Marge lepotica-slavljenica, ~~~~~~~~~~ da bude sve OK, nadam se da ste već bolje.
vještičica Mica je premedenaa pantalonice hit! Ja imam dve leve ruke i mislim da sam samo jednom zašila dugme na jakni, srećom pa je MM u vojsci naučio da šije.
Serpentina Tia, Gea i Greta su genijalne, i ja bih da imam plažu i more u blizini (najbliže more nam je na 12h vožnje po očajnom putu, zato prošlog leta nismo ni išli).
Od sutra ružno vremeAli danas smo maksimalno iskoristile dan u šetnji. Sutra tata i ćera započinju svoju tradiciju odlaska na CarShow, ali ove godine im treba moja sisa tako da idem i ja. Ne mili mi se baš, ali padaće kiša a sve je bolje od sedenja kod kuće.

a pantalonice hit! Ja imam dve leve ruke i mislim da sam samo jednom zašila dugme na jakni, srećom pa je MM u vojsci naučio da šije.
Ali danas smo maksimalno iskoristile dan u šetnji. Sutra tata i ćera započinju svoju tradiciju odlaska na CarShow, ali ove godine im treba moja sisa tako da idem i ja. Ne mili mi se baš, ali padaće kiša a sve je bolje od sedenja kod kuće.