sorry anna-y, napisala si par jako zanimljivih ideja, pa da ne mislis da nas ne zanimaju

nije da se mi nismo vecine sjetili, ali problem je to organizirati-ideja uvijek ima jako puno, ali nama fali ljudi za realizaciju

znam da mozda nekima ide na zivce kad kazemo-dodjite, ukljucite se, pa cete vidjeti koliko tu ima posla, ali to je stvarno tako. Recimo da bi posudili stolove od vatrogasnog drustva ili bilo koga drugoga, treba prvo naci brojeve telefona, naci drustvo koje bi vam stolove posudilo, pa organizirati dostavu istih, pa organizirati povrat stolova-to sve izgleda lako, ali fali nam ljudi koji ce to odraditi od pocetka do kraja, bez obzira na vrijeme, bolesti i bilo koje situacije koje mogu iskrsnuti

tako je sa svakom stvari-mi vec imamo razradjene sisteme za vecinu stvari, ali to je gomila posla i desi se da netko kaze-ja cu to srediti i onda dodje rasprodaja i taj netko javi u petak u 8 navecer da mu se dijete razbolilo, pukla guma i da ne mozemo dobiti stolove-i gdje smo onda?-znaci mi moramo biti sigurni da ce kombi sa stvarima doci, a to mozemo biti sigurno jer je sadasnji kombi od bivse predsjednice Rode i ona ce ga sama dovesti ako ne nadje nekoga drugoga-dali shvacate sta hocu reci?