-
cure,u pitanju je stres.Ništa ne znači ako sad trenutno niste pod stresom nego to ide van ono što se s vremenom nakupljalo unutra.
Vjerujte,diplomirala sam na tome-napadi panike i hipohondrija su mi druga dva imena
Liječila sam se antidepresivima jer sam imala veliki okidač-umrla mi je mama,bila sam u komi od jada,na to su mi se još samo nadovezivali sprovodi i to sve iz bliže obitelji
,jednostavno nisam mogla van iz začaranog kruga,bilo je sve gore i gore,napad me znao spucati i kad sam bila potpuno mirna i to u igri s djecom.Bilo mi je dobro dvije godine,u međuvremenu sam rodila i treće dijete i to na carski pod spinalnom anestezijom....ničega me nije bilo strah.Sad kao da se sve nazad aktiviralo,samo sad nisu u pitanju napadi panike nego hipohondrija i to umišljam sve najgore bolesti
Ako se simptomi nastave ili pojačaju,idem nazad na terapiju jer mi ovako život jaaaako gubi na kvaliteti.
ne kažem da zbog toga morate odmah posegnuti za antidepresivima....nekome pomogne i samo psihoterapija bez lijekova.bitno je da se riješi uzrok toga.ja sam odmah išla na tablete jer mi je bilo muka i probuditi se ujutro i stvarno sam se nakon kratkog vremena )mjesec-dva)-preporodila!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma