Drage supatnice, u velikoj sam dilemi pa vas molim za vaše mišljenje i savjet. Po prvi puta idem na icsi (dakle neznam ništa o tome) i trebam započeti sa stumulacijom u slijedećem ciklusu sa superfact sprejem i menopur ampulama. Prvi dan ciklusa trebao bi mi pasti baš negdje na Uskrs ili koji dan ranije/kasnije jer mi menga varira u 2-3 dana. Planirala sam ići ka roditeljima u Slavoniju preko praznika a problem je što tamo nemam nikoga tko bi mi mogao dati injekciju Menopura. Razmišljam o tome da s obzirom da trenutno ionako uzimam Yasmin tablete zbog ciste koju sam imala da ih produžim uzimati još 2-3 dana tako da odgodim mengu dok se vratim u Zg? Što mislite od tome jeli to pametno raditi uoči icsi i jeli to netko od vas probao? Druga mogućnost je da ipak nađem nekoga tko će mi tamo dati injekciju ili da si ju sama pokušam dati ali za to trebam još par vaših uputa i savjeta; naime trebam početi drugi dan ciklusa sa 3 ampule Menopura pomješane sa jednom vodom?! Nije mi jasno što je doktor pri tome mislio?! Kaj ja sama moram smučkati te ampule i staviti u špricu?!
Što sve trebam kupiti od potrošnog materijala; kakve injekcije da kupim tj. igle da najmanje boli, dali trebam sredstvo za dezinfekciju mjesta uboda ? Na kojim mjestima najmanje boli ubod tj. gdje i kako si vi dajete te injekcije? Bila bi vam vrlo zahvalna da mi kažete svoje mišljenje i savjete. Zanima me i kako ste se osječale nakon tih injekcija, jeli vam bilo loše? Hvala svima unaprijed na pomoći.
:? :?