cure, molim vas, dosta mi je hitno, kada obično sjedne naknada sa HZZO-a za komplikacije u trudnoći?
cure, molim vas, dosta mi je hitno, kada obično sjedne naknada sa HZZO-a za komplikacije u trudnoći?
ko da je NJIH briga...![]()
nazalost...nisu duzni ni po cemu napraviti to ranije bez obzira na Uskrse i blagdane
ma da znam, ali misle na penzionere, soc.ugrožene.... i svaka čast tome ali nitko ne misli na nas![]()
što mislite jel ovisi prema kojoj banci rade plaćanje? meni je u erste sjelo 21.03. kako je sa ostalima?
Nema veze koja je banka. Sjećam se da je meni sjedalo između 20-og i kraja mjeseca. A tako su mi i rekli u HZZO-u.
i u zabi sjeda oko 21.
Sad sam ponovo trudna i na komplikacijama od 1.2. pa cekam prvu crkavicu ko ozeblo sunce. Znam da kasne mjesec, dva. Koliko su vama kasnili sa prvom isplatom i jeste li dobile za jedan ili dva mj odjednom? Jer ja se ne sjecam iz prosle trudnoce. Pritom mi se mjenjao iznos place (povisica) pa su trazili iz firme jos neke papire i sad si mislim tko zna koliko ce im trebati dok to sracunaju....
bitno je da do 5-tog u mjesecu odneseš potvrđene doznake i ostalo iz firme u HZZO jer ti onda dolazi odmah taj mjesec inače moraš čekati idući. bar tako funkcionira u zg.
Jel to još nikome nije sjela naknada za komplikacije ili samo meni.Nekako mi se čini da je svih ovih mjeseci sjedala ranije a evo danas već 22. pa još ništa.
Inače račun mi je u PBZ-u.
meni u pocetku oko 25. pa sve ranije i ranije, zadnja dva puta 19.
pogledaj ovdje...tu se prati svaki mjesec kad sjeda
NAKNADA
hvala saska! nisan skuzila taj topic.saska7 prvotno napisa
Da,hvala,i ja sam ga tek kad sam pitala skužila.
kojeg datuma sjeda bolovanje tj. naknada već je prošlo 2 mjeseca još mi ništa nije sjelo račun imam u pbz banci dali tko zna hvala . plavusa.
za ca tjedan dana sjest će za svibanj. bar bi trebala![]()
kad si predala doznaku?
p.s. naknade ti se inače prate tu - http://www.roda.hr/forum/viewtopic.p...=asc&start=750