Pokazuje rezultate 1 do 24 od 24

Tema: Ne želi jesti voće!pomoć

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Ne želi jesti voće!pomoć

Moj mili trogodišnjak ne želi jesti voće(NIKAKVO),a ja pomalo ludim!Molim Vas pomozite i daj te mi nekakvu ideju!
    povrće je isto problem,ali njega smiksam i pomiješam sa nečim šta voli pa to nekako prođe!

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Izvedi ga na Forum , a frendica s djetetom nek donese narezano voce. Moja prnceza bi uvijek maloj Marti pojela sve! Nesto sto nema sanse da bi kuci uopce kusala iz Martine zdjelice bi potamanila ko luda.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ma pokušala sam ja i to ali neće!I samo kaže da ne želi!

Stvarno sam zabrinuta,a ne znam kako !

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Igrajte se "roštilja". Nabodi mu razne komadiće voća na ražnjić, pa možda upali .

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

To mi nije palo na pamet!Vrijedi pokušati!
    Hvala! Javim rezultate!

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno Re: Ne želi jesti voće!pomoć

Citiraj opip prvotno napisa
    Moj mili trogodišnjak ne želi jesti voće(NIKAKVO),a ja pomalo ludim!Molim Vas pomozite i daj te mi nekakvu ideju!
    povrće je isto problem,ali njega smiksam i pomiješam sa nečim šta voli pa to nekako prođe!
    i moja 2,5 god. ne zeli jesti voce, a ja sam to rijesila tako da idemo skupa u ducan gdje si ona sama izabere vocne kasice koje kasnije i pojede

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kikina
    i moja 2,5 god. ne zeli jesti voce, a ja sam to rijesila tako da idemo skupa u ducan gdje si ona sama izabere vocne kasice koje kasnije i pojede
    ...a onda joj fino, dok ne vidi, izgnječiš pola bnane ili sitno narendaš neko drugo voće i ubaciš u kašicu...

Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

kikina
    ...a onda joj fino, dok ne vidi, izgnječiš pola bnane ili sitno narendaš neko drugo voće i ubaciš u kašicu...

Mejra's mommy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2005

Početno

Ubrzo ce ljeto. Idete vani, vruce je, s autom, pjesice, nije vazno. Ne poneses fino, lukavo nis drugo nego socnu, ledenu krusku i da vidis kako ju smaze.

Moji tamane svo voce tako da uvijek neko place nema vise jabuka, jagoda...

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ava ni roštilj ne pomaže,čak smo radili piknik,ali ništa!

Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

I mi imamo isti problem.

Ja to rješavam tako da mu od svježeg voća radim frape ili stavim običan jogurt. A da probaš tako. Luka to obožava.
    Sad počinju jagode, pa kasnije maline i kupine s bananom, pa kiwi, pa jabuke.

I meni je to mljac. A jedna šalica toga je jedan međuobrok.

zumbulmama avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2007

Početno

Moj klinac (2.5 g.) isto neće nikakvo voće. Nekad je tamanio banane, vrlo rijetko jabuke. Ne uzrujavam se previše, cijedim mu voćne sokove, na to nema prigovora. Voli voćne jogurte, jede puno povrća i sve 5.

šnapi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

stavi u multipraktik vise vrsta voca i samelji u kasicu. probaj s time,a ja imam ideju za ljetne mjesece (jer mi je jan alergican na kravlje mlijeko) staviti kasicu u kalupe sa stapicem dolje i napraviti vocni sladoled. ako to ne upali s tvojim sinom stvarno ne znam sta ce

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Opip koju vrsta jabuka mu daješ?

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Citiraj Lady A prvotno napisa
    kikina
    toga se nisam sjetila! Dobra ideja! :D

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

Ni moja H ne voli bas voce, jedno vrijeme nije ga uopce jela. Nabavili smo sokovnik, pa radimo sokove koje obozava. Znam da nije isto, ali sta mogu...I da, probali smo sve moguce trikove, recepte i kombinacije i nista nije upalilo.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Ista stvar.
    Pojede 2x godišnje kupovnu kašicu od šumskog voća uz ucjenu i prijetnju jer ostalo ne pali.
    Ne želi piti ni sokove.
    Odbija čak i bombone, lizalice, torte i kolače.

Jedina slatka stvar koju jede je čokolada.

U vrtiću svakodnevno imaju voćni međuobrok.
    Svi jedu, on se zahvaljuje.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Citiraj bibai prvotno napisa

Sto se bunis , pa zar to nije pohvalno? Ja svojima dam cokolade , ali ne mlijecnu s xy dodataka vec se trudim da se radi o zdravoj cokoladi s velikim udjelom kakaa.
    Nisu neki ljubitelji voca , ali naucili smo ih , narocito ljeti na moru dati mrkvu , papriku , dinju , a ne nudimo nikakvu vodu ili sokove tako da ipak pojedu voce ili povrce iako ne bas raznovrsno.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Citiraj bebelina prvotno napisa
    Citiraj bibai prvotno napisa

Sto se bunis , pa zar to nije pohvalno? Ja svojima dam cokolade , ali ne mlijecnu s xy dodataka vec se trudim da se radi o zdravoj cokoladi s velikim udjelom kakaa.
    Nisu neki ljubitelji voca , ali naucili smo ih , narocito ljeti na moru dati mrkvu , papriku , dinju , a ne nudimo nikakvu vodu ili sokove tako da ipak pojedu voce ili povrce iako ne bas raznovrsno.
    Ne bunim se , samo želim pokazati da nije ekstreman u odbijanju isključivo zdravih stvari, već i onih koje 99% ljudi voli.
    I dokaz više meni da ga ne silim previše jer njegovom organizmu takve namirnice očito ne pašu.

Doduše, malo je smiješno kad ne želi niti probati vlastitu rođendansku tortu.

Deaedi avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2004

Početno

a ne nudimo nikakvu vodu ili sokove
    A sta piju?

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Papriku i dinju! Ne bi vjerovala koliko u njima ima vode . Ipak priznajem da imam uvijek u rezervi skrivenu bocu vode, pa ako bas zagusti...
    Djeca ce na svjezem zraku pojesti kolicinu i vrstu hrane koja nam je inace totalna nepoznanica. Bar moja.
    A inace piju samo vodu.

samaritanka avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Pitam za vrstu jabuka jer moji jedu samo jednu jedinu vrstu a to je rojal gala, ne smije biti prezrela, ni preslatka i tu vrstu jedu uvijek. Nego htjela sam pitati mame koliko one jedu voće i koje? Ja uvijek kupujem i jedem jabuke.

Primjetila sam i da druga djeca koja nas posjećuju vole tu vrstu jabuka, čak se i neke mame čude kad ima kažem da je dijete jelo jabuke.

Mi smo prvo jabuke gulili panarezali u komade. Sada ih samo narezem tako da dobijem 5 narezanih komadića. Sredinu ja pojedem do kraja. Kad ih tako narezem i pazim da ne dodem do onog dijela s košticama onda nema zatamnjenja na prerezima kao kad izdubljujem onaj dio s košticama. Mozda vrijedi pokusati.

bebelina avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

Moji jedu po boji! Paprike, jabuke, kruske samo zelene , nista drugo ne dolazi u obzir!
    Ja od voca jedem samo praske, tresnje, mandarine i narance , a oni bas nista od toga.

Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Ja od voća jedem sve osim jabuka,samaritanka mogla bi probat te jabuke možda mi se svide!
    Cure hvala puno na savijetima probat ću još frape(možda to prođe),a kad zatopli sladolediće(ako to ne prođe definitivno odustajem na godinu dana)!
    sladoledići su pravo otkriće!!!!

THANKS!!!!!!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •