-
Mala,nije to zato kaj nije s vama.Grga je non-stop sa mnom,tu i tamo ga pričuva moja mama,i sa tatom je često,mi mu ne falimo,pa u zadnje vrijeme isto ima svoje ispade plača i deračine,najčešće zbog nekog banalnog razloga (mislim nama je bezveze,njemu je vjerojatno to jako bitno).
Evo,jučer kad je išao mojoj mami na spavanje mm i ja smo bili skroz zbunjeni,kao da odlazi na mjesec dana,a ne na jednu noć.A njemu bilo super kod bake,prespavao od pola 10 do 8 ujutro bez buđenja,zaspao s njom na krevetu za 10 minuta,samo su ležali zajedno-znači da može ali doma neće.
Tako da kad je dijete stalno s mamom onda kažu da je "zločest" jer je samo s mamom,pa bi trebao baki,a ako je s bakom,onda nije dobar jer bi trebao biti malo više s mamom.Ali to nema veze,oni samo prolaze svoje faze u odrastanju i treba ih pregurati.Ustvari meni je najbolje kad je Grga sa mnom ili mm-om kad ima tantrum jer mi to mirno preslušamo,poslije ga utješimo i sve je super.Bake to dožive tragično i pokušavju mu onda uletat sa svim i svačim pa on još više "poludi".
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma