Pokazuje rezultate 1 do 10 od 10

Tema: čišćenje jucuzzija

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno čišćenje jucuzzija

Molim da mi kažete kako čistite pumpe ili filtre na jaucuzziju. Ja ga imam par mjeseci, i zanima me njihovo održavanje, dali to sami radite, odnosno dali se pumpe vade ili postoji servis za čišćenje. Te ako vam netko to radi, koga imate za preporučiti.

Datum pristupanja
    May 2006

Početno Re: čišćenje jucuzzija

Ja bih baš voljela imat takve probleme , uživaj!

Datum pristupanja
    Oct 2005

Početno Re: čišćenje jucuzzija

u novom smo stanu, bila je več postojeća....Inače neznam dali bih je imala, ali svakako uživam....

Mukica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

napunis kadu s vodom da prekrije sve dizne
    u hamperu s toplom vodom rastopis par tableta za prat sudje u sudjerici, a par komada hitis onak cijele u onu vodu
    ukljucis pumpme
    buckas neko vrijeme
    ispustis vodu
    istusiras
    i to bi trebalo bit to

nemam jacuzi, al gledala u OZC

monax avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Citiraj Mukica prvotno napisa
    napunis kadu s vodom da prekrije sve dizne
    u hamperu s toplom vodom rastopis par tableta za prat sudje u sudjerici, a par komada hitis onak cijele u onu vodu
    ukljucis pumpme
    buckas neko vrijeme
    ispustis vodu
    istusiras
    i to bi trebalo bit to

nemam jacuzi, al gledala u OZC

Imam hidromasažnu i rijetko je koristim baš zbog ovog čišćenja. Glupo da nema nešto brže.
    Al na ovaj način fakat iz mlaznica sve izbaci.

Osoblje foruma mamma san avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

i imaš u abc interijerima jedan deterdžent za masažne kade.
    Napuniš kadu do iznad mlaznica. Mlaznice okreneš prema dolje. U vodu naliješ propisanu količinu deterdženta (raskuživač) i upališ mlaznice na kojih 2-3 minute. Zatim sve ostaviš kojih pola sata i duže. Iza toga ispustiš vodu i normalno opereš kadu.

Darijae avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2005

Početno

i ja imam taj raskuživać i nije to toliki problem za napravit ...treba vremena ali nije da moraš stat kraj nje...

iki avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2006

Početno

Citiraj Darijae prvotno napisa
    i ja imam taj raskuživać i nije to toliki problem za napravit ...treba vremena ali nije da moraš stat kraj nje...
    Mi smo uselili u novi stan i isto imamo tu famoznu kadu (jednom smo je koristili, al tko zna...), pa i mene zanima kako je čistite.

Raskuživač?

Ja sam mislila da ima u svakom dm-u tak nekaj za kupiti, al vidim da to i nije tak jednostavno :/ .

Lea mi polako prerasta svoju kadicu i počeli bi se kupat u velikoj kadi, pa ak ima još neko sredstvo a da nemoram na kraj svijeta po njega...bila bi zahvalna na infu.

)

Zdenka2 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Citiraj mamma san prvotno napisa
    Napuniš kadu do iznad mlaznica. Mlaznice okreneš prema dolje. U vodu naliješ propisanu količinu deterdženta (raskuživač) i upališ mlaznice na kojih 2-3 minute. Zatim sve ostaviš kojih pola sata i duže. Iza toga ispustiš vodu i normalno opereš kadu.
    Tako mi čistimo kad treba generalka, a radi se o nekom Kolpasanovom sredstvu za hidromasažne kade. Za svakodnevno čišćenje koristim Sanitar i mlaznice su mi sjajne i blistave.

Gost

Početno

Citiraj Zdenka2 prvotno napisa
    Citiraj mamma san prvotno napisa
    Tako mi čistimo kad treba generalka, a radi se o nekom Kolpasanovom sredstvu za hidromasažne kade. Za svakodnevno čišćenje koristim Sanitar i mlaznice su mi sjajne i blistave.
    Ovo je stari recept i zakon je , vjeruj nam .

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •