Pokazuje rezultate 1 do 9 od 9

Tema: Suha koža ispod platnene pelene?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno Suha koža ispod platnene pelene?

Od rodjenja koristimo platnene pelene i sve 5..
    Ali...U zadnje vrijeme primječujem da ima malac jako suhu kožu ispod pelene - cijeli dio koji je pokriven sa pelenom :? Nisam mijenjala prašak, tako da nije od toga..Koža izgleda kao ljuskava, ma, skroz čudno...Inaće, po tijelu ima skroz normalnu kožu, nema suhu, ispucano...

Jel ima netko ideju zašto?

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Jesi li možda mijenjala kremu za guzu (ako je uoće koristiš)? Ja je koristim rijetko i čini mi se da baš onda guza bude suha. :/

anjica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2005

Početno

a dal mozda ima veze s prehranom?

In love avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2007

Početno

Možda je krema - obično ne stavljam ništa ali neznam koji vrag me je par puta tjerao da je stavim ..Možda reakcija na kremu...

Hrana mislim da nije, jer još uvijek samo doji...A ja nisam ništa mijenjala način prehrane.

slava avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Možda je alergičan na prašak kojim pereš pelene ili ga stavljaš previše? Koristiš li ocat ili čajevac, možda mu to isušuje kožu?

aishwarya avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citiraj In love prvotno napisa
    Možda je krema - obično ne stavljam ništa ali neznam koji vrag me je par puta tjerao da je stavim ..Možda reakcija na kremu...
    Same here..Stvrano ne znam zašto ponekad stavim kremu, valjda zato kaj ju imam doma. I to onu s cink oksidom. Inače, kada vidim da joj se guza zacrveni stavim joj malo bademova ulja s eteričnim uljem rimske kamilice. Isto tako kad vidim da joj je koža suha...

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

i mi imamo isti problem. maloj je koža takva (suha, ljuskava) naprijed gdje se pelena kopča. pošto nisam uspjela ništa s tim, stavila sam ju u jednokratnu, a onda mi se osipala i po cijeloj guzi. ne prolazi već par tjedana. samo je svaki dan malo bolje ili malo gore.

Datum pristupanja
    May 2007

Početno

A koju kremu stavljaš?

Moja beba ima dosta suhu kožu po tijelu, ali na guzi ima savršeno glatku. Mažem ju čeličevom masti (mislim da je to isto što i pavlovićeva) iz ljekarne. To mi je super, ja imam AD pa se ponekad s tim namažem

Datum pristupanja
    Aug 2006

Početno

u krpenima joj ne mažem baš svaki put guzu jer je inače dosta osjetljiva i sklona osipima, isprobala sam nekoliko krema i vratila se pavlovićki. ali ovo što joj je suho nije na guzi ili između nogica, nego baš ispod čička i izgleda kao fleka, blago ružičasta i suha, suha...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •