Evo, započela sam novu temu jer je ovo pitanje sui generis, samo za sebe, odvojeno, dakle imala sam muku dok sam mu objasnila da se moramo odvojiti da bi shvatili neke stvari i vidjeli da li smo uopće jedno za drugo...i da li smo se u stanju promijeniti i nastaviti živjeti u svom braku. Međutim, on je otišao prije 3,5 dana a meni ne da ne fali nego se osjećam fenomenalno!!! Mazim svog malog miša od 3 godine, stavila sam ga leć, pogledala omiljenu humorsitičku seriju na hrt 1. onu s Mlikotom, guštala i pošla spavat kraj malog anđela. Ujutro se digla, nasmijana, prekrasan dan....da li može iz ovih osjećaja doći za mjesec, dva do toga da mi počne faliti ili je to to ??? :? U savjetovalištu su mi rekli da se odvojimo neko vrijeme pa da ćemo vidjeti i da bi on trebao svakako ići na razgovore sa terapeutom sam , a onda i zajedno a kako bi uspjeli pronaći zajednički jezik. Međutim čisto sumnjam da će on htjet ići igdje, kad već dosad nije...i sumnjam da će se moji osjećaji za mjesec prema njemu promijeniti i da će mi odjednom faliti i da ću ga zavoljeti ...ne želim prejudicirati razvoj situacije, ali....UŽIVAM U SVOM MIRU