Pokazuje rezultate 1 do 4 od 4

Tema: Streptokok

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno Streptokok

Dobri dan drage mame!

Evo ovako. U 5 mj sam i radim. Jedna moja kolegica je otkrila danas da ima streptokok u krvi. Ja kad cujem tu rijec cila se najezim. I sad kako mi je ginko radio popodne zovem doktoricu opce prakse. Naravno javi se sestra koja mi kaze da se mogu i ne moram zarazit najbolje da se izoliram. (di da se izoliram kad smo svi u istoj sobi ??). Ja se lipo skupim i odme doma .

I sad kad sam zvala ginka javi se njena sestra i kaze da se nemam radi cega brinit i da idem radit.

Joj. Znam da sam luda ali ne mogu da se ne brinem. Eto je li neko ima kakvih saznanja o tome.

Pozdrav

Datum pristupanja
    Jan 2004

Početno

pa pazi da ne kašlje u tebe, streptokok se prenosi kapljičnim putem i tretira se antibiotikom. Pretpostavljam da ga ima u nosu ili grlu - a ako ga ima na cerviksu, za to te je baš briga
    Ne možeš se izolirati od svakoga.

Datum pristupanja
    Oct 2004

Početno

Koji streptokok ima i gdje?
    Nisam baš sigurna da bi sa streptokoknom sepsom normalno radila.

Ako ima beta hemolitički streptokok grupe A u ždrijelu i ako ste bile u bližem kontaktu (ljubljenje, pijenje iz iste šalice,...) za tebe postoji mala opasnost od streptokokne angine koju ćeš, ako dobiješ, izliječiti antibiotikom; bez ikakve opasnosti za bebu.

Datum pristupanja
    Jan 2008

Početno

Eto hvala vam. Smirile ste me. Ma mislim ona po meni nije normalna. (oprostite sto tako govorim). Ali prije 5 mj je imala salmonelu zavrsila u bolnici i od tada je non stop nesto bolesna i bas lose izgleda, a upoce se ne pazi. Pa su joj sad otkrili da ima streptokok u krvi (di sta i kako ja vam stvarno ne znam). Ali meni je bilo dovoljno kad sam cula streptokok. Znam da zna bit zeznut pa sam se eto prestrasila.

Brige nikad dosta

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •