti kupujem sve 62, 68 i 74, 74 ne bodiće nego već kao hlače , trenerkice i to. a imam i 56 bodiće benkice, body benkice jer moja mama hoće bit sigurna da će njen prvi unuk imat sve kako treba

sad se već lakše othrvam kad sam nekako mirna da mogu i sutra takoreć rodit a imam sve šta mi treba )
    a i praznina u novčaniku mi odašilje svoje poruke :D

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Gdje u Zagrebu ima za kupiti tankih svijetlih body-ća sa kratkim rukavima ili bez rukava, da je dobra kvaliteta, znam samo za Marks&Spencer, imate još koji ideu?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Bodići - Getro, marka babystar. Meni su bili odlični. U biti - samo espritovi i njihovi su mi ostali cijeli i gotovo u istoj formi makar sam ih uredno prala na 90. Sve ostalo se razvuklo a kupovala sam ih stvarno posvuda. TL sam počela zaobilaziti jer zadnje stvari koje sam kupila su završile odmah ili jako brzo u smeću. Osim naravno esprita i mexa koji su mi se, uz okaidi, pokazali najboljim izborom robice za 'van'. Odlični materijali i krojevi - mogu se nositi dugo jer su rastezljivi a rukavi i okovratnici su dovoljno široki.

summer avatar
    Datum pristupanja
    May 2005

Početno

potpisujem za getro - babystar pamuk
    iako dotad nikad nisam kupovala odjecu po trgovackim centrima, bas ovdje na forumu sam procitala preporuku za njihove bodice i odusevili su me
    fini pamuk, ne rotiraju se, ne rastezu, slatki uzorcici

misliteljica avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2008

Početno

Ja sam oduševljena s bodijma iz Zare (Avenue Mall Zagreb) - pakiranje od 2 kom dođe 60 kn mislim ali imaju drukera puno, laki za oblačit, čisto bijeli od rebrastog prozračnog pamuka, ima s dugim, kratkim i bez rukava, perem na 90, ma super su!

romi avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Jupiii, hvala, mislim da ću u Zaru u M&Spencer, mislim da je tamo 7kom, bodyća 120 ili 140kn??
    Baš ću vam javiti.
    Šta mislite po ovij vručini jer bolje kupiti sa ili bez rukava - beba ima 3tjedna.

L&L0809 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2009

Početno

sto se tice rukava, mislim da je najbolje kupiti kratkih rukava - ako su bez rukava, postoji mogucnost da joj se u autosjedalici remencici urezu (ne mislim doslovno urezu, ai bi joj onda ti remencici upitnog materijala bili na kozi, a jos su vrucine...zato su mi kratki rukavi bolji).

piplica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Moram potpisati cure za Babystar bodiće iz Getroa.

Dakle, meni su svi bodići koje sam probala za klince bili grozni, pa sam za klince dok su bili bebe kupovala sve u Chiccu i Prenatalu.
    Potrošila love i love...

Slučajno mi je frendica za koju imam povjerenja u odabiru odjeće otkrila gdje ona kupuje te babystar bodiće i tutice, pa sam odlučila isprobati i oduševila se.
    Bodići su im odlični, a tutice-pidžamice na zip još i bolje, praktične, slatke i peri-deri uvijek iste. :D

Pepita avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Dobila sam par bodića Babystar i poklonila ih dalje
    Materijal je loš za malene bebice, made by China.

Ima još jeftinih bodića naših proizvođača.
    Ovo ja za dobrobit bebice

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •