Citiraj Mala01 prvotno napisa
Btw, kako vi napredujete sa skidanjem pelena?
unazadio nas vrtić - tete nisu za suradnju. znam i razumijem da s toliko djece u grupi ne mogu brinuti da li će i kad F ići piškiti/kakati, ali su bar mogle pokušati...

ujutro obavezno piša i kaka na tutu prije vrtića, vikendom skoro stalno, poslijepodne baš i ne. dođe do mene i kaže mi nekako rezignirano Fjan piši u pejenu, maja beba piši u pejenu... ali radimo na tome... pomalo...
najgore je što kad ga uhvati, ne da staviti pelenu i plače da hoće samo gaćice (to je obično navečer pred spavanje)

Citiraj Mala01 prvotno napisa
Vezano uz ovu gore opisanu situaciju odlaska doma iz parkića... plače (tuli) Ivor meni na ramenu, i sad ga baka koja hoda pored nas počne onak oponašati karikirano... a Ivor digne glavu i ful ozbiljnim i ljutitim glasom veli:"Šuti baka! Ja plačem!"
genijalno!!!

mm je objašnjavao F kako mora dobro jesti pa će narast veliki kao tata i da će mu narasti veliki lakat (mališa je fasciniran laktovima ).
prekjučer ručamo mi ribu i krumpir s blitvom, na pola mališa odmakne tanjur, kaže dosta papajo, već je vejiki jakat (lakat)

cure, thnx za podršku

Olivija - to znači da je kućica vrlo ostvariva. ne ona koju smo skoro kupili (muljaža je bila), ali kad uleti, bit ćemo spremni