Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1 do 50 od 191

Tema: Proljetnice 2007 (2. dio)

Osoblje foruma Lutonjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jutros se probudila povračajući u sat vremena je 2x povraćala i imala 1 proljev, a onda je dojila (to nije izašlo, srećom) i sad spava. ali super se držala, igrala se i smijala i nijednom nije zaplakala :shock:
    vidjet ćemo kako će se razvijati
    nema temperaturu

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Ne znam kome bih prvo čestitala...
    Ipak dame imaju prednost:
    Slavljenici Margiti za 1. rodjendan (mada nisam skužila kad je sretan datum ) i za hodanje bravooooooo! Slavlje je, sudeći po slikama, bilo vrlo veselo i lijepo. A i torta je bila mljac.
    ...O, sad pročitah što se dogodilo...Brzo šaljem ~~~~~~~~~~ Margiti , da joj cijeli dan prodje SAMO u igri i smijehu bez ikakvih bolesti (iš, iš)
    Nadja prava si ljepotica. Meni je ona slika pred ogledalom baš
    Miha i tebi bravoooo za hodanje!
    Anton još ne koristi vilicu, nekako me strah, mislim da još "nije spreman" za njenu upotrebu.
    Ante je stvarno VEEELIK dečko. Svašta zna :D
    Anton kad je kakio onda dodje meni, i po izrazu lica već znam da mi hoće reći šta je napravio. Mi smo krenuli sa upoznavanjem tute ali onako po metodi "okolo-naokolo". Malo je sjedio i bio sretan zbog toga.
    Inače, bili smo u petak na sistematskom i pedijatrica se složila da odgodimo cijepljenje do jeseni. Izmjerila ga je i izvagala pa imamo i friške "dimenzije": 83cm i 13kg.
    Svima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

za hodače :D
    Margita ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ neponovilo se ( mi nećemo čestitati još )
    Christy :shock: pa Ante me svaki put iznenadi, kako je napredan
    vissnja Nadja je pravi bombončić , al zakon je u hranilici
    Lutsličke

a mi ćemo se pohvaliti sa još 2 gornja zubića, pa smo sad za 5 , 3 gore i 2 dole.
    dohrana nakon teške muke , sad super, povrće obožava, a posebno prokulice :D

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ponovilo se
    ali ona djeluje skroz ok, pokaka se, ispovraća se, bez ijedne suze, i onda nabaci osmjeh i dalje se igra

Osoblje foruma srecica avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lut mozda je samo neka prolazna viroza, ako je ona OK i nema temperaturu ... mozda je nesto ubacila u usta pa joj to sad smeta, promatraj je, neka doji po malo da sto vise tekucine ostane i probaj je sto vise drzati u nekoj mirnoj atmosferi ... tako bih ja napravila, ali ako vidis da je lose, malaksala ili temperatura odite doktorici.
    I sad velika maloj slavljenici!!! Slike su vam vesele!

Mi smo se sretno vratili, bilo nam je veselo i zanimljiivo. Slozim album pa cu staviti link.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Lut ~~~~~ da brzo proleti.
    Sličke su prekodivne, kako je Margita lijepa! Kad smo se vidjele su obje bile buci buci bezveze malo al sad je komad i pol ona pufasta košuljica je medena!
    Mi smo bile u šetnji od tri i pol sata, po gradu i do Dramlja, sad mi ramena otpadaju - dobro da sam za danas odabrala pouch
    Par puta mi je zanjonjala, stavila je glavu na cicu i odeee
    tako da sam u hodu mljela gluposti i pjevala da ne zaspi (naravno, bile smo niti 500 metara od kuće).
    Zaspala je odmah - naravski uz cicu, a ja odoh u pospremanje jer nam je jučer bila rodbina koja nije mogla doć na roćkas
    Inače uspavljivanje ne prolazi bez cice ili event. izdojenog mlijeka - kad sam na faksu.
    Nošenje i takve vježbe nismo prakticirali jer sam prelijena za to

I da - slike s rođendana i tri proljetnice u osvajanju Crikveničke plaže

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Serpentina Preslatka Tia , lijepe slike i veseli komentari

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

serpentina, jedva čekam da se opet vidimo, mogli bi za prvi maj na krk 8)

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

[quote="Lutonjica"]serpentina, jedva čekam da se opet vidimo, mogli bi za prvi maj na krk 8)[/quote
    mogu ti dat br od MMa da ga nagovoriš da dođemo
    na godišnjem je tjedan dana

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

jedino me muči do kad će margita povraćat, i hoćemo li i mi ostali to pokupiti :/

njeno stanje je: povraćanje, pa onda veselje i igranje 15 minuta, pa doji i spava sat vremena, pa opet povraća i tako ukrug.
    dobro je što povraća tek sat ili duže nakon podoja, pa se ne bojim dehidracije

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Lut nadam se da je Margita večeras bolje i da vi ostali niste pokupili baju :fingerscrossed:
    Da se pohvalimo i mi sa sličkama u novim pantalonama (ne toliko zbog pantalona, nego da vidite koliko smo porasli :smajlipucaodponosa: )
    sličke (klikajte next )
    Serpentina Tia je

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Vještičica, kako je slatka i ona i hlačice :D
    Ni Iva nema baš kose
    Lut, vibrice za Marge i slike sa tuluma su
    A tek Tia
    Prekrasne cure

Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Marge lepotica-slavljenica, ~~~~~~~~~~ da bude sve OK, nadam se da ste već bolje.
    vještičica Mica je premedena a pantalonice hit! Ja imam dve leve ruke i mislim da sam samo jednom zašila dugme na jakni, srećom pa je MM u vojsci naučio da šije.
    Serpentina Tia, Gea i Greta su genijalne, i ja bih da imam plažu i more u blizini (najbliže more nam je na 12h vožnje po očajnom putu, zato prošlog leta nismo ni išli).

Od sutra ružno vreme Ali danas smo maksimalno iskoristile dan u šetnji. Sutra tata i ćera započinju svoju tradiciju odlaska na CarShow, ali ove godine im treba moja sisa tako da idem i ja. Ne mili mi se baš, ali padaće kiša a sve je bolje od sedenja kod kuće.

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Vještičice vidjeh da si bila
    genijalna mi je ova opcija sa gostima :D
    Premedena je, imaš pravo biti ponosna!

Vissnja, da ti stavim sol na ranu: mi smo 200m od mora ali zato si ti u velegradu - svaka strana ima svoje.

Hvala svima na lijepim komentarima

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

marge je još povraćala, ali je inače vesela, i puno doji nadam se da će sve ostati ovako i da se neće pogoršavati
    (imam traume od crijevnih viroza, sa zarom sam kad je bila beba dvije noći provela u zaraznoj na infuziji)

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Lutonjica prvotno napisa
    (imam traume od crijevnih viroza, sa zarom sam kad je bila beba dvije noći provela u zaraznoj na infuziji)
    Uvijek mi bude slabo kad se sjetim slika proljetnica koje su isto bile po bolnicama - užas, onako male ručice sa infuzijom
    Bit ćete ok, Margita je snažno čeljade

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ma ona je frajerica, a ja imam iskustva i nema šanse da me dobiju u zaraznu zbog obične viroze. zari tad nije bilo ništa puno gore nego margiti danas, ali me pedijatrica lijepo za*ebala rekavši mi da ju ne dojim par sati te je dijete dehidriralo i završilo na infuziji. ma joj, dođe mi da se lupam po glavi kako sam bila glupa. mogli smo bez problema proći i bez bolnice i bez infuzije. odonda slušam svoju intuiciju.
    nisam znala da su proljetnice već bile na infuziji

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

a da ne pričam koje traume je zara imala od tog boravka u bolnici. samo jedna noć tamo, a trebalo joj je 3 mjeseca da opet postane ona stara vesela zara

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Je, je, dogodilo se.
    Hoćeš li je cijepiti sa Priorixom? mene to strašno muči.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Margiti šaljem ~~~~~~~~~ . Kako je danas?

Ostalim curama sa slika , preslatke ste.

Vještičica svaka čast. Imaš zlatne ruke! Malo sam pregledala i ostale tvoje rukotvorine i ostala paf! Prelijepo!

Mi smo noć dobro prespavali, ne baš u "komadu" ali se Anton samo tri puta budio i to je već "nešto" :D .

Budite sve zdrave i vesele!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita je noćas 2x povraćala, jutros 2x imala proljev - i to takav da joj je procurilo niz nogu
    margita hoda po sobi, ja gledam što mi to smrdi, a za njom ostaje trag od proljeva koji curi niz nogu
    hvala svima na brizi
    priroix, hoću, ali planiram negdje na jesen

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Srećom da imate parket

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Lut skroz te kuzim, tako smo i mi zavrsili na hitnoj sa njenih 3 mjeseca zbog povracanja, ali je ona u kratkom roku povratila puno puta i to odmah nakon podoja i sva je bila opustena, i ja sam se prepala ... kroz nekoliko sati na Hitnoj se stanje popravilo ali je nalaz krvi bio los i ukazivao na dehidraciju (poslije sam shvatila da je to bilo jako daleko od toga ali dobro) pa su se odlucili na infuziju, ali zbog zacetka dehidracije nije bilo moguce uvesti branilu jer su joj vene pucale ... grozno pregrozno iskustvo, sreca je da sam samo ja nekoliko noci iza toga imala nocne more od tog iskustva, i sad se sjecam njenih okica i ocaja u njima ... da bi sve zavrsilo tako da sam ja trazila da prestanu (nakon 4 pokusaja uvodenja branile) i da cemo sjediti tamo cijelu noc ako treba na promatranju, i tako smo mi dojile iducih nekoliko sati, ona nije povracala pa su nas pustili doma ... brrr i sad kad malo jace bljucne me prode jeza ...
    Saljem ~~~~~~~~~~~~~ da sve to brzo prode i pusa Marge!

vjesticica pa ti si prava umjetnica, a Mica je prava frajerica!

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

ajoj lejlica, a ti si se dobro snašla, svaka čast!
    inače, te viroze skoro uvijek počnu tako da u početku povraćaju u vrlo kratkim razmacima, tipa 5-10 minuta, ali se ti razmaci s vremenom produžuju i produžuju. tako da u početku izgleda grozno, ali ne treba odmah trčati na hitnu, već nakon par sati uglavnom bude bolje.
    zara ih je imala mali milion, pravi sam stručnjak za povraćanje :/ njoj je uvijek tako kretalo, u prvih sat vremena konstantno povraćanje, onda krene na svakih pola sata, pa sat i tako sve duže i duže.
    margiti je odmah bilo na svakih sat, sad je već na svakih 8 sati. ali ona ima i proljev, što zara recimo nikad nije imala.

Datum pristupanja
    Apr 2005

Početno

Ma vjerovatno je neki rota, jer oni obicno izazivaju proljev, jos ako je smrdljiv nema sumnje ... bitno je da ona doji, pije, bilo sta samo da uzima dosta tekucine i bude to proslo. Kad je Leila imala prvi put temperaturu, nakon 2 dana je poceo proljev, tekuci tak da ga nista nije moglo zadrzati, pa smo svako presvlacenje obavljali u kadi, a smrdila je k'o mali tvor i naravno pucala od smijeha dok smo mi pokusavali skinuti sve sa nje i sebe ne zamazati. Citala sam na netu o roti, pa kaze da je bitno pojacati higijenu jer se virus izlucuje kakicom, pa sam pelene prala odmah u jako vrucoj vodi, kao i sve ostalo sto je bilo 'kontaminirano' hehe

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

margita nema temperaturu :D
    mislim da nije rota, zara je imala rotu, to je baš gadno
    ovo je nešto prilično blago
    po prvi put u životu perem pelene na 90 C
    sve te crijevne se prenose preko kakice i povraćotine, a nemrem baš sve stalno dezinficirati, pa tko se razboli, razboli se, kaj sad mogu

Nice avatar
    Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Samo da vas pozdravim i kažem da nam je bilo super na ročkasu
    puno ~~~~~~~ Margitici da ju što prije prođe

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Curke hvala
    Nadam se da je Margita bolje, ili da bar nije lošije. Šaljemo pusiceee
    Svima ostalima

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

pa da čestitamo i ovdje
    Marge sretan ti rođendan!!!
    nadam se da si ozdravila ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Evo opet naših proljetnica, baš sam sretna! :D

Nisam baš često na forumu, privodim faks kraju, ali drago mi je da vas opet mogu ovdje naći, pratiti i javiti se.

PUSA svima!

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Marge sretan ti ročkas :D
    Iva je za Božić imala rotu, ajme katastrofa , bili smo tri dana u bolnici na infuziji, ma užas, trebalo joj više od mjesec dana da se vrati u normalu, tako se bojala

Mi bi se trebali ići sutra cijepiti, naručeni ujutro još prije 8. Do sada sam uvijek kupila cijepivo i ravno kod dr. A sada bi danas kupila cijepivo jer ljekarne rade od 8 sati. Kako ga čuvati do sutra, u frižideru :?

Ava M avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Da, obavezno u frižideru!

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

Margita

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Citiraj Ava M prvotno napisa
    Da, obavezno u frižideru!
    I mislila sam nego samo da provjerim, hvala

antigona avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2006

Početno

marge sretan rođendan!

I mi smo imali virozu, bilo kod pedice kaže rota virus, povraćanje i proljev,
    temperatura jednom, samo pola dana.
    Danas nam je sedmi dan, još bljucne tu i tamo, ali neće puno jesti, pokušavam dojiti što više, davati tekućine.
    Opće stanje mu je super cijelo vrijeme, pokaka se ili povrati, presvučem ga i nastavljamo se dalje igrati.

Baka nam došla u pomoć.

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

hvala na čestitkama!
    margita nije povraćala ni kakala duže od 24 sata, pa izgleda da je prošlo, ali zato je zarazila mene i MM-a. ne znam kak ćemo ove dane, oboje smo loše,a margita zdrava i vesela, želi se igrati, a i zara hoće svoje

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da se prijavim i ovdje: dugačka je 79 i teška 11,700 - sve je ok, nadrobila sam o prehladama/virozama u obitelji i odbila cijepljenje. :D Lut, jeste dobro?

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Evo i nas: sutra 13 mjeseci i ima 10 500 g :D ( rođena je sa 2 500g ) i cijepili smo se :/

Serpentina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Da?
    Kako je prošlo, kako je večeras?
    T je rođena sa 3170 - drže razliku

vještičica avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2007

Početno

Mi još uredno izbjegavamo vakcinaciju 8) Jedino mi malo bezveze što ne znam koliko je teška/visoka, jerbo mi se ne da kući je vagati/mjeriti (kakva sam ja nemajka )
    Svima koji su primili "bocu" i da brzo prođe i da nemaju nikakvih nuspojava.
    Onima koji više ne povraćaju isto tako
    A i svim ostalima
    odo' lalati

Datum pristupanja
    May 2006

Početno

Hojla!
    Svima šaljem pozdrave, nadam se da ste svi ok!
    Radujem se produženom vikendu i svima koji ga slave, želim sretan Uskrs!
    Proljetnicama šaljem

Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

haj!
    svi smo bolje, makar sam ja nakljukana lupocetima jer me užasno bole svi mišići i zglobovi.
    eto.
    ne znam koliko margita ima kila ni centimetara

pale avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

Lut držite se, još malo pa gotovo.
    Iva u 24 sata nakon cijepljenja nije imala nikakvih nuspojava :D jedino je malo nervozna ali to može biti bilo što drugo, nema temperature, spavala je cijelu noć. Nadam se da je to to i da ćemo i ovo cijepljenje proći bez nuspojava.

Mi danas bili u Turbo Limaću i potrošila sam 500 kn na proljetnu kolekciju moje bubice :D A tih 500 kn sam namjenila sebi nešto kupiti 8)
    e da, stigao nam je Mei Tai, ne znam tko ga više obožava beba ili mama, a tati je to još jedna nepotrebna krpa u kući Isto me svaki put kad izlazimo van pita jesam li uzela " maramu". Sling sam poklonila priji koja ima bebu od 4 mjeseca pa nek se nosaju

Iva je naučila reći DIDA i HALO ( "aljo" i stavi prvu stvar koja joj dođe na uho )

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

cure :D za mjere

ni mi neznamo svoje mjere...ići ćemo na redovnu kontrolu za 3 tjedna al pikicu ćemo odgodit još neko vrijeme

svima pikanima :pusa:

lut i TM ~~~~~~~~~~~~~ ozdravilice...dobro da je Marge ozdravila...mi to nekako lakše podnesemo...sam enk oni nisu bubani

(maša) avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Curke...SRETAN VAM SVIMA USKRS!!!
    Mi cemo ovaj zauvijek pamtiti,ovaj datum ce ostati posebno urezan u nasim srcima...
    Naime,danas sam napravila test na trudnocu iiii.......POZITIVAN JE!!!
    Da,Ante ce postat braco!
    Molim Boga da mi da urednu trudnocu,zivu i zdravu bebicu.
    Eto,toliko za sada,gibam se sabrati jer imam osjecaj kao da sanjam,jos ne vjerujem.

Mirta30 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2004

Početno

YEEEEEEEEESSSSSSSSSSSSS CHRISTY BILO JE I VRIJEME

čestitamo od srca!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

**mial** avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj Christy prvotno napisa
    Curke...SRETAN VAM SVIMA USKRS!!!
    Mi cemo ovaj zauvijek pamtiti,ovaj datum ce ostati posebno urezan u nasim srcima...
    Naime,danas sam napravila test na trudnocu iiii.......POZITIVAN JE!!!
    Da,Ante ce postat braco!
    Molim Boga da mi da urednu trudnocu,zivu i zdravu bebicu.
    Eto,toliko za sada,gibam se sabrati jer imam osjecaj kao da sanjam,jos ne vjerujem.
    :D :D :D
    čestitke od draga Christy!!!!!
    jao evo ja plačem od sreće, baš mi je drago zbog vas, a posebno za tebe jer se sjećam da si odmah poželjela drugu bebu.
    želim ti dosadno-urednu trudnoću, živu i zdravu bebu, porod kakav si želiš !!!! prekrasan poklon vam je donio zeko

sretan Uskrs mali i veliki proljetnići!!!!

Datum pristupanja
    Dec 2006

Početno

Curke,hvala vam!
    Mirta-na sljedecoj kavi te gnjavim savjetima i pitanjima, A mogla bi nam se i ti mial pridruzit,slicna je razlika u bebacima.

Stranica 1 od 4 123 ... PosljednjePosljednje

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •