Tia i Margita genijalne su.
Mi imamo osam zuba, niče deveti i grize jakoooooooo. Ne grize sisu ali zato ruke, noge, nos, obraze MMu i meni - strašno. I to vrlo ozbiljno, imam i par ožiljaka. Uvek samo kažem ne i maknem joj glavu ali nekad uhvati ko mali pit bul i ne pušta.
Ima i neke manje šize kad ne dobije ono što želi istog trenutka.
Sa dohranom smo još uvek na vi, dve-tri kašičice tri puta na dan i sisanje do iznemoglosti (moje).
MarikaPika daj neke slike da vidimo lepoticu. A mogle bismo i da se vidimo. Nađi stvarno fali društvo dece, sva se izbezumi od radosti kad vidi decu. Okružena je odraslima po ceo dan i baš primećujem velike pomake u savladavanju hodanja i pričanja posle druženja sa decom (retko na žalost, jedina je u familiji i među našim prijateljima).
Neće više da se nosi u marami i baš sam Ja uvek nosim maramu u kolicima kao back up varijantu, ali već par puta je i MMu i meni skičala u marami i smirila se kad smo je izvadili. A kad je nosimo na rukama toliko se vrti i okreće da me je ponekad strah da je ne ispustim. Crvoguz mali.
Vještičice znači ima šanse da nekad navratite u naš štrokavi grad? Javite se obavezno :D
Mi smo odlučili da rođendan slavimo za prvi maj u vikendici sa roštiljanjem i pripadajućom zabavom. Nadam se da će nas vreme poslužiti.
Idem sad i ja u krpe, ali moram prvo da prođem pored frižidera.