-
Osoblje foruma
Pozdrav veselom drustvu, evo i nas!
ciscenje nosa uz vrisku ali sto se mora mora se i stvarno se trudim da sve skupa jako kratko traje ... a zahvat nam je ovakav: sjednem na krevet i rasirim noge, nju legnem izmedu nogu sa glavom prema meni, ruke ubacim ispod mojih koljena i imam obje slobodne ruke za kapanje. Inace cure jako je bitno kapati nos tako da glavu nagnete na stranu nosnice u koju kapate, recimo pod 45 stupnjeva i zadrzite nekoliko sekundi tako, inace kapi lete u zeludac i nikakve koristi.
Nemamo inhalator, ali mislim da bi isto bilo uz vrisku ... naparim je u kupaoni dok je kupam.
Mi smo isto cijeli tjedan smrcavi, bilo je jedan dan pozutilo i poceo kasalj pa smo bili do pedice, ali nista ni uha ni grlo, dala nam neki sirup za tri puta na dan, a meni se to ucinilo previse pa sam joj davala samo prije spavanja ... smirilo se ali i dalje iz nosa curi prozirna voda, i da pedica je spomenula da to moze biti i mozda neka alergija na pelud, ali ja se nekak tjesim da je to ipak zavrsna faza izlazenja sve cetiri dvojke odjednom.
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma