SS,najbitnije je da se prvo izbaci fizički uzrok.Ja sam obavila sve pretrage,sve je bilo u savršenom redu,krvna slika kakva se samo poželjeti može a u glavi totalni kaos
Sad mi je lakše jer znam šta mi je pa ne paničarim toliko oko toga.
Čitala sam dosta o bachovim kapima ali opet su mišljenja toliko podijeljena da ne znam odakle krenuti da se toga riješim.Bilo bi dobro početi se rješavati u samom startu jer sam si s vremenom nakopala na glavu i probleme sa želucem

Uzrok-stres.
Inače,napad panike,
tko ga prvi put proživljava,ima simptome kao srčani udar-znojenje (posebno dlanovi),lupanje srca,nedostatak zraka,vrtoglavica,ošamućenost,zamućen vid,mogućnost nesvjestice,trnci po tijelu....ma ima toga toliko da bih mogla nabrajati do sutra i ne moraju svi simptomi biti prisutni.Ja u nesvjest nisam pala nikad

,mene je mučio strah od smrti,imala sam lupanja srca,nedostatak zraka,dlanovi mi se i sad znoje kao da je vani plus 40 i hodam po kući u majci kratkih rukava.
najgore je što s vremenom bude simptoma sve više i sve su jači...dovedu čovjeka do toga da ne može normalno funkcionirati i padne u taj začarani krug.ima strah od straha.