Mi smo bolesniiii Već danima slini ko fontana i Nijagarini vodopadi zajedno, balice polako postajale sve zelenije i zelenije... juče temp do 38,5°C uveče tortura sa fiziološkom, čepić i kupanjac - jerbo je temp. dogurala do 38,8°... Spavala nekako, ni ja ne znam kako probudila se u neka luda doba, valjda se umorila od tih slinjaka, i teškog disanja... MM je nosao, pa ja ponovo zaspala.
Jutros temperatura 39,4° :shock: čepić, sika, voda, još sike, skinem je samo u bodi, pa još vode i još sike... pa odem na posao Svaki čas šaljem SMS, zovem, pitam, MM ostao s njom ... Zove nakon par sati - temperatura spala na 38° :brišemznojsačela: Dolazim kući slomljena od posla i briga, kad temp. spala na normalu, sama :D Prepipam joj po ustima - konačno četvrta četvorka!

Ovaj se scenario dešava već treći put... Svaki put tri zuba niču odjednom, slini, nervozna, niknu i sve OK. Zadnji se dosjeti da bi mogao da požuri i stigne društvo, pa napravi dar-mar :mad: Toliko požuri da iznikne, da joj opadne imunitet i fasuje virozu. Samo ne znam šta će nam se desiti kad počnu nicati očnjaci...