Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12
Pokazuje rezultate 51 do 66 od 66

Tema: Od kada do kada su vam djeca u vrtiću?

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    Maruška avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2005

Početno

Citiraj tridesetri prvotno napisa
    mislim da je najvaznije da postujes nekakav vrticki ritam,
    I ja ovako razmišljam.
    Lovre će od jeseni u vrtić. Ujutro će dolaziti do 8.
    Kada ćemo ga popodne skupiti, uvelike će ovisiti o tome kako će uopće prihvatiti vrtić, spavanje u vrtiću, kako će bake i dide biti raspoloživi.
    Budemo li samo MM i ja u mogućnosti ići po njega, vrijeme odlask kući će varirati od 16:30 do zadnje minute dežurstva...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Od 8.45 do 14.15-14.30, dakle bude tamo oko 5,5-6 sati (taman kad se probudi ga kupimo doma). Sva sreća posao mi je takav da to možemo tako organizirati.

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

e, da i doručkuje doma, kad on dođe već je doručak u vrtiću uglavnom gotov ili pred završetkom, a ja sam ovako mirna da je sit ujutro.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Suzizana, mi idemo u državni vrtić Cvrčak. Imali su anketu i zaključili da ima premalo roditelja da bi radili od 5.30 i poslije 17.00 sati. Pa sad se ti snalazi. Uglavnom moji uvjek među prvima dođu i zadnjima odu. Izgleda da svi imaju dede, bake na raspolaganju ili posel 5 min.od vrtića. Da mi je neka frka na poslu bi ja digla fajer u vrtiću. Stvarno žao mi je djece jer siročeki u 5.20 je buđenje...., pa rađe nek oni još malo drijemu a meni posel nebu pobegel.

donna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2005

Početno

naša je od 8-14.30 obično no uskoro novi posao pa će biti duže.doručkuje doma jer obično je gotov doručak kada mi dolazimo a i da sam mirna jer tamo baš neće jesti kruha i margarina :/

Suzizana avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj zvjerka prvotno napisa
    Suzizana, mi idemo u državni vrtić Cvrčak. Imali su anketu i zaključili da ima premalo roditelja da bi radili od 5.30 i poslije 17.00 sati. Pa sad se ti snalazi. Uglavnom moji uvjek među prvima dođu i zadnjima odu. Izgleda da svi imaju dede, bake na raspolaganju ili posel 5 min.od vrtića. Da mi je neka frka na poslu bi ja digla fajer u vrtiću. Stvarno žao mi je djece jer siročeki u 5.20 je buđenje...., pa rađe nek oni još malo drijemu a meni posel nebu pobegel.
    da znam to je grozno kad se rano moraju buditi. moja kad ide ranije ujutro budi se u 6 jel tata radi od 7, pa nas iskrca oko 6.40 pred vrtićem i ode, ja ju predam i dalje nastavim da stignem do 8 na drugi kraj grada. još nem je vrtić i više od pola sata pješice od kuće ili sa dva busa koja se ne poklapaju, tak da nam je bolje ići sa tatom. ustvari drugačije niti ja ne bi stigla na posao.
    super da imaš tak razumnog šefa

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Suzizana, ja bar imam sreće kaj nam je vrtić prerko ceste, a kaj se šefa tiče čista petica . Ne kasnim puno na posao 15 min.(Kad ih ja vodim, a kad ih MM na poslu sam prva skupa sa tetama čistilicama) A da imam pol sata još do vrtića.... Ne znam na kaj bi to izgledalo.
    No dobro, sve su to čari roditeljstva

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

radi se o časnama u katoličkom vrtiću i dogovor je da ga dovodim u 9, a ako neće spavati onda ide kući u 13h iza ručka. stavljala bih ga doma spavati. što se cijene tiče, časna je rekla da bi to bila onda mana cijena, a i teta čuvalica bi bila samo povremeno kad ga ne bismo mogli kupiti. sve skupa 20ak dana u sezoni. ako.
    tu je netko spomenuo baka/deda servis. nažalost, nemamo svi tu sreću, inače o ovoj temi ne bi bilo ni govora.

Djenka avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Dok sam radila i mi smo bili prvi koji dolaze - 7.30h i zadnji koji odlaze 17h. U početku mi je samo bio bed, onda sam vidjela da tih pola sata-sat nasamo dnevno ima da se pomazi s tetom, i da onda napokon ima tetu samo za sebe. Možda i zato nismo imali problem s adaptacijom jaslicama.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Mateo od o8h-16h,možda i koju minutu poslije
    ništa mu ne fali pa se nebrinem-ima divne tete ispune im vrijeme maksimalno

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno re

Ma to je sve kao sto vidis od slucaja do slucaja. Ako ste ti i muz sami i uz to oboje radite, onda nema drugog rjesenja do tog da onaj koji posljednji ide na posao, recimo u radi od 9 ujutro, odvede dijete u vrtic, a onaj koji prije izlazi s posla da ga pokupi.
    U svakom slucaju ono ostaje tamo sigurno 8 sati najmanje. Tako je i s nasim R.
    Dolazi oko 8.30, a uzimamo ga oko 4.15-4.30. Nazalost, nema nane ni dede niti nekoga ko bi ga mogao cuvati i uzimati prije. A blago onima koji imaju tu pomoc, jer svaki sat duze koji dijete provodi tamo je ono.. :/

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

dovodit ću ga u 9 h, tako su mi rekli, sitog i kupit ga u pol jedan. da, Suzizana, trebalo mi je neko vrijeme(kao i za sve) da odluka sjedne na svoje mjesto, kad budu ti "kritični" periodi ostajat će u vrtiću duže i to je to.

NINA80 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

koliko je Luka star?

Datum pristupanja
    Jan 2006

Početno

Većinom od 9 - 15,30 , ovisno o tatinom radnom vremenu, ali najčešće je ovaj termin

Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Citiraj Deaedi prvotno napisa
    Razmišljamo da upišem H u vrtić i baš ne znam kako da to izvedem. Naime, ja radim od 9-17. To bi značilo da je moram dovesti u 830 i da bi trebala biti tamo najmanje do 1730. Iz vaših postova vidim da većina djece boravi tamo puno kraće. Kako to organizirate, zar ne radite po 8h+put?
    Mi smo u jaslicama 8.00 - 15.00 /15.30. Ja sam privatnik, pa ga mogu pokupiti ranije, a dio posla radim po noći dok on spava. Nekad kad dođem oko 15.30 zna biti zadnji, pa mislim da ovdje svi nekako uspiju zgibati ranije s posla ili počinju ranije raditi. To ti je prednost ovih naših ruralnih krajeva.... Živjela sam u Zagrebu 7 godina i bilo mi je jako teško kad sam otišla, ali sad mislim da je za obitelj puno lakše van grada, barem nema tih putovanja od sat vremena na posao i s posla.

Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Od 8:00 do 17:00. Previše, MM je dovede, a pokupi je ko je brži na gasu i ili taj dan može otići na vrijeme s posla.

Stranica 2 od 2 PrviPrvi 12

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •